Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 1:06:14 πμ
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 23:09

Αιμίλιος Δεβετζόπουλος: “Συνεχίζουμε δημιουργικά με τον Χρήστο Γκουντενούδη”

Αγαπητοί Συνδημότες,
πριν από 5 χρόνια, μου κάνατε την ιδιαίτερη τιμή να εμπιστευθείτε το πρόσωπό μου, ώστε να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, του τόπου που ζούμε και αγαπάμε, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

 

Η συστηματική εργασία και η σκληρή προσπάθεια οδήγησαν στην αποτελεσματική επίλυση κάθε ζητήματος, μικρού ή μεγάλου, ενώ ταυτόχρονα
δημιουργήθηκαν οι καλύτερες συνθήκες συνεργασίας σε όλες τις θέσεις ευθένης που μου εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχός μας κ. Γκουντενούδης, όπως το Νομικό Πρόσωπο Υγείας – Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.
Ιδιαίτερο βάρος έδωσα στην καλύτερη οργάνωση για την άρτια λειτουργία των Παιδικών μας Σταθμών καθώς και των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.
Δεν ισχυρίζομαι ότι επιλύθηκαν όλα τα έως τώρα ζητήματα, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι εργάστηκα με γνώμονα το κοινωνικό όφελος του τόπου μας αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών της Παιονίας.

Συνεχίζουμε την όμορφη και συνάμα δημιουργική προσπάθειά μας με μπροστάρη τον Δήμαρχό μας Χρήστο Γκουντενούδη, ο οποίος έχει μετουσιώσει την προσπάθεια σε επιτυχία, για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο Ισχυρή για όλους!

Αιμίλιος
Δεβετζόπουλος
Πρόεδρος ΝΠΔΔ Υγείας – Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας
και Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
Δ.Ε. Πολυκάστρου