Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 12:13:08 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Στην μάχη κατά του κορονοϊού και του περιορισμού της διασποράς του στην κοινότητα έχει μπει εδώ και περίπου δυο εβδομάδες βιομηχανία με έδρα το Κιλκίς που άλλαξε το αντικείμενο της παραγωγής της και κατασκευάζει ασπίδες πρόσωπου για το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς των νοσοκομείων της χώρας μας.

Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 13:49

Κρούσματα μαυραγοριτισμού στη Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Η διαβόητη φυλή των Μαυραγοριτών έδρασε και στη Λαϊκή του Κιλκίς σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου. Την ώρα που λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία τα αγροτικά προϊόντα παραμένουν απούλητα στα χωράφια, και θα περίμενε κάποιος τουλάχιστον να μην αυξάνονται οι τιμές στον καταναλωτή και μάλιστα σε λαϊκή αγορά, σήμερα συνέβη το πρωτοφανές στη Λαϊκή του Κιλκίς:

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 23:57

Οι 'Εθελοντές Νοσοκομείου Κιλκίς' θέλουν τη στήριξη όλων

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Το προσωπικό του νοσοκομείου για να λειτουργήσει στις δύσκολες αυτές συνθήκες χρειάζεται εξτρά μέτρα προστασίας, μάσκες ειδικού τύπου, γυαλιά, στολές. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας αυτοί οι άνθρωποι να παραμείνουν υγιείς και μάχιμοι για τη δική μας προστασία. 

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 21:55

Ένα χαμόγελο, μια ελπίδα...

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Ένα χαμόγελο, μια ελπίδα, μέσα στη μαυρίλα του κορωνοϊού.

Τάσος Γιοβανούδης

Ο Πρόεδρος Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος και το Δ.Σ. της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον θάνατο του επί σειρά ετών μέλους τους, Αλπανίδη Κωνσταντίνου.

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 16:16

Τελικό: Αρνητικά και τα 45 δείγματα

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Φαίνεται πως η Παναγιά του Κιλκίς έβαλε το χεράκι της και το νοσοκομείο του Κιλκίς απέφυγε την απόλυτη κρίση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής έφθασαν και τα τελευταία μαντάτα από την εξέταση των 45 δειγμάτων που είχαν παρθεί από το νοσοκομείο Κιλκίς για έλεγχο, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που είχαμε με την 29χρονη Αφγανή.

Συνεχίζονται τα θετικά μηνύματα για το νοσοκομείο Κιλκίς. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως και η τρίτη δόση αποτελεσμάτων, από τα 45 δείγματα που είχαν παρθεί από το νοσοκομείο Κιλκίς για έλεγχο, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που είχαμε με την 29χρονη Αφγανή, μας δίνει έναν ακόμη τόνο αισιοδοξίας.

Αισιόδοξα είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από τα 45 δείγματα που είχαν παρθεί από το νοσοκομείο Κιλκίς για έλεγχο, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που είχαμε με την 29χρονη Αφγανή που γέννησε στη Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου.

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 16:22

Αρνητικά τα πρώτα επτά δείγματα από το νοσοκομείο Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Μια αισιόδοξη νότα προέκυψε από τα πρώτα αποτελέσματα των δειγμάτων που είχαν σταλεί από το νοσοκομείο Κιλκίς για έλεγχο, μετά το θετικό κρούσμα που είχαμε με την 29χρονη Αφγανή που γέννησε στη Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου, που ήταν και το έκτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ν. Κιλκίς.

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 11:13

Στην απόλυτη κρίση η Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Στη δίνη της πανδημίας έχει μπει η Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς και φυσικά όλο το ίδρυμα, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε σε Αφγανή πρόσφυγα, η οποία γέννησε στη Μαιευτική κλινική του ιδρύματος, το έκτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ν. Κιλκίς.

Σελίδα 1 από 1003