Τρίτη, 25 Μαρτίου 2025, 9:41:15 μμ
Τρίτη, 25 Μαρτίου 2025 09:37

Τραγωδία στη Σεούλ: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε σε καταβόθρα – Καρέ-καρέ η στιγμή σε βίντεο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας μοτοσικλετιστής στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, όταν κατέρρευσε ξαφνικά ο δρόμος κάτω από τα πόδια του, το απόγευμα της Δευτέρας (24/3).

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γκανγκντόνγκ, όταν, όπως καταγράφεται σε βίντεο από κάμερα ταμπλό διερχόμενου οχήματος, άνοιξε μια τεράστια καταβόθρα στον δρόμο.

Ο μοτοσικλετιστής, αιφνιδιασμένος, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και βυθίστηκε μέσα, ενώ ένα λευκό αυτοκίνητο που προπορευόταν γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

View this post on Instagram

A post shared by The Straits Times (@straits_times)

Η σορός του άνδρα, περίπου 30 ετών, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, στις 11:00 τοπική ώρα, σε βάθος περίπου 20 μέτρων και σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο της πτώσης. Σύμφωνα με τις αρχές, στη γιγαντιαία τρύπα εντοπίστηκαν επίσης η μοτοσικλέτα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως δήλωσε ο Κιμ Τσανγκ-Σεοπ, επικεφαλής του πυροσβεστικού σταθμού Γκανγκντόνγκ, στο εσωτερικό της καταβόθρας υπήρχαν περίπου 2.000 τόνοι χώματος και νερού.

Ένας ακόμη οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο συμβάν, που έχει προκαλέσει σοκ στη Νότια Κορέα.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης. Ωστόσο, σύμφωνα με το BBC, σχετική έκθεση που υποβλήθηκε πρόσφατα στις δημοτικές αρχές αναφέρει πως στην τελευταία δεκαετία έχουν εντοπιστεί 223 παρόμοια φαινόμενα στην πόλη, τα οποία αποδίδονται σε κακή συντήρηση υποδομών, φθαρμένους υπόγειους αγωγούς και καθιζήσεις του εδάφους λόγω εργασιών.

Πηγή: Politic.gr