Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 5:51:47 μμ

Πολιτική

«Η περιοχή αποκτά νέες δυνατότητες με την επίλυση των προβλημάτων με τους γείτονες και, όλοι μας, πρέπει να σταματήσουμε να την αντιλαμβανόμαστε ως εσχατιά, ως το τελευταίο άκρο, που μετά σταματάει ο κόσμος»

 «Η περιοχή αποκτά νέες δυνατότητες με την επίλυση των προβλημάτων με τους γείτονες» τόνισε σε δηλώσεις του, στους Ευζώνους Κιλκίς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου από νωρίς το πρωί, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επισκέπτεται στο πλαίσιο της ολοήμερης περιοδείας του στο νομό, χωριά τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα λήψης ψηφιακού σήματος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 20:17

Τα social media δεν κερδίζουν εκλογές

Γράφτηκε από τον

Γράφει ο Αντώνης Μουντάκης.
Ιδιοκτήτης - Εκδότης της εφημερίδας "Νέοι Ορίζοντες" Κρήτης
Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών
Επαρχιακού Τύπου.

 

Στις εκλογές του 2014 ένας καλός φίλος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά και καθώς τον έβλεπα να απουσιάζει (κυριολεκτικά) από παντού, διερωτήθηκα αν έχει αποσύρει την υποψηφιότητα του ή αν έχει παραδώσει τα όπλα και -απογοητευμένος- εγκατέλειψε τον προεκλογικό αγώνα.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Την Τρίτη 19 Μαρτίου η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακήε Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, στις 7:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

«Tη λήξη τoυ κύκλου ανοχής σε πρακτικές και καταστάσεις που λειτουργούν εις βάρος της ΝΔ και την στήριξη στον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΟΔΕ Κιλκίς επιβεβαίωσε η ειδική συνεδρίαση (διευρυμένη) της νομαρχιακής οργάνωσης ΝΔ Ν. Κιλκίς η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2019», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.

Σελίδα 1 από 361