Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 1:02:48 μμ

Αυτοδιοίκηση

Στην κρίσιμη περίοδος που διέρχεται ο τόπος μας, η Ελλάδα και ολόκληρη η υφήλιος λόγω της πανδημίας του COVID-19, όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης και αντιμετώπισης του φονικού ιού.

Το παράδειγμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, που διέθεσε το μισό μισθό του ως Περιφερειάρχης για τους επόμενους δυο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ακολούθησαν οι 13 Αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ βεβαίως και ο του Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Από τη δημοτική παράταξη "Κιλκίς - Μαζί Μπορούμε" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε ως δημοτική παράταξη την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής για την συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν για την αγορά υγειονομικού υλικού,

Την απαλλαγή τέλους καθαριότητας, φωτισμού και χρήσης κοινόχρηστων χώρων σε επιχειρήσεις που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο Δήμο Κιλκίς προτείνει η δημοτική αρχή.

Τη λήψη μέτρων στήριξης υπέρ των επιχειρήσεων ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς με επιστολή του προς τους δυο δημάρχους, του Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και της Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Κοινή Δήλωση των επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννη Φαχουρίδη και Τάσου Βασιλακάκη, σχετικά με την καταβολή της αντιμισθίας Δημάρχων και Αντιδημάρχων σε Κιλκίς και Παιονία. 

Την Πέμπτη 2 Απριλίου ο κ. Πέτρος  Παρτάλης  συνοδευόμενος από τον υιό του Γιώργο  παρέδωσαν, στον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και στον Αντιδήμαρχο Ευρωπού Ηλία Αριζάνη, 400 βαμβακερές επαναχρησιμοποιούμενες  μάσκες προσώπου τις οποίες κατασκεύασαν  με δικές του πρώτες ύλες.

Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Τις τελευταίες ημέρες μια φράση αντηχεί διαρκώς στα αυτιά μας: «Μένουμε σπίτι». Αυτό πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κιλκίς αναφέρει:

Στην πρώτη γραμμή της εαρινής χιονόπτωσης βρέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες  ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς.

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 12:36

Στα σπίτια η διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, από την  Δευτέρα  06-04-2020  μέχρι  και την Παρασκευή  10-04-2020 και ώρα 09:00π.μ  έως 14:00 μ.μ.

Σελίδα 1 από 192