Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 7:34:07 μμ
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 15:24

Την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κιλκίς. Ξαφνιάζει το πρόγραμμά του.

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με μια περιοδεία που ξαφνιάζει ευχάριστα για τις επιλογές του θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη επίσκεψή του στο ν. Κιλκίς ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την προσεχή Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός κόμματος που θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς κατά την περιοδεία του στο Κιλκίς, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην επίσκεψή του στο νομό μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει την περιοδεία του από το Τελωνείο Ευζώνων, το ακρότατο σημείο της χώρας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον οικισμό των Ευζώνων. Στο χώρο αυτό πιθανά θα συναντηθεί και με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νομού, τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους.

 

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κιλκίς, πραγματοποιώντας την επίσκεψη στο Μουσείο και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους, περπατώντας στο κέντρο της πόλης. Επιθυμία του είναι να περάσει και από το καφέ Bobonera, στο οποίο είχε πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία ως υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., γι’ αυτό και το θεωρεί γούρικο.

Σύμφωνα με το μέχρι τώρα σχεδιασμό ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και την 71η Ταξιαρχία στη Νέα Σάντα.

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Μητσοτάκης στη διήμερη περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα, μια ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο ν. Σερρών.

Υπενθυμίζουμε ότι ως πρόεδρος του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης ήρθε για πρώτη φορά στο νομό στις 15 Μαρτίου του 2016, δυο μήνες μετά την εκλογή του, και επισκέφθηκε τον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη και στη συνέχεια το Νοσοκομείο Κιλκίς.