Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 5:54:23 μμ

Αυτοδιοίκηση

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 08:08

Δήλωση Θεόδωρου Βαφειάδη

Γράφτηκε από τον

Εδώ και μερικές εβδομάδες οι γνωστοί-άγνωστοι ψιθυριστές, που τους γνωρίζουμε πολύ καλά και τα γνωστά σε όλους χαλκεία πληροφοριών, έχουν εξαπολύσει μια σειρά επιθέσεων με ψευδείς εικασίες κατά του προσώπου μου, που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης, αλλά και της πιο αρρωστημένης φαντασίας.

Το πρόγραμμα του Δημήτρη Κυριακίδη για τη Διοίκηση του Δήμου Κιλκίς.

Νέες εντάξεις 90 έργων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος», συνολικού προϋπολογισμού 173.693.580,25 ευρώ εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.
Οι νέες εντάξεις αφορούν έργα στους τομείς της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της αγροτικής οδοποιίας, της αποκατάστασης ΧΑΔΑ, της ανέγερσης και επανάχρησης Δημοτικών κτιρίων, της επισκευή, συντήρησης σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων, της προμήθεια και τοποθέτησης εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών και της κατασκευής, επισκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων.

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 21:09

Η Καλλισθένη Πάκα με τον Δημήτρη Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Ένα από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα του νομού Κιλκίς, η δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδη, συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη για τις εκλογές του Μαΐου.
Η κα Πάκα, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, πρ. Νομαρχιακή Σύμβουλος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να δώσει και πάλι τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών συντασσόμενη με την δημοτική παράταξη «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» με επικεφαλής τον Δ. Τσαντάκη.

Οι δημότες του Κιλκίς και των χωριών αγκάλιασαν με την ενθουσιώδη παρουσία τους την εκδήλωση της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη, την Κυριακή 17 Μαρτίου.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού: “Το “Κτήμα των Ευχών” αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει μέσα και έξω τους Κιλκισιώτες που με ανοιξιάτικα χαμόγελα πλημμύρισαν το κέντρο. Η εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου στην παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ έδειξε με καθαρό τρόπο την επόμενη δημοτική αρχή στο Δήμο Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Η ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνει τους καταναλωτές του Δήμου Κιλκίς ότι λειτουργώντας με βάση την αρχή της ίσης αντιμετώπισης των καταναλωτών και σε επίτευξη του κοινωφελούς έργου της, πρόκειται άμεσα να προβεί στην διακοπή της υδροδότησης με αφαίρεση του υδρομέτρου των καταναλωτών οι οποίοι οφείλουν τουλάχιστον τρεις ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς ύδρευσης.

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 14:47

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Δημήτρη Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Το «Κτήμα των Ευχών» αποδείχθηκε πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τους φίλους του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη, που το γέμισαν ασφυκτικά μέσα κι έξω, στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς».

Το Δ. Τσαντάκη προλόγισαν ο πατέρας Κωνσταντίνος, η περιφερειακή σύμβουλος κα Ζωγράφου και ο γιατρός Γιώργος Περπερίδης.

Σήμερα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση του Δημήτρη Τσαντάκη, στο "Κτήμα των Ευχών", στις 12 το μεσημέρι, με παρουσίαση προγραμματικών θέσεων και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 10:15

Με Δημήτρη Τσαντάκη ο Αιμίλιος Νικολαΐδης

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΙΜΙΛΙΟΥ.

Ο Αιμίλιος Νικολαΐδης, ο εργατικός και πάντα κοντά στον πολίτη Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Κιλκίς και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, συμπορεύεται από σήμερα με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Ένας πολυσχιδής Άνθρωπος και Υπέρ το δέον φιλότιμος, έτοιμος να συνεχίσει με τον μοναδικό του τρόπο την προσφορά στον τόπο μας.

Σελίδα 1 από 116