Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 11:02:05 μμ

Πολιτική

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της ΝΟΔΕ Κιλκίς τον πρόεδρο κ.Μηνά Παπαδόπουλο τον κ .Δρεντζίδη Ανδρεά για την κριτική τους σκέψη και την επιλογή τους στο πρόσωπό μου.

Ο ορισμός μου στο αξίωμα του Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ Κιλκίς με κάνει να νιώθω ότι πρέπει να ανταποκριθώ επάξια, στους συμπολίτες,την νέα γενιά,τους ανθρώπους που με έκριναν και με επέλεξαν για το συγκεκριμένο αξίωμα.

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη για την υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων που επιχειρείται από την Κυβέρνηση.

Η απαξίωση των συλλογικών διαπραγματεύσεων που επιχειρείται από την κυβέρνηση με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην δραστική μείωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Επιπλέον, η δυνατότητα που δίνεται σε επιχειρήσεις για υποβάθμιση των εργασιακών σχέσεων καταστρατηγεί θεμελιώδεις έννοιες δικαίου προστασίας της εργασίας.

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 10:40

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή για το νοσοκομείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με Θέμα: Προβλήματα λειτουργίας, ελλείψεις προσωπικού και κτιριακό στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, κατέθεσαν στη Βουλή βουλευτές του ΚΚΕ, στην οποία αναφέρουν:

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σκαντζούρης και τα Στελέχη της Δημ.τ.ο Παιονίας της Νέας Δημοκρατίας απευθύνουν προσκλητήριο σε όλους τους νέους της περιοχής μας για συσπείρωση και οργάνωση της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Παιονίας, με πρωταρχικό και μοναδικό στόχο να καταστήσουμε την Παιονία μας ενεργό συμμέτοχο των εξελίξεων της πολιτικής μας νεολαίας.

Στο πλαίσιο περιοδειών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή τη ΔΕΘ, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Ψυχογιό, τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, τον πρ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, τον πρ. προϊστάμενο του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Γιώργο Αγγελόπουλο  και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο και το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Νέα Καβάλα.

"Είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και γι' αυτό είμαι εδώ ως Υπουργός Δικαιοσύνης για να το διαβεβαιώσω ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου στο οικόπεδο που θα μας παραχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς"
Τάδε έφη ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας και στην πρότασή του αυτή συνοψίζεται η σημασία της επίσκεψής του στο Κιλκίς λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή και 13 Σεπτεμβρίου.

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 08:44

Φραγγίδης: Οχι σε νέες "Μόριες" στην ηπειρωτική χώρα

Γράφτηκε από τον

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  κατέθεσαν οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κ.κ. Γιώργος Φραγγίδης, Ευαγγελία Λιακούλη, Γιώργος Καμίνης και Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφορικά με το μείζον θέμα της αύξησης των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας και τον κορεσμό των υπαρχουσών δομών φιλοξενίας.

Ερώτηση από το Κίνημα Αλλαγής για τη διαχείριση κονδυλίων για τους πρόσφυγες. Προς τους Υπουργούς: 1. Προστασίας του Πολίτη, κο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. 2. Εθνικής Άμυνας, κο Νίκο Παναγιωτόπουλο

Θέμα: Διαχείριση Εθνικών και Κοινοτικών κονδυλίων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Νομίζω ότι σήμερα συζητάμε έναν τομέα που είναι κυρίαρχος για τη ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη. Ακούγοντας και την εισήγηση του κ. Υπουργού, όπου αναφέρει ότι επιβάλλεται να έχουμε ένα ακόμα πιο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, αλλά ακούγοντας και τον πρώην Υπουργό, ο οποίος είπε «κρατήσαμε όρθιο το σύστημα υγείας», θέλω να πω κάτι.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ένα ακόμα Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, στο χώρο του Πάρκου – Κήπου, με σύνθημα: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα… Τον Σοσιαλισμό», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης.

Σελίδα 1 από 395