Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024, 1:31:08 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010 00:53

Γιατί βάλτωσε το φράγμα Μεταξοχωρίου

Συντάκτης:
Ένα από τα έργα –μνημεία του τρόπου με τον οποίο οργανώνονται, ιεραρχούνται και (δεν) υλοποιούνται  τα έργα αναπτυξιακών υποδομών στο ν. Κιλκίς αποτελεί αναμφίβολα το έργο του φράγματος στο Μεταξοχώρι. Εξαγγέλθηκε πολλάκις, συντάχθηκαν προμελέτες, εντάχθηκε ως προμελέτη σε κάμποσα προγράμματα βεβαίως ουδέποτε υλοποιήθηκε.
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 19:00

Στη Δικαιοσύνη αν δεν ανακαλέσει

Συντάκτης:
grivaΤην έντονη αντίδραση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Γρίβας Αθανάσιου Θεοδώρου  προκάλεσαν οι καταγγελίες της προέδρου του συλλόγου Γυναικών Γρίβας Δημ. Κικήρη, τις οποίες δημοσιεύσαμε στο χθεσινό μας φύλλο. Ο κ. Θεοδώρου, υπόψη του οποίου θέσαμε το κείμενο της καταγγελίας,  αντέδρασε με αυστηρή δήλωσή του που καταλήγει μάλιστα με την πρόσκληση – προειδοποίηση προς την Κικήρη να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς της ειδάλλως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 18:55

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη στο Κιλκίς

Συντάκτης:
adedyΤο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Ν. Κιλκίς, και τα Α/θμια Σωματεία του Δημόσιου Τομέα, Ν.Π.Δ.Δ.  και Ο.Τ.Α., στα πλαίσια της 24/ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε., καλούν τους εργαζόμενους του νομού Κιλκίς, να συμμετάσχουν στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 18:54

Ανακοίνωση του ΟΑΕΔ

Συντάκτης:
oaedΠως θα πάρουν το δώρο οι άνεργοι
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι:
Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30,  για τελευταία φορά υπό την παρούσα σύνθεση το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και στα θέματα ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν:
fraggidis2Πριν από δυο μήνες πρωταγωνίστησε και έλαβε δημοσίως εύσημα από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό της σπατάλης στις προμήθειες των ιδρυμάτων.
oaedΣχετικά με τη δυνατότητα υπαγωγής των μακροχρόνια ανέργων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού διευκρινίζει τα εξής:
Μια σοβαρότατη καταγγελία εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας κατά του προέδρου της τοπικής κοινότητας Αθ. Θεοδώρου.
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 16:26

Λαμβάνουν θέσεις στο επιμελητήριο

Συντάκτης:
epimelitirioΙσχυρός αναμένεται ο ανταγωνισμός στη διεκδίκηση της προεδρίας του Επιμελητηρίου Κιλκίς ενόψει των εκλογών της Άνοιξης. Η εκτίμηση αυτή προκύπτει από το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για τη συγκρότηση συνδυασμών, ενώ δεν θα εκπλήξει κανέναν αν οι εκλογές αυτές προσλάβουν και κομματικό χρώμα.
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 16:25

Στον αγώνα κατά του AIDS οι νέοι

Συντάκτης:
hivΜε πολύ επιτυχία στέφθηκε και φέτος η εκστρατεία ενημέρωσης που οργάνωσε η ΜΚΟ Ν.Ε.Ο.Ι. υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2010 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Η οργάνωση ΝΕΟΙ μοίρασε 1000 προφυλακτικά με την ευγενική χορηγία της DUREX καθώς και ενημερωτικό υλικό μαζί με κόκκινες κορδέλες, τα οποία οι πολίτες δέχθηκαν με ενδιαφέρον.