Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, 9:34:47 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 15:18

Επιτυχόντες 2011 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Συντάκτης:
epityxontes-kilkis-2011Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς ανακοίνωσε τις λίστες των επιτυχόντων μαθητών του νομού Κιλκίς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Διαλέξτε το λύκειο που σας ενδιαφέρει από την παρακάτω λίστα για να δείτε τους επιτυχόντες.
nosokomeioΔυο τρεις φορές θεμελιώθηκε, άλλες τόσες εγκαινιάστηκε, αλλά το ημιτελές πάντα κτήριο της γ’ πτέρυγας ή της επέκτασης των χειρουργείων του Νοσοκομείου Κιλκίς προσφέρεται ως ανεξάντλητη «ύλη» για τα σίριαλ των δημόσιων έργων στη χώρα μας.
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011 21:42

Καμία σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Συντάκτης:
panagiotidis-vladimirosΤο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 24.8.2011, αποφάσισε να συνταχθεί με το ψήφισμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 20.8.2011.
doiranh-teloneioΣτον καθαρισμό του Τελωνείου Δοϊράνης που αποτελούσε επιτακτική ανάγκη το τελευταίο διάστημα, προχώρησε την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011 η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς, μετά από εντολή του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Μπαλάσκα.
filyria-mhnmeioΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλυριάς "Η Φιλυριά", πραγματοποιεί,
στις 11 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Κυριακή, μνημόσυνο υπέρ των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού,
στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, στη Φιλυριά.
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011 21:24

Πρόγραμμα ακροάσεων του Δημάρχου Παιονίας

Συντάκτης:
lapordasΑπό 1η Σεπτεμβρίου αλλάζουν οι μέρες και οι ώρες που ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας θα δέχεται τους δημότες στις Δημοτικές Ενότητες της Παιονίας ως εξής: 
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 18:53

Συνάντηση Παραστατίδη με διοικητή νοσοκομείου

Συντάκτης:
parastatidisΤην προηγούμενη εβδομάδα ο Βουλευτής Θ. Παραστατίδης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Κιλκίς και είχε συνάντηση συνεργασίας με το νέο Διοικητή κ. Γ. Χατζησάββα, με τον οποίο συνδέονται με μακροχρόνια φιλική σχέση.
arkoudasΟ διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Μιχάλης Αρκούδας πέρασε με επιτυχία τις κρίσεις του υπουργείου Υγείας για τη  μέχρι τώρα λειτουργία του στο Νοσοκομείο Γουμένισσας και ουσιαστικά παραμένει στη θέση του.
doiranhΕπιτέλους! Μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας στην παραλία της Δοϊράνης και πλήρους υποβάθμισής της, ο νεοσύστατος δήμος Κιλκίς, στην ευθύνη του οποίου ανήκει πλέον η λίμνη, ξεκίνησε παρεμβάσεις στην παραλία, που αλλάζουν και βελτιώνουν την εικόνα.
arkoudasΟ διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Μιχάλης Αρκούδας πέρασε με επιτυχία τις κρίσεις του υπουργείου Υγείας για τη  μέχρι τώρα λειτουργία του στο Νοσοκομείο Γουμένισσας και ουσιαστικά παραμένει στη θέση του.