Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018, 12:58:14 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σε έναν από τους µεγαλύτερους πελάτες της εγχώριας αγοράς σκληρού σίτου, στηρίζοντας µια ευρεία βάση σιτοπαραγωγών, σε όλη τη χώρα, έχει εξελιχθεί η βιοµηχανία ζυµαρικών Eurimac, καθώς σε ετήσια βάση προµηθεύεται περί τους 80.000 τόνους αποκλειστικά ελληνικής πρώτης ύλης για την κάλυψη των παραγωγικών της αναγκών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 22:01

"Έργα και ημέρες" απάνθρωπων κυνηγών

Γράφτηκε από τον

Φίλες και φίλοι, δεν το κρύβω πως έχω προβληματιστεί με την συμπεριφορά μερικών ασυνείδητων και ευτυχισμένων ηλιθίων διπόδων κυνηγών που έχουν γνώμονα μόνο την ιδιοτέλεια τους και τις ανώμαλες επιθυμίες τους.

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 21:33

Σύλληψη 64χρονου με 18 κιλά χασίς

Γράφτηκε από τον

Νέα, τεράστια επιτυχία της Ασφάλειας Κιλκίς. Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 64χρονος ημεδαπός, για κατοχή κάνναβης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 13:17

Αστυνομικοί Κιλκίς: Κίνδυνος για την υγεία μας!

Γράφτηκε από τον

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς με ανακοίνωσή της καταγγέλλει:

«Με ενεργή φυματίωση διεγνώσθη ένας λαθρομετανάστης υπήκοος Πακιστάν που συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων και στην συνέχεια κρατήθηκε στα κρατητήρια του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας για εννέα ημέρες.

Για 9 ημέρες από την στιγμή της σύλληψης ως την μεταφορά του στο Νοσοκομείο ήρθαν σε επαφή μαζί του περισσότεροι από πενήντα Αστυνομικοί και περισσότεροι από είκοσι συγκρατούμενοί του.

Κύριε Γεώργιε Κόντο,
Ύστερα από δύο δεκαετίες και κάτι παραμονής μου εις την πόλη του Κιλκίς, γεμάτες ενδιαφέρουσες καταστάσεις, χρώματα, μυρωδιές και …σχόλη μπορώ με σχετική σιγουριά να ισχυρισθώ ότι οι στιγμές που με ξεκουράζουν, με χαλαρώνουν και …εμπεδώνουν στη συνείδηση μου ότι οι ευεργετικές (κάποιος θα το έλεγε και ευπρόσωπες) – πλέον – στιγμές, εκτιμώ ότι συναντώνται σε πρόσωπα και πράγματα που βρίσκονται σε διαλεκτική συνάρτηση με ένα ιδιαιτέρως ευπρεπή ξενοδοχειακό χώρο με καλλιεργημένους φίλους και με την απαραίτητη συντροφιά ένας καφέ espresso υπό την διακριτική υπόκρουση επιλεγμένης μουσικής.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 11:58

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε χωριά του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι  αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος

 από τις 11:00 έως τις 15:00 σε Μεσιανό, Λεβεντοχώρι, Πεδινό και Πέρινθο λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 15:59

Στρογγύλη Τράπεζα στο Επιμελητήριο Kιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκις και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σας προσκαλούν σε ανοιχτή συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα:
Προκλήσεις & Ευκαιρίες για τους Επιτηδευματίες, Επαγγελματίες, Εμπόρους και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του Νομού Κιλκίς τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018,

Σελίδα 1 από 905