Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018, 2:13:31 μμ

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο διαρκώς εξελίσσεται... Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μια βασική παράμετρος και προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση των στόχων μιας οργανωμένης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς που εμπιστεύονται την Ακαδημία Αλεξανδρος Κιλκίς

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική Κατηγορία αναλαμβάνει ο κύριος Βασίλης Σπυρογιάννης.
-Απόφοιτος του Τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσ/νικης με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Οργανισμών και Φορέων της Εκπαίδευσης και στη Δημόσια Διοίκηση, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου της Κύπρου.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 22:53

Μαθήματα κολύμβησης στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η κολυμβητική Παιδεία είναι μια βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των μαθησιακών σκοπών του αθλήματος.
Η ποιότητα των εγκαταστάσεων καθώς και η κατάρτιση των εκπαιδευτών επίσης δυο αδιαμφισβήτητες παράμετροι.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 23:06

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών για τους αθλητές της Τόλμης

Γράφτηκε από τον

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών ταεκβοντό διεξήχθησαν στον Α.Σ ‘ Η Τόλμη’ Κιλκίς στις 25 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα Μητρόπολης (πρώην Νομαρχία Κιλκίς).

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 23:02

Νέα διοίκηση στον Α.Ο.Κ. Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Διεξήχθη την Πέμπτη, 5 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας, Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας για τα επόμενα δύο έτη.

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Carabus η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2017-2018 του ΚΔΑΠ Kinesis for kids.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 22:46

Οι αδελφές Κώστογλου στην προεθνική Κορασίδων

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμη διάκριση για τις αθλήτριες βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς καθώς οι αδερφές Κώστογλου Σοφία και Σταυρούλα επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις της προεθνικής Κορασίδων που θα γίνουν Παρασκευή & Σάββατο 20-21/7.

Επιτυχίες για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς,σε αγώνες Ιππικής Αντοχής που έγιναν στο Vakarel της Βουλγαρίας.
Στα 30 χμ:
1η θέση, Σωτήρης Πατσιούρας με τον νεόλεκτο ίππο Spirit
2η θέση, Γιαννούλα Μητώνα με τον ίππο Mirabella

Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 21:58

To Κιλκίς υποδέχεται την Εθνική Παίδων Χειροσφαίρισης

Γράφτηκε από τον

Στάση στο Κιλκίς θα κάνει από την Κυριακή έως την Πέμπτη (8-12 Ιουλίου) η Εθνική Παίδων Χειροσφαίρισης στο μακρύ δρόμο της προετοιμασίας της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει στη μακεδονική πόλη πενθήμερο καμπ, το οποίο κορυφώνεται με το δυνατό φιλικό απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας τη Δευτέρα (9/7 – 19:00) στο δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και είναι ευκαιρία για τους φίλους του αθλήματος να βρεθούν κοντά στην Εθνική και να χειροκροτήσουν τη νέα γενιά του αθλήματος.

Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 22:17

Σούπερ Αλέρου και Νάνος στα 800 και 100

Γράφτηκε από τον

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Αλέξανδρος Αλέρου στη διάρκεια του 2ου Γκραν Πρι της σεζόν στο Αργος Ορεστικό, αφού με την εμφάνιση του έδειξε να αλλάζει αγωνιστικό επίπεδο.

Σελίδα 1 από 300