Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, 3:18:00 πμ

Σχόλια

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 22:59

Συντροφικές αναλογίες

Γράφτηκε από τον

Για να έχουμε και μια σαφή εικόνα των αριθμών και των αναλογιών. Κάπου 150 μέλη - αν όχι περισσότερα- είχε στη δεκαετία του '80 μόνο μια από τις τρεις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς. Η οργάνωση της ενορίας Μεταμόρφωσης.
Και περισσότερους από 100 οι άλλες δυο οργανώσεις της πόλης του Κιλκίς, αυτές των 15 Μαρτύρων και του Αγίου Δημητρίου.

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 22:44

Βρήκαν τον μπελά τους

Γράφτηκε από τον

Τελικά, θέλουμε να απομακρυνθούν τα αδέσποτα σκυλιά από τους δρόμους του Κιλκίς ή όχι; Διότι όσο ήταν στους δρόμους τα σκυλιά και είχαμε κρούσματα επιθέσεων σε πεζούς άκουγαν τα εξ αμάξης οι δημοτικοί μας άρχοντες. Εκείνος ο έρμος ο Πεντζερετζής βρέθηκε κατηγορούμενος καμιά 20αριά φορές ως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 18:51

Η «πράσινη γιάφκα» του Σύριζα

Γράφτηκε από τον

Προσπαθούν να οργανωθούν εντός του ΣΥΡΙΖΑ και να ενισχύσουν την παρουσία τους με την ευκαιρία της διεύρυνσης του κόμματος οι... σύντροφοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ.
Στήθηκε λοιπόν η «πράσινη γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ, για να συντονίσουν τα μέλη της τις εγγραφές των νέων μελών στο κόμμα, και συναντήθηκαν τις προάλλες στο σπίτι του ψηλού: Θεόδωρος Παραστατίδης, Παύλος Τονικίδης, Γιώργος Περπερίδης (εκδότης του Μαχητή), Κώστας Ζώτος…

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 22:18

Ο έμπρακτος σεβασμός στο χρήμα των δημοτών

Γράφτηκε από τον

Λένε πως ειδήσεις είναι μόνο οι κακές εξ αυτών. Μόνο που στις τοπικές κοινωνίες και σε εποχές όπου μαύρισε το μάτι του Έλληνα, αξίζει να σπάει ο κανόνας αυτός και να προβάλλονται και οι θετικές (ειδήσεις).
Χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς καν να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του δήμου Κιλκίς εφαρμόζει μια επαναστατική καινοτομία. Κατήργησε τα αυτοκίνητα των αντιδημάρχων! Και βεβαίως πρώτος από όλους ο Δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης δεν χρησιμοποιεί πλέον το δημαρχιακό όχημα.

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 21:35

Απλές αλήθειες

Γράφτηκε από τον

Λοιπόν να εξηγούμαστε: Από τη συνεδρίαση της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Θριαμβευτές και καθημαγμένοι σύμβουλοι και παρατάξεις.
Η προσωποποίηση των αποφάσεων που αφορούν σε μια πόλη ως δήθεν θρίαμβος ή ήττα του δείνα ή του τάδε, συνιστούν πολιτικό πρωτογονισμό και μόνον.

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 21:41

Η «παιδική χαρά» της Φώφης

Γράφτηκε από τον

Σύσκεψη με στελέχη της νέας γενιάς του Κινήματος Αλλαγής είχε χθες η Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της στη Βουλή, με τον νέο Γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος Κυριάκο Κυριάκο, να σχολιάζει με χιούμορ το ενσταντανέ, όπως αποτυπώθηκε σε σχετική φωτογραφία που ανήρτησε.
«Η παιδική χαρά της Φώφης Γεννηματά μας λένε. Ε, κι εμείς περιμέναμε να φύγουν ο.. Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Ζέφη Δημαδάμα, για να ανέβει ο μέσος όρος ηλικίας», έγραψε, παρουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους, ως εξής:

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 22:38

Περί χυλού και λαμόγιων

Γράφτηκε από τον

Η λέξη χυλός ακούστηκε κάμποσες φορές ως απευκταία κατάληξη μιας ενδεχόμενης ανέλεγκτης εισροής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που η εγγραφή δύναται να γίνει και ηλεκτρονικά.
"Δεν θέλουμε να γίνουμε χυλός" ήταν η απάντηση Σκουρλέτη, ο οποίος όμως διευκρίνισε πως σκοπός του κόμματος παραμένει η διεύρυνσή του, η κοινωνική του γείωση, καθώς ούτε ένα κλειστό κόμμα αποτελεί στόχο της ηγεσίας.
Ευκολάκι: Τώρα που τα "λαμόγια του ΠΑΣΟΚ" εξουδετερώθηκαν, όποιος προσέρχεται είναι καλοδεχούμενος.

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 19:07

Δεύτερη με ανοδικές τάσεις

Γράφτηκε από τον

Έτσι και ανοίξουν οι "ασκοί του Αιόλου" η εκτίμηση πως οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι θα αποτελούν την τρίτη σε δύναμη δημοτική ομάδα, ελέγχεται ως μετριοπαθής.
Μια άλλη εκτίμηση την θέλει σίγουρα δεύτερη με ανοδικές τάσεις.
Βρε τι θα δούμε ακόμα...

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 20:44

Νέο σκηνικό στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα στο δημοτικό συμβούλιο του Κιλκίς έχουμε έξι παρατάξεις. Τρεις «ισχυρούς» συνδυασμούς και τρεις πιο αδύναμους. Με τη διάλυση όμως που ουσιαστικά οδηγείται ο συνδυασμός του κ. Τονικίδη σιγά σιγά διαμορφώνεται νέο σκηνικό.
Ήδη έχουμε τρεις αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις, Παπακώστας, Στανημερόπουλος και Παζαρτζικλής, ο Βαφειάδης έβγαλε «κόκκινη κάρτα» και περιμένει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ πλέον κ. Τονικίδη, ενώ άλλοι δυο-τρεις είναι στην πόρτα και περιμένουν.

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 23:58

Κουλουβάχατα

Γράφτηκε από τον

Αυτό θα πει τύχη. Εκεί που δεν σε υπολόγιζαν, να αποτελείς πια την πρώτη δημοτική ομάδα. Διότι με την προσχώρηση -υποθέτουμε ότι ο ίδιος υπέγραψε και δεν έβαλε το ...χεράκι του ο Νίκος Κωνσταντινίδης- του Παύλου Τονικίδη στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πια υπάρχουν δυο παρατάξεις με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην κεφαλή και αν αθροιστούν οι σύμβουλοι... Αλλά πολλά "αν" χρησιμοποιήσαμε...

Σελίδα 1 από 533