Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, 11:28:58 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 22:31

Μειώστε τα τέλη Διεκδικήστε μερίδιο από ΑΕΠΙ

Συντάκτης:

epimelitirioΠροτάσεις για δυο θέματα που απασχολούν τους εμποροεπαγγελματίες θίγει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, με επιστολή του προς τους δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας, αναφέροντας:
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 22:28

Αγιασμοί στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:
paidikos-stthmos-kilkisΑγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά έλαβαν χώρα φέτος για πρώτη φορά σε όλους τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς, μετά από σχετική απόφαση της Διοίκησης του αρμόδιου Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 22:18

Εκλογές στον Ορειβατικό Σύλλογο Γουμένισσας

Συντάκτης:
oreivatikos-goymenissa«Κόντρα στην απαισιοδοξία και στην γενικευμένη οικονομική και ψυχολογική κρίση των καιρών Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ!
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 21:14

Εργατικό Κέντρο Κιλκίς "Δεν μπορούμε να πληρώσουμε"

Συντάκτης:
ergatiko_kentroΕπιστολή – δήλωση για την αδυναμία πληρωμής της έκτακτης εισφοράς προτρέπει το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς να καταθέσουν όσοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να την καταβάλλουν.
Είναι μια μειζων κεντρική πολιτική απόφαση των εργαζομένων να αντισταθούν στη φορο-λαίλαπα των πρόσφατων μέτρων. Πάντως με τη στάση τους ατή διαχωρίζονται από τα κινήματα “Δεν πληρώνω” καθώς επισημαίνουν εμφαντικά πως δεν αρνούνται να πληρώσουν, αλλά δεν έχουν να πληρώσουν.
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 20:14

Εύσημα Ανασ. Τζελέπη στον Υπουργό Υγείας

Συντάκτης:
«Ένας Υπουργός Υγείας, ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος, αφουγκράστηκε το χρόνιο αίτημά μας, το οποίο ήταν και αίτημα όλων των ιδρυμάτων κλειστής φροντίδας, σχετικά με την συμμετοχή των περιθαλπομένων στις δαπάνες περίθαλψης τους, μετά την επίσκεψή του στο φορέα μας, και δεν το πέταξε φεύγοντας στα σκουπίδια», αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Δ.Σ. του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς Αναστασία Τζελέπη.
katalhch-dhmarxeioy-kilkisΣύσσωμοι οι συμβασιούχοι προγραμμάτων φροντίδας τρίτης ηλικίας και ατόμων με αναπηρία Δήμου Κιλκίς (¨Βοήθεια στο Σπίτι¨ και ¨Κοινωνική Μέριμνα¨) πραγματοποίησαν την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κιλκίς.
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 18:49

"O Μοναχισμός σήμερα" του μοναχού Μωυσή Αγιορείτη

Συντάκτης:
osios-nikodhmosΣτην αίθουσα συνεδρίων του ιερού κοινοβίου του οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Γουμένισσας, μετόχιο της ιεράς μονής Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους, πραγματοποιήθηκε από 31/8-1/9/2011 συνέδριο περί μοναχισμού με τη συμπλήρωση τριάντα ετών από της ιδρύσεως του κοινοβίου.
pame-kilkisΠιστοί στο ραντεβού τους στην είσοδο της ΔΟΥ Κιλκίς ήταν τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΜΕ. Μόνο που πήγαν ακριβώς για τον αντίθετο λόγο που συνήθως επισκέπτεται κάποιος την εφορία. Δεν πήγαν να πληρώσουν αλλά να διαδηλώσουν ότι δεν πληρώνουν τα χαράτσια που επέβαλε η κυβέρνηση.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 19:46

Σύλληψη ημεδαπού για όπλα και παραχάραξη

Συντάκτης:
astunomia-oplaΈντονη είναι η δράση της Αστυνομίας του Κιλκίς, γεγονός που «μεταφράζεται» καθημερινά με συλλήψεις ατόμων – κατηγορούμενων  για παραβίαση των νόμων.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 19:45

Έπαιρναν αποζημιώσεις για ανύπαρκτες ζημιές

Συντάκτης:
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλης έκτασης αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και σε όμορες περιοχές, για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που σχετίζεται με υποθέσεις κατάχρησης σημαντικών χρηματικών ποσών σε βάρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας.