Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020, 2:54:18 πμ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 09:42

Η νέα χρονιά του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς άρχισε με βράβευση του Θανάση Νούρτση

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς, με την έναρξη της νέας περιόδου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, σε μια σεμνή τελετή, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, τίμησε το μέλος της, κύριο Θανάση Νούρτση, που σταμάτησε την ενεργό του δράση.

 

Ο Θανάσης Νούρτσης, ως μέλος της χορωδίας, μπάσος στη φωνή, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου, συνεπής, υπεύθυνος και  μεθοδικός, με αγάπη  προσέφερε για πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Στο χαιρετισμό της Προέδρου κυρίας Σταυρούλας Γιοβανούδη, απάντησε συγκινημένος  και αναφέρθηκε, στο ιστορικό της χορωδίας, στα όμορφα χρόνια που πέρασε με την ομάδα αυτή των χορωδών.

Ευχαρίστησε ονομαστικά τους περισσότερους και όλους μαζί, για την πολύχρονη συνεργασία, ζήτησε δε να συνεχιστεί η μεγάλη προσφορά της χορωδίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τους πολιούχους Πεντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες της πόλης μας, η χορωδία, στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς, θα παρουσιάσει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 «Αφιέρωμα στο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα».