Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, 2:00:05 μμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει στις 14 Οκτωβρίου 2018, ώρα 12.00, το ανακαινισμένο Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης το οποίο πλέον, μετά τις παρεμβάσεις προστασίας του από την άνοδο της στάθμης της λίμνης, αναβαθμίζεται και διευρύνει τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες, μαθητές και ενήλικες.
Με τις παρεμβάσεις που έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού το μουσείο φιλοξενεί:

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 17:55

Δήμος Παιονίας: 53 νέες παιδικές χαρές

Γράφτηκε από τον

Εντός των επομένων ημερών ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει την ηλεκτρονική δημοπρασία για την υλοποίηση του έργου της κατασκευής 53 συνολικά παιδικών χαρών σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 23:04

Σύννεφα ξανά στο ...δρόμο

Γράφτηκε από τον

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ευνοϊκή εξέλιξη στην κατασκευή του πολύπαθου δρόμου Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου και εμφανίστηκαν νέα σύννεφα.
Κάτοικοι, κυρίως κτηνοτρόφοι, του χωριού Δρυμός, που ανήκει στο Δήμο Ωραιοκάστρου, ξεσηκώθηκαν κατά της απόφασης (272/2018) του Δημ. Συμβουλίου Ωραιοκάστρου για παραχώρηση του αγροκτήματος "Καμάρα" ως δανειοθαλάμου απόληψης υλικού (χώματος) από την κατασκευάστρια εταιρεία του έργου.

Ένα παράθυρο ελπίδας και αλληλεγγύης, όπως το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, άνοιξε σήμερα ο Δήμος Κιλκίς εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας. Η νέα κοινωνική δομή του Δήμου Κιλκίς απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, σε ανθρώπους που απειλούνται από τη φτώχεια και τον οικογενειακό αποκλεισμό, σε μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ, ανέργους, πρόσφυγες κ.α. και στοχεύει στην εξυπηρέτηση και διευκόλυνσή τους με άμεση πρόσβαση στις δημόσιες και κοινωνικές υπηρεσίες.

Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται ότι απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, όσοι ιδιοκτήτες διακόπτουν την ηλεκτροδότησή των ακινήτων τους, σύμφωνα με το άρθρο 222 του Ν. 4555/19-07-2018 (ΦΕΚ 133 Α΄).

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 20:21

Πήρε άριστα στη μελέτη και ξεκινούν τα έργα στη Δοϊράνη

Γράφτηκε από τον

Πέρυσι έγινε η αξιολόγηση της πρότασης συνολικού προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ που κατέθεσαν στο διασυνοριακό πρόγραμμα: "INTERREG IPA CBC Programme Greece – The former Yugoslav Republic of Macedonia 2014-2020" οι τέσσερις εταίροι.

Αναστάσιος Σούλης Καζαντζίδης

Δάσκαλος

"Για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που τόσο χρειαζόμαστε, για να επιτευχθούν τα κομβικά άλματα που τόσο έχουμε ανάγκη, πρέπει πρώτα να χτίσουμε ξανά τους θεμέλιους λίθους της ύπαρξής μας. Να περπατήσουμε ξανά τους δρόμους που μας μεγάλωσαν. Να δούμε το μέλλον μας μέσα από το μέλλον της πόλης και των χωριών της, εκεί που αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε.

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 21:07

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μέσα από μια ''δραστήρια'' συνεργασία με τοπικούς φορείς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους συλλόγους, ο Δήμος Κιλκίς και το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού και Οργάνωσης, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας συμμετέχουν ενεργά στην καμπάνια για την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και στοχεύει στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 22:56

Τα βρέφη "πληρώνουν" το έλλειμμα υποδομών

Γράφτηκε από τον

Χιλιάδες παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός παιδικών σταθμών δήλωσε πρόσφατα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Δημήτρης Καρέλας. «Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 22:30

Δήμος Κιλκίς: Εντυπωσιακή η ανανέωση του στόλου οχημάτων

Γράφτηκε από τον

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό το Δημήτρη Σισμανίδη παρέδωσε σήμερα στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες δεκατέσσερα νέα οχήματα και μηχανήματα έργου που θα διευκολύνουν σημαντικά το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα, στο πράσινο, στις τεχνικές υπηρεσίες και στην πολιτική προστασία παρέχοντας στους πολίτες καλύτερες υπηρεσίες.

Σελίδα 1 από 87