Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020, 9:42:49 πμ

Πολιτική

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (25-2-2015)

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 15:18

Στην Αθήνα ο Κώστας Σιωνίδης για το προσφυγικό

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Στην Αθήνα μετέβη εκτάκτως ο δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης  την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συναντηθεί με τον  Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά  και να επισκεφτεί στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου τον Ειδικό Γραμματέα Υποδοχής Δρ. Εμμανουήλ Λογοθέτη, στον οποίο παρουσίασε αναλυτικά όλες τις ζημιές και τις ασύμμετρες επιβαρύνσεις που έχει υποστεί ο δήμος Παιονίας λόγω της Προσφυγικής- Μεταναστευτικής κρίσης τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας. Δε θα μπορέσω όμως να ανταποκριθώ λόγω της 29η Διεθνής Έκθεσής τροφίμων και ποτών Detrop boutique από 22-24/2/2020.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 13:58

Ευχές Κώστα Κιλτίδη για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στο Νομό μας

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Με την ανάδειξη του νέου προεδρείου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς και ειδικότερα του προέδρου Βασιλειάδη Ιωάννη, εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθούν στην ανάγκη των καιρών,  που έχει να κάνει με την αναγέννηση της πολιτικής ζωής και την έμπνευση των νέων γι’ αυτήν.

Συνεργασία με τα στελέχη του Τμήματος των Γενικών Αρχείων του Κράτους στο Κιλκίς είχε τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακεβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 11:11

Συγχαρητήριο μήνυμα ΝΟΔΕ

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους κ.κ. Τρέγκα Τραϊανό, Δημητριάδη Ιωάννη και Γαβριηλίδη Χρήστο, για την ανάδειξή τους στο πενταμελές Συμβούλιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Ν. Κιλκίς, η οποία συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 14/02/2020.

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 09:23

Συνάντηση στη ΝΟΔΕ Κιλκίς για το Μητρώο Στελεχών

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Συνάντηση με στελέχη του Μητρώου είχε ο Στάθης Φουντουκιδης. Ο κ. Φουντουκιδης ως υπεύθυνος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί συναντήσεις με στελέχη στη Βόρεια Ελλάδα.

Την Τρίτη 11/02/2020 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Υποεπιτροπής για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με προσκεκλημένο το Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (19-2-2015)

Σελίδα 1 από 413