Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 6:38:39 μμ

Εκπαίδευση

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 15:33

Επανεκλογή Γ. Ξενέλη στην προεδρεία της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μετά από την συνεδρίαση της  17ης Ιανουαρίου  2019  το  Δ.Σ  της ΕΛΜΕ  Κιλκίς συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού, ως εξής:

Τη μετάθεση κατά μία (1) ώρα της έναρξης των μαθημάτων (μετά τις 09 : 00 π.μ.) στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, την Τρίτη 15 – 01 - 2019, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός) που προβλέπεται να επικρατήσουν τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας 14-01-2019 και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 15-01-2019, αποφάσισε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς μετά από σχετικές αποφάσεις των δυο δήμων.

  • Την καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας, κατά μία (1) ώρα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του νομού Κιλκίς τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, λόγω επικράτησης δυσμενών καιρικών συνθηκών με παγετό τις πρωινές ώρες και χαμηλές θερμοκρασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αποφάσισαν οι  δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή τα σχολεία σε όλο το νομό Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Και οι δυο δήμαρχοι, Κιλκίς και Παιονίας, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αλλά και των παγωμένων δρόμων εντός των οικισμών.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων παρατάθηκαν για ακόμη μια εβδομάδα!

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 11:32

Κλειστά τα σχολεία και για την Πέμπτη σε όλο το νομό Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη τα σχολεία σε όλο το νομό Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Και οι δυο δήμαρχοι, Κιλκίς και Παιονίας, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω των νέων χιονοπτώσεων, των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αλλά και των παγωμένων δρόμων εντός των οικισμών.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων καλά κρατούν!

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 13:07

Κλειστά τα σχολεία και αύριο Τετάρτη σε όλο το νομό Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε όλο το νομό Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Και οι δυο δήμαρχοι, Κιλκίς και Παιονίας, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αλλά και των παγωμένων δρόμων εντός των οικισμών.

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 10:18

Κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη σε όλο το νομό Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία σε όλο το νομό Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Οι άσχημες συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους της πόλης και των χωριών καθώς και στις αυλές των σχολείων με το παγωμένο χιόνι, αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν αύριο το πρωί, οδήγησαν τελικά και τους δυο δημάρχους του νομού, Δημήτρη Σισμανίδη και Χρήστο Γκουντενούδη στην απόφαση να μην ανοίξουν τα σχολεία την Τρίτη, μετά και τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 10:08

Κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία στο δήμο Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Οι άσχημε συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους της πόλης και των χωριών καθώς και στις αυλές των σχολείων με το παγωμένο χιόνι, αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν αύριο το πρωί, οδήγησε το Δήμαρχο Κιλκίς στην απόφαση να μην ανοίξουν τα σχολεία την Τρίτη, μετά και τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου και ήταν πλούσια σε περιεχόμενο και εμπειρίες. Συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί: Αφροδίτη Ντίνου, Κατερίνα Μπόσκου και Νίκη Παυλίδου.

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 20:55

«Μια γιορτή για την Ελπίδα»

Γράφτηκε από τον

Την τρέχουσα σχολική χρονιά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς- Αντιδημαρχία Πολιτισμού, επανήλθε δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα ανεβάζοντας τη μουσικοχορευτική παράσταση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και είχε τίτλο: «Μια γιορτή για την Ελπίδα».

Σελίδα 1 από 83