Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 7:35:45 μμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, υπέβαλε πρόταση στην πρόσκληση με αρ. πρωτ.: 3171/1061/Α3/04.06.2018  που ανήρτησε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης/Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία και με κωδικό: 098Α/Α ΟΠΣ: 2658 (ΑΔΑ: Ω25Σ465ΧΙ8-ΟΛΩ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες», 01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» με συνολικό προϋπολογισμό Δράσης 50.000.000,00 ευρώ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης, το βράδυ της Τρίτης 21.5.2019,  εντυπωσίασε  τους κατοίκους  του  Αγίου Πέτρου.  Μίλησε με  πάθος και επιχειρήματα. Ανέλυσε το πρόγραμμα του και καυτηρίασε το ανύπαρκτο έργο της διοίκησης. Η παρουσία των κατοίκων ήταν μοναδική και το συχνό και θερμό χειροκρότημα ήταν για τον κ. Σιωνίδη  το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας
για τους ανθρώπους της πόλης & των χωριών

Εν αρχή ην ο τόπος μας, η ιστορία και οι παραδόσεις μας, το περιβάλλον και οι άνθρωποί μας.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 22:26

Μεγάλη συγκέντρωση Κώστα Σιωνίδη στον Ευρωπό

Γράφτηκε από τον

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψ. δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, αναφέρεται:

Τα καθαρά λόγια, η πρωτοφανής συμμετοχή  και ο ενθουσιασμός χαρακτηρίζουν την χθεσινή συγκέντρωση – ομιλία του Κώστα Σιωνίδη στον Ευρωπό.

Οι υποψήφιοι της Δ.Ε. Γαλλικού με τον Δημήτρη Κυριακίδη

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ αναφέρεται:

"Τέρπυλλος, Δροσάτο, Χέρσο, Νέα Σάντα, Χωρύγι, Σταυροχώρι, Καστανιές, και πολλοί ακόμη μεγάλοι αλλά και μικρότεροι οικισμοί, μεγαλώνουν καθημερινά το προβάδισμα νίκης της παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη στήριξή τους.

Παντού είναι εμφανής η ανάγκη για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Κιλκίς, αλλά και η εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπο του Παύλου Τονικίδη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς σε όλες τις περιοδείες έχει προγραμματικό λόγο, μιλά με επιχειρήματα, διαλέγεται με τους πολίτες για τα προβλήματα του τόπου και δεν υπεισέρχεται σε καμιά προσωπική αντιπαράθεση ή αυτό που λένε κάποιοι «χτυπήματα κάτω από τη μέση».

- Φωτισμός στις εισόδους της πόλης, στο κέντρο, σε οδούς και στο Λόφο Αγίου Γεωργίου με λαμπτήρες εξοικονόμησης.

- Παρεμβάσεις για την τροφοδότηση των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της πόλης με φυσικό αέριο.

Το βράδυ της Πέμπτης η κεντρική συγκέντρωση του Δημήτρη Αγαθόπουλου στον Πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και με τα Χάλκινα της Γουμένισσας.

Σελίδα 1 από 150