Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:43:27 μμ
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 10:11

Μια έκδοση από το eTwinning και οκτώ σχολεία

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οκτώ σχολεία από την Ελλάδα, τη Λιθουανία και την Ιταλία, ανάμεσά τους το 11ο νηπιαγωγείο Ιωαννίνων και το Διθέσιο Νηπιαγωγείο Γαρδικίου Θεσπρωτίας, συνεργάστηκαν για ένα περιοδικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιo του eTwinning.

Το 1ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, με νηπιαγωγό την Κουλούρη Μαρία, και το 3ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, με νηπιαγωγό την Κόλλια Ιωάννα, τη φετινή σχολική χρονιά 2017-2018, υλοποίησαν ευρωπαϊκό το πρόγραμμα eTwinning με τίτλο  “The fairy of life’s values”. 

 

Η δράση έγινε σε συνεργασία με πέντε νηπιαγωγεία από την Ελλάδα: το 2/Θ Νηπ/γείο Γαρδικίου Θεσπρωτίας, με νηπιαγωγό την Κανερνή Διονυσία, το 11ο Νηπ/γείο Ιωαννίνων, με νηπιαγωγούς τις Βελτσίστα Κατερίνα και Λάμπρου Λαμπρινή, το 4ο Νηπ/γείο Αρτέμιδος, με νηπιαγωγό τη Παλαιοδήμου Άννα, το Νηπ/γείο Φολεγάνδρου, με νηπιαγωγό τη Μπιρμπίλη Κατερίνα και το 1ο ολοήμερο Νηπ/γείο Ορεστειάδας, με νηπιαγωγό τη Τσολακίδου Τριάδα, καθώς και δυο σχολεία από το εξωτερικό: το ειδικό δημοτικό σχολείο “Kėdainių specialioji mokykla” από τη Λιθουανία, με εκπαιδευτικό την Ingrida Jureviciene, και το δημοτικό σχολείο από την Ιταλία “ICS di Villaputzu e San Vito” με εκπαιδευτικό την Alessandra Basso. Όλοι μαζί δουλέψαμε συνεργατικά το έργο eTwinning για τις αξίες ζωής!

Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς είναι η δημιουργία ενός περιοδικού.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, το αποτέλεσμα της δουλειάς μας δείχνει πως οραματίζονται τον κόσμο τα παιδιά! Οι αξίες ζωής μέσα από τα μάτια των παιδιών!

 

Δείτε το περιοδικό:

https://www.canva.com/design/DAC4VvfI458/dgrL0NvxSWhzK5Tp-CKpRA/view?utm_content=DAC4VvfI458&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

ή https://www.canva.com/design/DAC4VvfI458/view