Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 12:52:22 μμ

Εκπαίδευση

Από τη ΔΑΚΕ Καθηγητών Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η πλειονότητα των εκπαιδευτικών - συναδέλφων τονίζουν και υποστηρίζουν τη μεγάλη αποστολή και το λειτούργημα που ασκούν οι εκπαιδευτικοί υπέρ των μαθητών και του Δημόσιου Σχολείου.

Εν μέσω πανδημίας, ενώ οι Αρχές ζητούν να μείνουμε όλα στα σπίτια μας ώστε να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως μια ομάδα ατόμων τέθηκε σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-4-2020)

Όπως είναι γενικά αντιληπτό, η ελληνική κοινωνία βιώνει μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα ανησυχητική κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, στη δίνη της οποίας βρίσκεται και η εκπαίδευση με την αναστολή των μαθημάτων.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (31-3-2020)

Ο μαθητής της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, Μανώλης Λαζαρίδης, αυτές τις μέρες του εγκλεισμού, δημιούργησε και ανάρτησε στο Youtube  ένα βίντεο για την Επανάσταση του 1821, που αξίζει να δείτε.

Το βίντεο κλείνει με ευχαριστίες προς το δάσκαλο της τάξης, Δημήτριο Πέρρο, για τις «πολύτιμε γνώσεις που έδωσε στους μαθητές».

Το σωστό πλύσιμο των χεριών είναι πολύ σημαντικό, αφού τα χέρια μας τα χρησιμοποιούμε σε σχεδόν κάθε δραστηριότητα και μπορεί να «φιλοξενούν» πολλά και διαφορετικά επικίνδυνα βακτήρια, τα οποία οδηγούν σε ασθένειες.

Για αυτό και οι οδηγίες των ειδικών για την προστασία από τον νέο κοροναϊό ή οποιονδήποτε άλλο, ξεκινούν από το τακτικό πλύσιμο των χεριών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-3-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-3-2020)

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 10:53

Κλειστά έως το Πάσχα όλα τα σχολεία - Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ

Γράφτηκε από τον

Στο ΦΕΚ  δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ με την οποία επιβάλλεται «το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των:

Σελίδα 1 από 113