Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, 4:57:07 πμ

Πολιτική

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 17:45

ΝΟΔΕ Κιλκίς Ν.Δ.: Η Ελλάδα βαδίζει ήδη στη νέα εποχή

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στα τοπικά ΜΜΕ του Κιλκίς στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, από την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του κόμματος μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αποδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η Πατρίδα μας και η ΝΔ κινούνται ήδη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αφήνοντας πίσω τους το λαϊκισμό και το ξεπερασμένο που τόσα δεινά επέφεραν στον τόπο μας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-1-2015)

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 22:14

Φτάνουν τα λόγια: Απαιτούμε ισομερή κατανομή προσφύγων

Γράφτηκε από τον

Η επανίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία- δυστυχώς προηγήθηκαν κι άλλες απείρως πικρότερες αφορμές- για τεθεί εξαρχής το ζήτημα της φιλοξενίας των προσφύγων - μεταναστών σε δομές ανά την χώρα. Με αιχμή την αναλογική κατανομή τους στις περιφέρειες, ου μην, αλλά και τις περιφερειακές ενότητες (νομούς) της Επικράτειας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-1-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-1-2020)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του υπουργού Υγείας Β. Κικίλια για το διορισμό του υποδ. του νοσοκομείου Κιλκίς με αρμοδιότητα το νοσοκομείο Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη, με τριετή θητεία.

Συγκεκριμένα στην απόφαση αναφέρεται:

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, υπέγραψαν σήμερα μνημόνιο συνεργασίας για την ανάληψη κοινών δράσεων μεταξύ των δύο Υπουργείων, με στόχο την διοικητική και ψηφιακή αναβάθμιση του ΥΜΥ.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 11:25

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με συμβούλους της Αξιούπολης

Γράφτηκε από τον

Η κ. Αγαθοπούλου, μετά από αίτημα του προέδρου, κ. Κ. Καλαβάζη, συναντήθηκε με το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Αξιούπολης και τους οικείους δημοτικούς συμβούλους, συζητώντας  για τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 22:31

Η χρονιά του Νοσοκομείου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Κι αν για το αίτημα - σίριαλ με τίτλο "Δικαστικό Μέγαρο στο Κιλκίς" αποδείχτηκε ευκολότερη η εξοικονόμηση εφτά εκατομμυρίων ευρώ τα οποία απαιτούνται για την κατασκευή του από την παραχώρηση του οικοπέδου εκ μέρους του Δήμου Κιλκίς, στο ανατείλαν έτος το μείζον αίτημα του νομού είναι η κατασκευή νέου Νοσοκομείου ή για να ακριβολογούμε η κατασκευή δυο νέων ξενοδοχειακών πτερύγων και μιας ΜΕΘ πέντε κλινών.

Ερώτηση - αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους Υπουργούς: Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης για το θάνατο των δυο προσφύγων στο Σ.Σ. Μουριών:  

Σελίδα 1 από 406