Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 3:44:41 πμ

Σχόλια

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 21:29

Καμιά νύξη...

Γράφτηκε από τον

Κάηκε από το γάλα φυσάει και το γιαούρτι τώρα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαΐδης. Με νωπή την ομοβροντία των επιθέσεων που δέχτηκε από τους συμβούλους της μειοψηφίας στη συνεδρίαση που διακόπηκε για να συνεχιστεί την επομένη με θέμα το οικόπεδο του Μύλου Σαμαρά και την ψηφοφορία επί πρότασης αναβολής σχετικά με την παρουσία-απουσία του κ. Δ. Δημητρίου, στην τελευταία συνεδρίαση για τους πρόσφυγες στο ξενοδοχείο "Πικρολίμνη" - που δεν ήρθαν ποτέ- αφού μίλησαν επί ώρες αρχηγοί παρατάξεων, σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και πολίτες, πήρε το λόγο για τη δευτερολογία του ο Δήμαρχος Δ. Κυριακίδης:

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 22:17

Κουνάει μαντήλι ο Παπακώστας

Γράφτηκε από τον

Οσονούπω, μαθαίνουμε, στέλνει χαιρετίσματα ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπακώστας και αποχωρεί από το συνδυασμό Τονικίδη.
Αναμείνατε λίαν προσεχώς επιστολή ανεξαρτητοποίησης, σύμφωνα με τις πάντα αξιόπιστες πηγές μας.

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 09:57

Έκαναν την τύχη τους!

Γράφτηκε από τον

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Χατζηαποστόλου ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για το περιεχόμενο της θυρίδας του δήμου στην Τράπεζα Πειραιώς: Κρατήστε την ανάσα σας:
600 μετοχές της πρώην ΠΑΕ Κιλκισιακός.
250 μετοχές ΑΝΚΙ του πρώην δήμου Κιλκίς.

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 22:26

Περί δημογραφικής αλλοίωσης

Γράφτηκε από τον

Ανένδοτο αγώνα κηρύσσει στο ενδεχόμενο άφιξης νέων προσφύγων στις δομές φιλοξενίας των Σερρών ο δήμαρχος Αλ. Χρυσάφης. Επικαλείται ότι στο δήμο φιλοξενούνται ήδη 1300 πρόσφυγες και από την περαιτέρω αύξησή τους εγκυμονούνται κίνδυνοι για δημογραφική αλλοίωση του δήμου.
Μάλιστα. Σε ένα δήμο με πραγματικό πληθυσμό πάνω από 100.000 οι 1300 είναι πολλοί.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 19:05

Ενεργοί πολίτες οι Τιρεκίδης και Σκαντζούρης

Γράφτηκε από τον

Θεόφιλος Τιρεκίδης και Δημήτρης Σκαντζούρης στην εκδήλωση Απελευθέρωσης της Αξιούπολης, που οργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα.
Δυο ενεργοί πολίτες, με όλη τη σημασία της έννοιας αυτής, και δυο αγαπητά στην κοινωνία πρόσωπα και όχι τυχαία.
Τιμούν πάντα με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις των φορέων του νομού μας και μπράβο τους.

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 22:25

"Κλείδωσε" για το νοσοκομείο Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Οσονούπω ανακοινώνονται οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία του Κιλκίς και της Γουμένισσας.
Τυπικά ένα είναι το Νοσοκομείο με το διοικητή της Γουμένισσας να ορίζεται ως Υποδιοικητής του ενιαίου νοσοκομείου, αλλά για να καταλαβαινόμαστε γράφουμε για τους δυο... διοικητές.
Και ο μεν της Γουμένισσας έχει "κλειδώσει", στο Κιλκίς όμως παρατηρείται μια κάποια δυστοκία. Είναι βαρύ το έργο που θα αναλάβει καθώς επί ημερών του πέραν των άλλων θα ενταθεί και ο αγώνας για τη διεκδίκηση νέων νοσηλευτικών πτερύγων.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 23:11

Η Αρχοντούλα της Ποντιακής

Γράφτηκε από τον

Τιμά τον τόπο και την καταγωγή της η φιλόλογος Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου, με την ουσιαστική δουλειά που κάνει εδώ και χρόνια, διδάσκοντας την Ποντιακή διάλεκτο σε μικρούς και μεγάλους.
Πρόσφατα η κα Κωνσταντινίδου βρέθηκε προσκεκλημένη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και του καθηγητή Ηλία Πετρόπολου, όπου δίδαξε την Ποντιακή. Κάλυψε η ίδια όλα τα έξοδά της για να βρεθεί στην Κομοτηνή και να διδάξει αυτό που λατρεύει, την Ποντιακή.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 22:06

Το έργο του ηλεκτροφωτισμού και σε ποιον ανήκει

Γράφτηκε από τον

Να είμαι καλά η υπ' εμέ διοίκηση και με τα μεγάλα έργα που αφήσαμε κάνατε ένα μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα για το 2020. Κι αν δεν ακυρωνόταν και το έργο του ηλεκτροφωτισμού, το πρόγραμμα θα έφτανε τα 20 εκατ. ευρώ.
Κάπως έτσι σχολίασε το υποβληθέν και τελικά εγκριθέν τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Παιονίας ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης.

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 21:24

Σισμανίδης: Να το τελειώσει η ΓΓΑ

Γράφτηκε από τον

Εν τέλει αποτελεί κοινό τόπο: Η ολοκλήρωση των έργων του κλειστού γυμναστηρίου-προπονητηρίου κάτω από τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Κιλκίς μόνο εύκολο έργο δεν είναι.
Και μόνο το ιστορικό του και ο φάκελος της συμφοράς που εστάλη από τη Γ.Γ.Α. στο Δήμο Κιλκίς πριν κάμποσους μήνες συνηγορούν ότι ...

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 23:13

Με υπογραφή Σωτήρη Πατσιούρα

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στην Ελλάδα έγινε στο Κιλκίς, με μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας πως και θέλουμε και μπορούμε. Αυτό το πρωτάθλημα όμως έχει ονοματεπώνυμο: Σωτήρης Πατσιούρας. Δικαιολογημένα λοιπόν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τίμησε στην έναρξη τον πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς (Ράντσο).

Σελίδα 1 από 532