Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 6:24:27 μμ

Αυτοδιοίκηση

Με αέρα νίκης η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς. 

Μια νέα Δημοτική Κίνηση γεννήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018(ώρα 18:00) στο Αναψυκτήριο του Λόφου Αγίου Γεωργίου με σκοπό να υπηρετήσει τον τόπο μας, το συμφέρον του δημότη, να πάει το Δήμο Κιλκίς ακόμη πιο ψηλά και να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 21:02

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης σε εκδηλώσεις

Γράφτηκε από τον

Στην εκδήλωση ‘’Ας ερχόσουν για λίγο’’ προς τιμήν της Σοφίας Βέμπο.

O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου και του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κιλκίς παρέστη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στην αφιερωματική εκδήλωση με τίτλο ‘’Ας ερχόσουν για λίγο’’ προς τιμήν της Σοφίας Βέμπο της τραγουδίστριας της Νίκης το 1940.

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 21:38

Περιοδεία Δημήτρη Κυριακίδη στο Λεκανοπέδιο Μουριών

Γράφτηκε από τον

O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 την Δημοτική Ενότητα Μουριών του Δήμου Κιλκίς.
Στον οικισμό του Σ. Σ. Μουριών είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να ακούσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου Μουριών με εκλεγμένους εκπροσώπους της Δ.Ε. Μουριών.

"Θέλουμε οι πολίτες, αφού θέσουμε υπόψιν τους το πρόγραμμα και τις θέσεις μας να κρίνουν το συνδυασμό μας και να μας ψηφίσουν για όσα εκφράζουμε. Θέλουμε και θα επιλέξουμε υποψηφίους που στα πρόσωπά τους ο πολίτης θα βλέπει το δικό του πρόσωπο" διακήρυξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου στην εκδήλωση που οργανώθηκε το Σάββατο στο Επιμελητήριο παρουσία 40 πολιτών - στελεχών κυρίως του ΚΙΝ.ΑΛ.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 20:31

Πλημμυρίζουν σπίτια στο Καβαλάρι!

Γράφτηκε από τον

Δεν έχει τις ίδιες αναλογίες με το δράμα των κατοίκων της Μάνδρας, όταν πλημμύρισαν τα σπίτια τους και χάθηκαν ζωές από την αδυναμία των αρμόδιων οργάνων της Πολιτείας ή της Περιφέρειας να πράξουν τα δέοντα.
Είναι ίδιος όμως ο παραλογισμός που βασιλεύει.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 21:43

Την Τετάρτη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Δημόσια Ειδική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 14 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για Ψήφιση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Κιλκίς, έτους 2019. ΕΙΣΗΓΗΣΗ: Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών.

Συνεδριάζει την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, ώρα 19.οο στο δημοτικό κατάστημα το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.
Αποδοχή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ IΙ» Πρόσκληση Ι «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και βοηθητικού εξοπλισμού του Δήμου Παιονίας».
Έλεγχος της υλοποίησης του προϋπολογισμού Δήμου Παιονίας, οικ. Έτους 2018 και υποβολή έκθεσης Γ΄ τριμήνου.

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 22:32

Δωρεά πατρικής οικίας Χ. Ζιώγα στο Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Χρήστος Ζιώγας, ένας γνήσιος Κιλκισιώτης ευπατρίδης που τίμησε και συνεχίζει να τιμά τον τόπο όπου μεγάλωσε και ανδρώθηκε, αποφάσισε να διαθέσει ένα προσωπικό κομμάτι από το καταθετήριο της μνήμης του στην πόλη του Κιλκίς.
Με πρωτοβουλία του προχώρησε σε μια γενναιόδωρη προσφορά της πατρικής του οικίας στο Δήμο Κιλκίς με σκοπό την αξιοποίησή της ως εστία έρευνας,ανάδειξης και διάδοσης της τοπικής ιστορίας στις επόμενες γενιές.

Ανησυχία επικρατεί στην μικρή κοινωνία της Νέας Καβάλας η αύξηση των κρουσμάτων παραβατικότητας στην περιοχή ως απόρροια και του υπερδιπλασιασμού των προσφύγων που φιλοξενούνται στην εκεί λειτουργούσα Δομή.

Τον φαρμακοποιό και ηγετικό στέλεχός του Δημήτρη Αγαθόπουλο προτείνει η δημοτική οργάνωση Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς.

Από το καλοκαίρι η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η Συντονιστική που δημιουργήθηκε αναζητούσε τα πρόσωπα που μπορούν να εκφράσουν το χώρο της κεντροαριστεράς στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Σελίδα 1 από 92