Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 9:19:01 μμ
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 08:44

Με "Συμμετέχω" και Δ. Αγαθόπουλο η Δέσποινα Μαυροκεφαλίδου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου Μαυροκεφαλίδου Δέσποινα

Φίλες και φίλοι,

            Γεννήθηκα και ζω στην πόλη του Κιλκίς, σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές τον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Κιλκίς, σε δράσεις που αφορούν το προσφυγικό, καθώς και την στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας.

 

            Η ενασχόληση μου με τα κοινά και την πολιτική ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια στην πόλη της Κομοτηνής και συνεχίζεται μέχρι σήμερα μέσα από εθελοντικές δράσεις. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω την απόφαση να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να συμπορευτώ  με τον Δημήτρη Αγαθόπουλο, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη».

            Στην απόφαση μου αυτή καταλυτικός παράγοντας στάθηκε η εμπιστοσύνη που μου εμπνέει ο ίδιος ο Δημήτρης Αγαθόπουλος, ένας άνθρωπος γνωστός σε όλους μας για τη μακροχρόνια ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά του τόπου μας. Πηγαίνοντας λοιπόν κόντρα στις δυσκολίες των καιρών και στην αποστροφή των νέων από τα κοινά, λόγω των συνεχόμενων απογοητεύσεων και της παρακμής του πολιτικού συστήματος, σας καλώ να αναλάβετε ενεργό δράση και συμμετοχή, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

            Γνώμονας για τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» και το όραμά του για τον Δήμο Κιλκίς είναι η ισότιμη συμμετοχή και οι δημοκρατικές διαδικασίες. Με τις βάσεις αυτές πορευόμαστε και ξεκινάμε τον αγώνα μας για να αλλάξουμε όλοι μαζί αυτά που δεν μας αρέσουν στο Δήμο μας.

Με εκτίμηση,

Δέσποινα Μαυροκεφαλίδου

Έκθεση εικόνων