Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024, 1:33:53 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008 05:17

2ο και 3ο Δημοτικό Κιλκίς οι νικητές

Συντάκτης:
ΜΑΘΗΤΩΝ                                                                           
ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ                            
1ο ΚΙΛΚΙΣ   –   ΜΟΥΡΙΩΝ               26  - 17
2ο ΚΙΛΚΙΣ   –   Μ.ΒΡΥΣΗΣ              48  -  5
3ο  ΚΙΛΚΙΣ   –  ΜΥΡΙΟΦΥΤΟY        20  -  0
5ο ΚΙΛΚΙΣ   –  ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ            20  - 13
6ο ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ          30 -  7
2ο ΚΙΛΚΙΣ – 1ο ΚΙΛΚΙΣ                   22 – 15
3ο ΚΙΛΚΙΣ – 5ο ΚΙΛΚΙΣ                   20 – 12
6ο ΚΙΛΚΙΣ – 8ο ΚΙΛΚΙΣ                   33  –  6
3ο ΚΙΛΚΙΣ – 6ο ΚΙΛΚΙΣ                   23 - 21
2ο ΚΙΛΚΙΣ – 3ο ΚΙΛΚΙΣ                   21 – 19
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008 05:15

Διακρίσεις “ΤΟΛΜΗΣ”

Συντάκτης:
Πρόκιση ΤAEKWON DO  ανδρών γυναικών διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Οι προκρίσεις ήταν δύο, Νοτίου και Βορείου Ελλάδος και οι προκριθέντες είναι 8 από την Α’ και 8 από την Β’.
Σε αυτήν την διοργάνωση πήρε μέρος και ο Α.Σ. “Η ΤΟΛΜΗ” Κιλκίς με τους Ευστάθιο Πασχαλίδη έως 84gr. και με την Καλασαρίδου Αλεξάνδρα έως 72 kr. Oι οποίοι προκρίθηκαν  για τον πανελλαδικό πρωτάθλημα, που θα γίν ει το Μάρτιο του 2008.
Επίσης και με τον Μιχάλη Δαμιανίδη, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε δεν κατάφερε να μπει στην οχτάδα.
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2008 13:10

Έτοιμο σε 4 μήνες το μισό αρδευτικό δίκτυο της Αρτζάν

Συντάκτης:
 Επιτόπια αυτοψία στην Αρτζάν πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης, συνοδεία του Ειδικού Γραμματέα του Δ’ Κ.Π.Σ. κ. Δ. Παπαγιαννίδη, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων (Υ.Ε.Β.) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δ. Φράγκου και του νέου αναδόχου των αρδευτικών δικτύων ζώνης 2Ζ της Αρτζάν από την κατασκευαστική εταιρία ΄΄Υδραίος΄΄.
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2008 13:07

Με δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια ο Κ. Κιλτίδης

Συντάκτης:
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης (Παρασκευή - Κυριακή) παρουσίας του στο ν. Κιλκίς ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων συμμετείχε στις εργασίες των Δημοτικών Συμβουλίων Αξιούπολης, Μουριών και Ευρωπού και ανακοίνωσε σημαντικές παρεμβάσεις για τους τρεις Δήμους.
 Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού συνεχίζει την επιτυχημένη συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού. Η αίθουσα του Συλλόγου αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό, ευχές και απολογισμό της δράσης του Συλλόγου για το 2007, από την πρόεδρο.
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2008 13:03

Γ. Φραγγίδης :Σκέψεις για το 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:
 Ζούμε σε μια κοινωνία που κινείται στον αστερισμό της υποκρισίας και της παράδοσης στην εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ.
Ζούμε σε μια περίοδο που η Ν.Δ φθείρεται και η χώρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη σήψη και τη διαφθορά, εξ’ αιτίας των κυβερνητικών πολιτικών.
Στήνουν έναν τρελό χορό σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, γενικής απαξίωσης και εμπέδωσης κλίματος σύγχυσης και συσκότισης.
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2008 12:57

Πέρασε πρώτος ο Καπέτης

Συντάκτης:
 Ήταν θέμα χρόνου να αποδείξει ότι είναι ο ταχύτερος σπρίντερ στην Ελλάδα στην κατηγορία των Παίδων και ο πρωταθλητής των σπριντ Γιώργος Καπέτης το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε την Κυριακή στην Παιανία στην Αθήνα.
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008 10:51

Στη Συνέλευση του ΝΑΤΟ ο Σ. Τσιτουρίδης

Συντάκτης:
 Ο Βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, από τις 16 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι για να συμμετέχει σε Κοινοβουλευτικές Διασκέψεις της Ατλαντικής Συμμαχίας. Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 16 έως την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση στις Βρυξέλλες, είναι η πολιτική ατζέντα του ΝΑΤΟ και η νέα στρατηγική του καθώς και οι προοπτικές της εισόδου νέων κρατών.
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008 10:50

Συσκέψεις Κ. Κιλτίδη με φορείς Κ. Μακεδονίας

Συντάκτης:
 Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σειρά ενημερωτικών συσκέψεων το διήμερο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2008, στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Κιλτίδη και παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας, καθηγητή, Γιώργου Τσιότρα και Στελεχών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008 10:49

Η πίτα των ΚΑΠΗ Κιλκίς

Συντάκτης:
Την καθιερωμένη τους πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα α΄ και β΄ ΚΑΠΗ του δήμου Κιλκίς, το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου.
Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που έγινε στον «Κήπο», τα μέλη αλλά και φίλοι των ΚΑΠΗ που γέμισαν από νωρίς, ασφυκτικά την αίθουσα, διασκέδασαν και υποδέχθηκαν με γλέντι και πολλή μουσική τη νέα χρονιά.