Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, 9:23:50 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 00:44

Εγκλημα δι’ ασήμαντον αφορμή στην Κοκκινιά

Συντάκτης:
astynomia«Πάγωσε» η μικρή κοινωνία της Κοκκινιάς όταν έμαθε για το έγκλημα που διεπράχθη στο χωριό, το πρωί του περασμένου Σαββάτου.
Μετά από ένα φραστικό επεισόδιο που είχαν ένας 72χρονος κι ένας 43χρονος, κάτοικοι του χωριού, έξω από το σπίτι του πρώτου, και δι’ ασήμαντον αφορμή, ο ηλικιωμένος πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε μια φορά προς τον συγχωριανό του. Ο 43χρονος στάθηκε άτυχος. Η σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
agathopoulosΣτις αρχαιρεσίες της 9 Οκτωβρίου 2011 του για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου εξελέγη ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς Αγαθόπουλος Δημήτρης, υποψήφιος με τον Συνδυασμό Συνεργασία Φαρμακοποιών.
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 00:40

Σύλληψη τριών διακινητών και 10 λαθρομεταναστών

Συντάκτης:
astynomiaΣτο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (09-10-2011) στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς), συνολικά τρεις διακινητές και 10 μη νόμιμοι μετανάστες. Αναλυτικότερα:
Μόνο δυο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ν. Κιλκίς βρίσκονται στον πίνακα των 200 πλέον κερδοφόρων για την χρήση του 2010, σύμφωνα με την έρευνα του ICAP. Μάλιστα η πρώτη εξ αυτών, η Καπνική Μιαχαηλίδης  α.ε. είναι εταιρεία που απλά έχει μια μεγάλη μονάδα της στο νομό (Πολύκαστρο) αλλά διαθέτει και άλλες παραγωγικές μονάδες.
«Η ανακοίνωση του επαίσχυντου νομοσχεδίου για το μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία, σε συνδυασμό με την ακατάπαυστη φορολογική επιδρομή, ζωντανεύει τους χειρότερους εφιάλτες των εργαζόμενων του δημόσιου τομέα, του εργατικού δυναμικού της χώρας στο σύνολό του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία Κιλκίς της ΠΑΣΚ καθηγητών.
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 00:12

Κι ακαρτέρει κι ακαρτέρει…

Συντάκτης:
fysiko-aerio-kilkisΠροφανώς ένα μέγα τμήμα των ευθυνών για την κατάντια του νεοελληνικού κράτους οφείλεται σε λανθασμένες πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τις κατά καιρούς κυβερνήσεις,. Αλλά και για  ένα τεράστιο τμήμα ευθυνών ενοχοποιείται η βλακεία και η ανικανότητα τόσο της πολιτικής όσο και του διευθυντικής ελίτ της δύσμοιρης χώρας.
gkountenoudisΠαρέμβαση στο πρόβλημα της λειτουργίας του τμήματος ΤΕΙ στο Κιλκίς και της περιπέτειας ανέγερσης του κτηρίου του, όπως αναδείχτηκαν σε πρόσφατο ρεπορτάζ των εφημερίδων μας, επιχειρεί ο αντιπεριφερειάρχης κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης με δήλωσή του που έχει ως εξής:
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 00:00

Σύλληψη για Κλοπή

Συντάκτης:
astynomiaΣυνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή  στο Κιλκίς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 23 ετών, ενώ αναζητείται και ο 18χρονος συνεργός του, διότι την προηγούμενη μέρα είχαν αφαιρέσει από περιοχή της Θεσσαλονίκης το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο 60χρονου ημεδαπού.  Το όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους στον κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 23:55

Κανένα πρόβλημα από το πρατήριο των ΚΑΕ

Συντάκτης:
oikonomouΑπάντηση στην ερώτηση του Γιώργου Φραγγίδη «πώληση υγρών καυσίμων από τα Κ.Α.Ε.» δόθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Π. Οικονόμου, με την οποία επισημαίνει πως δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα στα πρατήρια της εσωτερικής αγοράς.
Η απάντηση αναφέρει:
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 23:53

Κινητοποίηση στον ΚΟΛΙΟ

Συντάκτης:
kolios-kinitopoihsiΑπεργία και αποκλεισμός στο εργοστάσιο ΚΟΛΙΟΣ, που εδρεύει στον Λιμνότοπο του Πολυκάστρου έγινε την Τρίτη 4/10/2011.
Εργαζόμενοι από κλαδικό σωματείο στις Βιομηχανίες Τροφίμων μαζί με εργαζόμενους στον ΚΟΛΙΟ απέκλεισαν την είσοδο του εργοστασίου στην 24ωρη απεργία που κηρύχτηκε ως συμπαράσταση στην απόλυση εργαζομένων που συνδικαλίστηκαν σε όργανο δευτεροβάθμιο εκπροσώπησης, αλλά και απλήρωτων εργατών-υπαλλήλων που έχουν να αποζημιωθούν για αρκετό καιρό ή δεν πληρώνονται υπερωρίες αργίες και Σαββατοκύριακα, όπως ανέφερε το Σωματείο.