Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 9:45:26 μμ
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 00:24

ΠΑΟ Κοσμίου - Κιλκισιακός 0-2

kilkisiakos-2013-2014
Με θετικό τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο της Γ’ Εθνικής ο Κιλκισιακός που επιβλήθηκε 2-0 του ΠΑΟ Κοσμίου εκτός έδρας. ΄Είναι μια νίκη, αναμενόμενη άλλωστε λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του ουραγού της βαθμολογίας, αλλά χρησιμεύει ως εφαλτήριο για την προσέγγιση στις θέσεις σωτηρίας.Απέχει ακόμα, είναι πολλές οι ομάδες που μαζί του θα διεκδικήσουν να γαντζωθούν μέχρι την 8η θέση, αλλά ένας σοβαρός Κιλκισιακός που δεν θα πετάει βαθμούς από την ...πόρτα δεν έχει να φοβηθεί παρά μόνο τον κακό εαυτό του.
Εξάλλου απομένει ένας ολόκληρος γύρος και μια πορεία αντάξια της ιστορίας της ομάδ§ς είναι ικανή να τον φέρει πολύ ψηλότερα από εκί όπου τους τελευταίους μήνες ...πλατσουρίζει.
Στο 18’ ο Παντελιάδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κιλκίς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λογγινίδης είχε δοκάρι για το 2-00. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 90’ όταν ο Μπελίτσας με ωραία προσωπική ενέργεια δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει προ κενής εστίας.
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Καπετάνος (75’ Κουτσός), Παναγιωτόπουλος, Ζούλης, Παναγιώτου (30’ Μόσχος), Μουστάκας, Αθανασίου, Πασχαλίδης, Λαζίδης (46’ Ζαράκης), Τζούμαρης.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης (82’ Καρανδρέας), Μαυροκεφαλίδης Καρυπίδης (46’ Τζεβελέκης), Αμανατίδης, Ηλιόπουλος (60’ Καλαϊτζίδης), Λογγινίδης, Αϊβαζίδης, Παντελιάδης, Μπελίτσας.