Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 3:37:50 μμ
Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 12:28

Κυριαρχία των γυναικών στο ψηφοδέλτιο για την Κοινότητα Κιλκίς, της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων: ΛΙΑΡΕΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΜΑΓΚΑΦΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΜΑΜΑΗ ΕΛΠΙΔΑ & ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς ξεχωρίζει και δυναμώνει ακόμα περισσότερο στην Κοινότητα Κιλκίς με την παρουσία τεσσάρων σημαντικών προσωπικοτήτων. Οι γυναίκες υποστηρίζουν την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και ψηφίζουν τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Η Λιαρετίδου Σοφία, μια λαμπερή και κοινωνική παρουσία. Γνωστή στην πόλη του Κιλκίς, αθλητικός τύπος που έχει κάνει την υγιεινή διατροφή τρόπο ζωής και το εφαρμόζει στην καθημερινότητά της.

 

Η Μαγκαφοπούλου – Σιδηροπούλου Ηρακλεία (Λίτσα) κατάγεται από το Μεταλλικό, δουλεύει σε εργοστάσιο στο Σταυροχώρι  και τον υπόλοιπο χρόνο βοηθάει τον σύζυγό της που εργάζεται σε λαϊκές αγορές.

Η Μαμάη Ελπίδα είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, χαμογελαστή με θετική ενέργεια. Έχει απασχοληθεί σε διάφορες εργασίες και ως ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σεβαστού για αρκετά χρόνια.

Η Σπυρίδου Αγγελίνα (Λίνα), μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα που επί πολλά χρόνια διατηρούσε δικιά της επιχείρηση. Ανήκει στους ανθρώπους των παλιννοστούντων και διαμένει στο Κιλκίς με τον σύζυγό της που εργάζεται σε εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.

Το Κιλκίς αξίζει μόνο ανθρώπους που έχουν αποδείξει την προσφορά και την αγάπη τους για την πόλη. Αυτές τις δυναμικές και ιδιαίτερες γυναικείες παρουσίες υποστηρίζει στην Κοινότητα Κιλκίς ο συνδυασμός της νίκης, η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης