Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 6:45:18 μμ

Αυτοδιοίκηση

Την πρώτη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωσή του οργανώνει η αυτοδιοικητική παράταξη "Συμμετέχω - Ο δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη", με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Αγαθόπουλο. Η συγκέντρωση θα γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 18:49

Ο γιατρός Ιωάννης Τσιτσιμπής με τον Δημήτρη Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Τσιτσιμπής είναι ένας καλός Γενικός Οικογενειακός Γιατρός του τόπου μας και μένει στο Χέρσο. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια μεταξύ άλλων, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου, Μουριών και Πολυκάστρου. Σήμερα υπηρετεί το ιατρικό λειτούργημα ως Επιμελητής στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης. Άρρηκτα δεμένος με τον τόπο και ευαισθητοποιημένος με τα αυτοδιοικητικά κοινά, συντάσσεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Θανάσης Καριοφύλλης θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς με τη  δημοτική παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη προσδίδοντάς της μεγαλύτερη δυναμική, με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει και την εμπειρία της συμμετοχής του στα κοινά.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 22:11

Τσαντάκης: "Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία"

Γράφτηκε από τον

Κύριοι Βουλευτές,
Με τη Συμφωνία των Πρεσπών διαπράττετε ένα εθνικό έγκλημα. Γιατί σ’ όλο τον κόσμο θ’ αναγνωρίζεται ένα Μακεδονικό Έθνος κι αυτό θα είναι των Σκοπίων. Σ' όλο τον κόσμο θα αναγνωρίζεται μία Μακεδονική γλώσσα κι αυτή θα είναι των Σκοπιανών. Η Μακεδονία μας “εξαφανίζεται” και καταγράφεται παγκόσμια ως Βόρεια Ελλάδα.

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία υποβολής δήλωσης προς τους δήμους από ιδιοκτήτες ακινήτων μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, προκειμένου να απαλλαγούν από τα αναλογούντα δημοτικά τέλη.
Την απόφαση για την παράταση της προθεσμίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κ.Μ ανακοινώνει ότι την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην Αθήνα εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών, θα διαθέσει δωρεάν λεωφορείο προκειμένου οι δημότες να μεταβούν και να συμμετάσχουν σε αυτό.
Ημέρα αναχώρησης: Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 21:56

Ο Αντώνης Μανουσαρίδης με τον Δ. Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Ο Αντώνης Μανουσαρίδης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Υπηρετεί το Δημότη ως Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος ή Εντεταλμένος Σύμβουλος πολλά χρόνια. Άνθρωπος της "λαϊκής", βιοπαλαιστής, σοβαρός, εργατικός, απλός, αυθεντικός, φιλικός και φιλότιμος είναι λίγα από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 19:57

Οριστικά στο Δήμο Κιλκίς με τον Δ. Κυριακίδη ο κ. Παύλος Θωμαΐδης

Γράφτηκε από τον

"Ο κύβος ερρίφθη" και ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαΐδης έλαβε την τελική του απόφαση: Δεν θα κατέλθει εκ νέου στις περιφερειακές εκλογές, όπως έπραξε στις δυο τελευταίες εκλογές, αλλά μεταθέτει το ενδιαφέρον του στις δημοτικές.
Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας ο κ. Παύλος Θωμαΐδης θα κατέλθει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς με το συνδυασμό του κ. Δημήτρη Κυριακίδη.

Άλλες δύο στιβαρές υποψηφιότητες προστίθενται στη δημοτική κίνηση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη προσδίδοντάς της νικηφόρα δυναμική. Η συλλογική αυτοδιοικητική μας προσπάθεια ανθίζει και με τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου Σπανούδη (Δ.Ε. Δοϊράνης) και του Δημήτρη Φωτιάδη (Δ.Ε. Κιλκίς) που θα αγωνιστούν μαζί μας για να δώσουμε μια καλύτερη προοπτική στον τόπο μας και να βάλουμε χρώμα αισιοδοξίας στη ζωή μας, στην πόλη και στα χωριά μας.

Όλοι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας!
Με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα τιμώντας την ιστορία του αιματοβαμμένου τόπου μας,
με τη δύναμη της αλήθειας και του αναφαίρετου δικαιώματος των Ελλήνων
να αποφασίσουμε με δημοψήφισμα για την τύχη ενός τόσο κρίσιμου εθνικού μας ζητήματος
θα είμαστε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας
σε μια επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια Συμφωνίαγια τα δίκαια του ελληνισμού.

Σελίδα 1 από 100