Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018, 2:15:35 μμ

Πολιτική

Ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κατέθεσε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς σχετικά με το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Νέας Καβάλας. Η Κυβέρνηση δια των αρμοδίων υπουργών έχει δεσμευτεί πολλές φορές για το κλείσιμο αυτού του κέντρου πλην όμως αντί να κλείσει αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των φιλοξενούμενων σε αυτό.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 12:24

Στον τομέα Αυτοδιοίκησης ο Γ. Φραγγίδης

Γράφτηκε από τον

Μέλος του Τομέα Αυτοδιοίκησης στους τομείς πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής ορίστηκε πρώην βουλευτής Κιλκίς και στέλεχος του Κινήματος Γιώργος Φραγγίδης.

Με την ολοκλήρωση της συγκρότησης των Γραμματειών των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, ορίστηκε ως μέλος του Τομέα Ενέργειας ο Κιλκισιώτης Γιώργος Αναστασιάδης.

Με εγκύκλιο του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε προεκλογική τροχιά καθώς ζητείται από τις οργανώσεις της Περιφέρειας να προτείνουν λίστα υποψηφίων βουλευτών.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:59

Το ΚΚΕ για τις δομές προσφύγων στην Κ. Μακεδονία

Γράφτηκε από τον

Νέα παρέμβαση του ΚΚΕ στο θέμα της λειτουργίας κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στη Κεντρική Μακεδονία σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα με ερώτηση που υπέβαλαν δια της Βουλής προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής οι βουλευτές του κομμουνιστικού κόμματος Γιάννης Δελής και Σάκης Βαρδαλής.

Σελίδα 1 από 313