Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 10:20:19 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 23:18

Να σεβαστούν τα παιδιά!

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Είναι πολλά τα παράπονα που φθάνουν στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό μας για το γεγονός πως ο καθένας μπορεί να μπαίνει σε ένα σχολείο και να τραβά βίντεο και φωτογραφίες τους μαθητές και στη συνέχεια να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο!
Εχουν δίκιο οι γονείς να διαμαρτύρονται, γιατί και στο Κιλκίς το πράγμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:28

Άφαντοι οχταμηνίτες

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Και μια που λέμε για το Δήμο Παιονίας. Ταραχή έπεσε, μαθαίνουμε, στις τάξεις ορισμένων εκ των οχταμηνιτών που δεν είχαν και ιδιαίτερη έφεση στην εργασία.
Και καθώς άρχισαν οι έλεγχοι στα παρουσιολόγια και φούντωσαν κάτι περίεργες φήμες για οχταμηνίτες τελούντες υπό καθεστώς αφάνειας, το πράμα άρχισε να σφίγγει.

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 19:20

Τα συγχαρητήρια του Κωστή Χατζηδάκη

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τις Σέρρες και την εκεί μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων (ΜΕΑ Σερρών). Ενθουσιάστηκε με όσα είδε και σε δήλωσή του ανέφερε:
Αυτό που έγινε στις Σέρρες είναι η σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 22:12

Ο καλύτερος πρόεδρος και με τη βούλα Μητσοτάκη

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Αυτός είναι ο ορισμός της υψηλότερης δυνατής αναγνώρισης. Εκεί που συσκέπτονταν στο Επιμελητήριο οι Γαλάζιοι (του κλιμακίου της Ν.Δ. που επισκέφθηκε το Κιλκίς την Τρίτη) λαμβάνει το λόγο ο γραμματέας οργανωτικού και - προσέξτε παρακαλώ- διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Στέλιος Κονταδάκης και προτρέπει την ομήγυριν δείχνοντας τον ημέτερο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο: Χειροκροτήστε παρακαλώ τον καλύτερο πρόεδρο ΝΟΔΕ όλης της χώρας!
Κοκκίνισε ο Μηνάς, παρότι ακραιφνής Γαλάζιος, αλλά έχω την φρικτή υποψία πως μερικοί συναγωνιστές του ...μαύρισαν.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:59

Διαψεύδει ο Νίκος Κωνσταντινίδης

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Επειδή για περισσότερες από μια φορές αναφέρθηκε από τον κ. Παύλο Τονικίδη το όνομα του Νίκου Κωνσταντινίδη ως του φυσικού αυτουργού της κατάθεσης υποψηφιότητας του κ. Τονικίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και επειδή την ίδια δικαιολογία προέβαλε στην τελευταία συνάντησή του με οχτώ νεοεκλεγέντες συμβούλους του, κάναμε το αυτονόητο: απευθυνθήκαμε στον κ. Νίκο Κωνσταντινίδη.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 12:33

Ιντζέλης και Θωμαΐδης σε θέσεις κλειδιά στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί θεσμικά τον δεύτερο τη τάξη σε κάθε δήμο, με πρώτο βεβαίως το δήμαρχο.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκπροσωπεί όλο το δημοτικό συμβούλιο και είναι κάτι αντίστοιχο του προέδρου της Βουλής.

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 22:32

Η Δοϊράνη αλλιώς!

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Έχουν περάσει κοντά τέσσερα χρόνια από τότε που βρεθήκαμε στη Δοϊράνη –για λίγο κρασί και γευστικό γριβάδι- μαζί με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Αν. Βεργίδη.
Στην κουβέντα που είχαμε για τις ανάγκες και το μέλλον της Δοϊράνης, είχα επισημάνει την ανάγκη πως τα όποια έργα θα έπρεπε να έχουν ως βάση και πυρήνα την τσιμεντένια προβλήτα και την σταθερή παραλιακή γραμμή από το Μουσείο Λίμνης μέχρι το Τελωνείο. Είχαμε προτείνει, αν δεν μπορούσαν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, τότε να γίνει μια οικονομική παρέμβαση στην προβλήτα, με φωτισμό, παγκάκια και ξύλινα σκέπαστρα.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 16:43

Να πάει στην Περιφέρεια η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Την τρίτη κατά σειρά προκήρυξη έκανε η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου για να βρει στέγη (στο κέντρο του Κιλκίς!) στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, η οποία εδώ και πέντε χρόνια στεγάζεται (προσωρινά) στη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 22:20

Με υπογραφή Μητσοτάκη

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Γράφαμε με την επιλογή του ακόμα ως υφυπουργού ότι ο Γ. Γεωργαντάς φέρει το βαρύ της πολιτικής εποπτείας και ελέγχου του κυβερνητικού έργου

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 09:50

Όταν μειώνεται ο ΦΠΑ και δεν πέφτει καμιά τιμή

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Καιρό τώρα θέλω να σχολιάσω τα αποτελέσματα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση. Μείωση επί Τσίπρα εδώ και δυο τρεις μήνες.

Σελίδα 1 από 530