Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 4:25:53 πμ

Αυτοδιοίκηση

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων πρώην Δήμου Γαλλικού, υπό τον Πρόεδρό της κ. Αλέξανδρο Κατσιαβό, επισκέφθηκε χθες το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Κατά τη συνάντηση ετέθη από πλευράς Συνδέσμου πρόταση μείωσης των δημοτικών τελών για τους στεγασμένους βιοτεχνικούς χώρους, τις μεταποιητικές επιχειρήσεις καθώς και τις μεγάλες επιχειρήσεις με βάση την επιφάνεια που καταλαμβάνουν ενόψει της φορολόγησής τους από το Δήμο για το οικονομικό έτος 2020.

Ματαιώνεται για τεχνικούς λόγους η προγραμματισθείσα για αύριο Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ενημερωτική δράση του Δήμου Κιλκίς  για την παγκόσμια ημέρα του σακχαρώδη διαβήτη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-11-2019)

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 15:45

Συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στη Philoxenia 2019

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia 2019’’, στη Θεσσαλονίκη.

"Η  προβολή του Δήμου μας ως τουριστικός προορισμός είναι στις προτεραιότητες της διοίκησης και ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΔΕΘ κ. ΑναστάσιοΤζήκα για την αρωγή του σε αυτήν την κατεύθυνση", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΩΝ.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Δε θα πω κάτι παραπάνω από όσα πιστεύω και από όσα είναι εφικτά να γίνουν στο λεκανοπέδιο των Μουριών για το σοβαρό πράγματι ζήτημα που αντιμετωπίζετε και είναι δύσκολο να το κατονομάσετε γιατί κανείς δεν είναι σε θέση από όλους εμάς να πει υπεύθυνα εάν η εγκατάσταση αλλοδαπών στο ξενοδοχείο ‘’Θεά Δήμητρα’’ έχει προσφυγικό ή μεταναστευτικό πρόσημο.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 11:29

Υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Γράφτηκε από τον

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου, ανακοίνωσε και επισήμως σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι δηλώνει παρών στη «μεγάλη πρόκληση, για "Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες"», που αποτελεί το όνομα της παράταξης στην οποία είναι επικεφαλής.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη Δημοτική περίοδο 2019 -2023 ανέδειξε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), στο οποίο εκλέχτηκε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ από τους δημοτικούς συμβούλους ο Χρήστος Γκουντενούδης είναι πρώτος αναπληρωματικός.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, εκλέχθηκαν και οι εκπρόσωποι για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Θέματα κοινωνικοποίησης των παιδιών των ωφελουμένων του ΤΕΒΑ και ζητήματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής των ωφελουμένων του ιδίου προγράμματος θα καλύψει κινητή μονάδα ενημέρωσης που πραγματοποιεί εξόρμηση στις έδρες των έξι Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς την ερχόμενη εβδομάδα.

Σαρωτική νίκη, με ποσοστό 65%, κατέγραψε η παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με επικεφαλής, τον Δήμαρχο Πυλαίας –Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την ανάδειξη των νέων οργάνων, Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Ο δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο προγραμματισμού του δήμου κ. Γιώργο Χαμουρούδη συμμετείχε στην 9η Ετήσια Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Erding στις 5-7 Νοεμβρίου 2019, με θέμα: «Νέα Επανεκκίνηση για πιο δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση- Νέοι δρόμοι για πιο ισχυρή Ευρώπη».

Σελίδα 1 από 168