Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 6:46:49 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 15:12

5 Eιδικευμένοι Ιατροί στο Γ.Ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία, ως ακολούθως:

1 Επιμελητής Β' Χειρουργικής
1 Επιμελητής Β' Παθολογίας
1 Επιμελητής Β' Παιδιατρικής
1 Επιμελητής Β' Ορθοπαιδικής
1 Επιμελητής Β' Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 11/06/2019-01/07/2019

Πληροφορίες: τηλ. 23413 51630.

Ανακοίνωση συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή" με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη:

 

Μηνύματα νίκης για τον ελπιδοφόρο αγώνα της Παιονίας Ισχυρής έστειλαν οι δημότες της Παιονίας από την Αξιούπολη στην προεκλογική παρουσία του Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη στο κέντρο της Πόλης. Οι Αξιουπολίτες συγκεντρώθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Δημάρχου αγκαλιάζοντας με ενθουσιασμό την προσπάθεια του Συνδυασμού να γίνει η Παιονία ακόμα πιο ισχυρή, στην πράξη!

Τις κεντρικές του ομιλίες σε Γουμένισσα και Πολύκαστρο ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης του συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή".

Στη Γουμένισσα μιλάει στην κεντρική πλατεία την Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ.

 

Με τον επιτυχημένο δικηγόρο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς Γιάννη Χατζηαποστόλου είχαμε μια συντομη συνέντευξη ενόψει των εκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής στο Δήμο Κιλκίς.

Τα μέλη του Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς που υπογράφουν την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να δηλώσουμε όσον αφορά την πρόσφατη ανάρτηση σε  λογαριασμού στο facebook με την ονομασία ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ που αφορά  την ευχή για καλή επιτυχία ΜΟΝΟ προς τον πρόεδρο του συλλόγου, ότι ουδέποτε είχαμε κάποια ενημέρωση για την ανάρτηση αυτή.

Εμείς ως μέλη του συλλόγου αυτού θα θέλαμε από την μεριά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειακούς,  Δημοτικούς, Τοπικούς συμβούλους που συμμετέχουν στις  εκλογές 26/05/2019 .

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΓΑΣΚ είναι ένας τοπικός αθλητικός σύλλογος με μεγάλη ιστορία , ήταν είναι και θα παραμείνει αμέτοχος σε οποιαδήποτε άλλη δράση εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων του. Εμείς ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβούλιοu θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε τις αρχές του συλλόγου και να τον προστατέψουμε από τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες θα έχει ο οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει στο σύλλογο, εις βάρος του συλλόγου.

Με εκτίμηση,

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΚΟΛΕΣΙΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

ΜΑΒΙΔΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

"Στους χώρους του Νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό.

Ειδικότερα το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, όταν σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε πολίτη στο πόδι.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 11:24

Προσλήψεις 6 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ

Γράφτηκε από τον

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων στην Κομοτηνή, στο Κιλκίς και στον Άγιο Νικόλαο.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 22/05/2019 έως και 31/05/2019.

H σχετική διακήρυξη δημοσιεύεται στην ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στο φύλλο της Τρίτης 21 Μαΐου.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 09:57

Πρόσληψη στο σύλλογο "Βηματίζω" του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»  για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει  Με σύμβαση εργασίας μερικής  απασχόλησης στις παρακάτω ειδικότητες:

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 23:33

Η Dream Team του Δημήτρη Κυριακίδη

Γράφτηκε από τον

Η Dream Team του Δημήτρη Κυριακίδη

Κατά τις επικείμενες ευρωεκλογές και τις εκλογές για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση διορίστηκαν, ως δικαστικοί αντιπρόσωποι, εκτός από δικηγόρους, δικαστές και συμβολαιογράφους, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυτό συνέβη λόγω της μεγάλης αύξησης των εκλογικών τμημάτων στην οποία προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, για την οποία δεν επαρκούσε το σύνολο των δικηγόρων της χώρας.

Σελίδα 1 από 944