Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, 5:00:16 πμ

Αυτοδιοίκηση

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-1-2020)

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 14:56

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς στις 20 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από τον

Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και στις 6μ.μ.

Τα θέματα είναι:

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 14:19

Συνάντηση Βεργίδη με διοίκηση Επιμελητηρίου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης δέχτηκε στο γραφείο του την Τρίτη 14 Ιανουαρίου τον πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη και την Διοίκηση του ΕΒΕ Κιλκίς.

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στο Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάστρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Παιονίας. Την συνάντηση,   στην οποία     συμμετείχαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της ομάδας, χαιρέτισε   ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης.

Μετά την αποκάλυψη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού μας για την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Κιλκίς Γιώργου Μπουδούρη (μέλος της παράταξης του κ. Π. Τονικίδη) και την ορκωμοσία του κ. Γιώργου Μιχαηλίδη, ως ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, φέρνουμε στο φως και τη δήλωση παραίτησης του κ. Μπουδούρη:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (15-1-2015)

Η από πολλών μηνών σφόδρα πιθανολογούμενη παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μπουδούρη από το συνδυασμό "Δήμος Αξιών" του Π. Τονικίδη επιβεβαιώθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου όταν και ο κ. Μπουδούρης επικαλούμενος προσωπικούς λόγους υπέβαλε την παραίτησή του.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 22:00

Πρωινή Κιλκίς (14-1-2020): Νίκη για τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Πρωινή Κιλκίς (15-1-2020): Νίκη για τον Σκακιστικό Όμιλι Κιλκίς

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 11:08

Σκληρή δήλωση Σιωνίδη κατά Γκουντενούδη

Γράφτηκε από τον

Με τις τελευταίες του έγγραφες δηλώσεις ο κ. Γκουντενούδης ξεπέρασε τον εαυτό του  τόσο σε θράσος, όσο και σε ψεύδη και χυδαιότητα, αγνοώντας μάλιστα και το πνεύμα των εορτών.

Συνεχίζει την τακτική που ξεκίνησε να εφαρμόζει από τις πρώτες ημέρες που αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου. Ξέχασε ότι διετέλεσε πέντε χρόνια Δήμαρχος και πέρασε απαρατήρητος. Ξέχασε ότι ήταν απών από τα χωριά, ότι  ήταν απών από τα προβλήματα του τόπου μας και ξαφνικά  μετέτρεψε τον εαυτό του σε κριτή τον πάντων, λες και   προέκυψε στην αντιπολίτευση από παρθενογένεση.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 08:39

Συνάντηση Σιωνίδη - Καραμισάκη για το ΚΚΣ

Γράφτηκε από τον

Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς κ. Μιχαλία Καραμισάκη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου. 

Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ο προγραμματισμός δράσεων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στα διοικητικά όρια του δήμου Παιονίας για το 2020.

Σελίδα 1 από 176