Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 4:23:21 πμ

Πολιτική

«Το αθλητικό νομοσχέδιο κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας, συμβάλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το  δίκαιο της  χώρας μας στο κοινοτικό κεκτημένο.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υφυπουργός  Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ειδική και εμπεριστατωμένη  αιτιολογία, έχουν φέρει προς ψήφιση στη βουλή επιτελικές  αρμοδιότητες και κυρωτικά άρθρα. Αποδεικνύουν έτσι, ότι  αυτή  η  κυβέρνηση μένει συνεπής σε μια προσπάθεια εξυγίανσης και  μεταρρυθμίσεων που προάγουν την ισχυρή ανάπτυξη.

Σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η μοναδική καθημερινή εφημερίδα του νομού Κιλκίς, η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς, αποκαλύπτει τα ονόματα του επόμενου διοικητή και του υποδιοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, με τον δεύτερο να έχει στην ευθύνη του τη διοίκηση του νοσοκομείου Γουμένισσας.

Διαβάστε στο φύλλο της Τρίτης, που ήδη βρίσκεται στα περίπτερα του Κιλκίς, το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΠΡΩΙΝΗΣ.

Κινητοποίηση στο Δημαρχείο Κιλκίς, την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 11 Νοέμβρη στις 6μ.μ. η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς, ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς.

Διαμαρτύρονται γιατί έρχεται προς ψήφιση μνημόνιο συνεργασίας του δήμου με το ΝΑΤΟικό Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης.

Διατελέσατε Βουλευτής από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Μάιο, μέχρι τις εκλογές δηλαδή, τις πρώτες εκλογές του 2012, τις πρώτες εντυπώσεις σας θυέλουμε..λοιπόν. Πώς είναι τα πράγματα; Όπως τα αφήσατε;
Είναι λίγο διαφορετικά. Το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό. Τότε ξέρετε ήταν οι αγανακτισμένοι, είχαμε και αγανακτισμένους μέσα στη Βουλή που φωνάζανε, κάνανε. Υπάρχει τώρα ένας πολιτικός πολιτισμός μέσα στη Βουλή που βοηθάει βεβαίως και το ότι δεν υπάρχει η Χρυσή Αυγή μέσα,

Ερώτηση για τα αδέσποτα σκυλιά στο νοσοκομείο Κιλκίς κατέθεσε η Ελληνική Λύση. Την ερώτηση υπογράφουν ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος Κόμματος, Βουλευτής Λάρισας –Ελληνικής Λύσης και ο Απόστολος Αβδελάς Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης– Ελληνικής Λύσης.

Στην ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υγείας αναφέρουν:

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 22:30

Σύριζα Κιλκίς vs Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Απάντηση της Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσίευμα της ΠΡΩΙΝΗΣ:

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 σε άρθρο της εφημερίδας «Πρωινή του Κιλκίς» δημοσιεύτηκε άρθρο με επικεφαλίδα το ερώτημα : «Ποιος και γιατί απέκλεισε τους μαθητές του Ν. Κιλκίς από τα σχολικά γεύματα» Θα περίμενε κανείς μια αναφορά σε επισταμένη έρευνα σχετικά με την εξαίρεση του Νομού μας από τα σχολικά γεύματα και την ανάδειξη τυχόν ευθυνών σχετικά με αυτήν την εξαίρεση. Το άρθρο όμως επικεντρώνεται στην «τραγική», όπως αναφέρει, έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς και στο τι διημείφθη στην τελευταία συνάντηση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς.

Για ένα χαλαρό ποτό κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας χθες στου Ψυρρή.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε στο μαγαζί που βρίσκεται πολύ κοντά στην Κουμουνδούρου λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ, ενώ οι πρώτοι βουλευτές είχαν ξεκινήσει να φθάνουν από τις 20:00. Οι περισσότεροι βουλευτές προτίμησαν λευκό κρασί.

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας. Συγκεκριμένα η κα Αγαθοπούλου, στην αρχή της ομιλίας της τόνισε: «Η απόφαση ίδρυσης του ΣΔΕ Γουμένισσας ήταν πολύ σημαντική για τον Νομό Κιλκίς και κυρίως για την περιοχή της Γουμένισσας, με υπερασπιστές τόσο την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου που κυνήγησε την ίδρυσή του, όσο και τη σημερινή που καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να λυθούν τα ζητήματα που τον αφορούν.»

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 11:28

ΚΚΕ: «Ιστορικός περίπατος για τη Μάχη του Κιλκίς»

Γράφτηκε από τον

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Κιλκίς «καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία του Κιλκίς να συμμετέχουν στον Ιστορικό Περίπατο που διοργανώνουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, με σημείο συνάντησης το Νοσοκομείο του Κιλκίς και με αφορμή τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από την μάχη του Κιλκίς.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης Παρθένα Σαββίδου και Ιωάννης Κεμεντσεντζίδης.

Κατά τη συνάντηση εθίγησαν ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα όπως  η διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού στο Δήμο Κιλκίς αλλά και σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, η έλευση του φυσικού αερίου, η προοπτική κατασκευής δικαστικού μεγάρου.

Τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης συνεχάρησαν το Δήμαρχο Κιλκίς για την πρόσφατη εκλογή του και με την ευκαιρία του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο του.

Σελίδα 1 από 399