Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 8:01:01 πμ
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 22:45

Η ΤΕΧΝΗ κοντά στα παιδιά για ακόμη μια φορά

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ελάτε στη ΤΕΧΝΗ για να γνωρίσετε από κοντά το θεατρικό παιχνίδι! Μια δραστηριότητα που θα δώσει στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο τα θρανία και τις τόσες υποχρεώσεις και να συμμετάσχουν στη διαδικασία του θεατρικού παιχνιδιού, να αναλάβουν ρόλους κΜέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά ενεργοποιούν τη φαντασία τους, οξύνουν την κρίση τους, γνωρίζουν  το σώμα τους, μαθαίνουν να παρατηρούν, να εξασκούν τη συγκέντρωση και την προσοχή τους.

 

Ταυτόχρονα, αυτή η  ενασχόληση συνεισφέρει κατά πολύ στη γλωσσική ανάπτυξή του παιδιού, πλουτίζοντας το λεξιλόγιό του. 

Η κατανόηση των κειμένων γίνεται βιωματική, τα παιδιά αποκτούν την ικανότητα να διακρίνουν καταστάσεις, χαρακτήρες και συναισθήματα. Είναι ένας τρόπος έκφρασης που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα πιο ντροπαλά παιδιά, αφού  τους προσφέρει τη δυνατότητα  να εκφραστούν τόσο ατομικά όσο και μέσα από τη «φωνή» της ομάδας.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά λοιπόν να συμμετέχετε στο ΝΕΟ τμήμα της ΤΕΧΝΗΣ,  στο Τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού!!!!! για να δημιουργήσουμε, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε μέσα από την τέχνη του θεάτρου.    
Κάνουμε την αρχή την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα για να πάρετε μια πρώτη γεύση, από αυτόν τον τρόπο έκφρασης και να δείτε τον υπέροχο χώρο που έχουμε ετοιμάσει για εσάς!!!!!!
Ο υπεύθυνος του τμήματος Σωτήρης Ταχτσόγλου (ηθοποιός -σκηνοθέτης) θα είναι εκεί για την πρώτη δωρεάν επαφή των παιδιών με το θεατρικό παιχνίδι.
Ημέρα: Τετάρτη,  Ωρα: 17:00 – 19:00
Υπεύθυνος τμήματος : Σωτήρης Ταχτσόγλου
Δηλώσεις Συμμετοχής: Δευτέρα έως Παρασκευή,16:00-20:00 στα γραφεία της ΤΕΧΝΗΣ (25ης Μαρτίου 20) και τηλεφωνικά ίδιες ημέρες και ώρες στο 23410 - 24217