Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 4:28:10 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 10:20

Συλλυπητήριο μήνυμα για Γιάννη Παπαδόπουλο

Γράφτηκε από τον

To διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν ενεργότατο και δραστήριο μέλος του συλλόγου, δίνοντας το παρόν σε εκδηλώσεις και ιδιαίτερα στα ετήσια ανταμώματα των συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-9-2019)

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:16

Βελτιώστε το ενεργειακό αποτύπωμα της κατοικίας σας

Γράφτηκε από τον
  • Άνοιξε ο Β’ κύκλος του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον ΙΙ».

Επιθυμείτε να μειώσετε τις δαπάνες του σπιτιού σας αυξάνοντας ταυτόχρονα και την αξία του; Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον» συμβάλει στη βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος της κατοικίας σας, αλλά και της ποιότητας ζωής σας.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:14

ΟΑΕΔ – Κοινωφελής: Όχι σε νέα παράταση για τους 30.333 ωφελούμενους

Γράφτηκε από τον

Δεν θα δοθεί νέα παράταση του τρέχοντος προγράμματος του Α’ Κύκλου Κοινωφελούς Εργασίας για τους 30.333 ωφελουμένους, που σήμερα εργάζονται σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινότητας όλης της χώρας.

Αυτό ξεκαθάρισε ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ, ο οποίος ανέφερε ότι θα έρθει να αντικαταστήσει το υπάρχων πρόγραμμα ένα νέο σχεδιασμένο με βάση τις πραγματικές ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο οποίο θα υπάρξει και τροποποίηση στα κριτήρια επιλογής.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:04

Συλλυπητήριο μήνυμα για Νέστορα Πουρσανίδη

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος Μουρατίδης Θεόφιλος και το Δ.Σ. του συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Κιλκίς και Παιονίας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και στους οικείους  του εκλιπόντος Πουρσανίδη Νέστορα (πρώην προέδρου του συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων περιφέρειας Κιλκίς)   και εύχονται να έχουν την εξ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-9-2109)

Δημοσιεύτηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου η προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων ενδιαφερομένων για την επιλογή νέων διοικητή και υποδιοικητή του Ενιαίου Νοσοκομείου Κιλκίς-Γουμένισσας. Με την προκήρυξη δίνεται προθεσμία 15 ημερών για την υποβολή αιτήσεων ενώ προϋπόθεση τίθεται η κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου ή ΑΤΕΙ ενώ εκτιμητέα θεωρείται η κατοχή μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-9-2019)

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 15:30

Επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Κιλκίς στη ΔΕΘ

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο των συνεχών πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη, την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας  και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετείχε στην 84η Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 3 σταντ 11 με 93τ.μ., η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, με τις παρακάτω επιχειρήσεις:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-9-2019)

Σελίδα 1 από 963