Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024, 11:28:07 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

special-olympicsΜέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη και άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα,  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 η εκδήλωση υποδοχής των Κιλκισιωτών Παγκόσμιων Πρωταθλητών στους Special Olympics 2011 Αδάμ (Μάκη) Αμοιρίδη και Σπύρου Πιλιτσόπουλου, που διοργάνωσε η δημοτική αρχή Κιλκίς.
n-gynaikokastroΈνα σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία του Νέου Γυναικοκάστρου της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης αποπεράτωσε και παρέδωσε προς χρήση στους κατοίκους της περιοχής, η νέα δημοτική αρχή Κιλκίς. Πρόκειται για τη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του οικισμού, την οποία εγκαινίασε το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας.
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 21:20

72 πολίτες έδωσαν αίμα

Συντάκτης:
akritesΤην Κυριακή 3 Ιουλίου στο «Σπίτι του Πόντου» στο Πολύκαστρο, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 65η αιμοδοσία, των μελών της τράπεζας αίματος των Ακριτών. Προσήλθαν και αιμοδότησαν εβδομήντα δύο (72) εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ αυτών δέκα (10) νέα μέλη, ενισχύοντας το απόθεμα αίματος της τράπεζας και αυξάνοντας τον αριθμό των μελών της τράπεζας σε 903.
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 21:19

Οι πρώτες βοήθειες και πως θα τις δώσετε

Συντάκτης:
protes-voitheiesΕνημερωτική ομιλία – επίδειξη με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες διοργάνωσε το τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/6/2011 στην αίθουσα διαλέξεων του νοσοκομείου Κιλκίς. 
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 18:13

Μπλόκο σε φορτηγό διανομής εφημερίδων

Συντάκτης:
fortigo-dianomis-typouΜε συνδυασμένα μπλόκα σε σημεία διανομής εφημερίδων επιχείρησαν και εν μέρει κατάφεραν να αποτρέψουν την κυκλοφορία των εφημερίδων την Δευτέρα οι εφημεριδοπώλες, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στο «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους.
Το Κιλκίς και η ΒΙΠΕ ως χώρος παραγωγής – εκτύπωσης εφημερίδων δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη δράση τους, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς δεν απουσίαζε ούτε η αστυνομία. Ιδού τι αναφέρει το σχετικό αστυνομικό δελτίο:
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 18:02

Καταγγελία Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς

Συντάκτης:
Τα αδέσποτα ζώα πέφτουν συχνά θύματα κακοποίησης.  Δύο τέτοια περιστατικά συνέβησαν τον τελευταίο μήνα στο Νομό μας. 
Το πρώτο έγινε στο Αναβρυτό, όπου κάποιος άσπλαχνος και ασυνείδητος πολίτης έδεσε ένα χάσκι στο αυτοκίνητό του και το έσυρε στην άσφαλτο.  Το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό για τον σκύλο, ο οποίος έπαθε ανοιχτά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.  Ευτυχώς μετά την παρέμβαση του Κτηνιάτρου ο σκύλος σώθηκε, και ακολουθεί αγωγή. 

aristouxoiΑπό τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Κιλκίς ανακοινώνονται τα ονόματα των αριστευσάντων μαθητών και μαθητριών των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠ.ΑΛ του Νομού Κιλκίς για το σχολικό έτος 2010-2011.

special-olympicsΘερμή υποδοχή επιφυλάσσει την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Δήμος Κιλκίς στους Κιλκισιώτες Παγκόσμιους Πρωταθλητές των Αγώνων Special Olympics 2011, Αδάμ Αμοιρίδη και Σπύρο Πιλιτσόπουλο, καθώς και στην προπονήτριά τους Νάντια Μπουρλούκα.
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 14:58

100% Φυσικός χυμός πορτοκάλι από τη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

Συντάκτης:
koykakisΗ Φάρμα Κουκάκη, πάντα με μεράκι και πίστη στην παράδοση, διαλέγει τα καλύτερα ελληνικά πορτοκάλια για να σας προσφέρει 100% φυσικό χυμό, σε διάφανη φιάλη PET, σύμφωνα με τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Ένα ποτήρι 200ml φρέσκου χυμού πορτοκάλι της Φάρμας Κουκάκη περιέχει 80mg βιταμίνης C, που αποτελεί το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας παροχής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του οργανισμού.
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 14:57

Ζητά μείωση του φόρου βενζίνης στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης:
epimelitirioΤη μείωση του φόρου βενζίνης στο ν. Κιλκίς ζητά με έγγραφό του προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ενέργειας Μιχάλη Χρυσοχοίδη, το Επιμελητήριο Κιλκίς, το οποίο αναφέρει: