Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 7:32:16 μμ

Πολιτική

Το Κιλκίς επισκέφτηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Δημαρχείο Κιλκίς, μαζί με κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σε όλη την Ελλάδα «ταξίδεψε» η καμπάνια «Κατεβαίνω!» του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι ), η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την κινητοποίηση των γυναικών σε όλη την Επικράτεια και την ενθάρρυνσή τους να συμμετάσχουν ως υποψήφιες στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

«Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό ότι χθες το πρωί γύρω στις 12:00 ένα μέλος της το οποίο βρισκόταν στο γραφείο της οργάνωσης και εκτελούσε τη συνηθισμένη λόγω των ημερών εργασία για την προετοιμασία εκλογικού υλικού, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσει μια λεκτική επίθεση από έναν κατά τα φαινόμενα οργισμένο νεαρό, που πλησίασε σε ανύποπτο χρόνο το τραπέζι που είχε στηθεί στο πεζοδρόμιο με τα ενημερωτικά φυλλάδια για τις εκλογές.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο όρος ''κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση'', δεν αντανακλούσε σε τόσο μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα.

100 χρόνια ιερής μνήμης για όλο τον Ελληνικό Χριστιανικό πληθυσμό, για όλους τους Πόντιους, για όλους τους Κιλκισιώτες, για όλους μας.

Χωρίς γνώση της ιστορίας δεν υπάρχει εθνική συνείδηση και εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου κρατάμε τις διηγήσεις των παππούδων και των γιαγιάδων μας για τον ξεριζωμό και την τραγωδία των Ποντίων του 1919.

Σελίδα 1 από 375