Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 11:27:21 μμ

Πολιτιστικά

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Η σημερινή παράσταση "Το τάβλι" με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση μεταφέρεται στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, ώρα 9:15 το βράδυ

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια παρτίδα δεξιοτεχνίας σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη παρουσιάζουν ΤΟ ΤΑΒΛΙ του Δημήτρη Κεχαΐδη. Μια κωμωδία χαρακτήρων, που αποδίδεται γλαφυρά η νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα «να πιάσει την καλή», την Τρίτη 25 Ιουνίου, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς. Ώρα έναρξης : 9.15 μμ.

Ρεπορτάζ, Χρήστος Καναρόπουλος.

Θετικές εξελίξεις σημειώθηκαν στο θέμα που προέκυψε σχετικά με την εκλογή και χειροτονία "Επισκόπου?" με τον τίτλο Πολυανής στην σχισματική "Μακεδονική Εκκλησία των Σκοπίων", προ ολίγων μηνών, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση και διαμαρτυρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Κορυφαία επιλογή ενημέρωσης για τους Eλληνες παραμένουν οι τοπικές εφημερίδες, επιβεβαιώνοντας το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στις εκδοτικές προσπάθειες της επαρχίας.
Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα στοιχεία του Ινστιτούτου Reuters για την ενημέρωση στην Ελλάδα.

Λόγω πιθανής κακοκαιρίας σήμερα το απόγευμα, ακυρώνουμε και μεταφέρουμε την μουσικοχορευτική εκδήλωση μας για την 
ΠΕΜΠΤΗ 27/06/2019, 19:00, στο ΠΑΡΚΟ ΚΗΠΟΣ Κιλκις.
Ζητάμε συγγνώμη για την έκτακτη αλλαγή. 
Σας περιμένουμε!
Με σεβασμό,
Το Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 20:03

Παρέλαση "Αργοναυτών" για την επέτειο της 21ης Ιουνίου 1913

Γράφτηκε από τον

Την επέτειο της απελευθέρωσης του Κιλκίς τίμησε η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "οι Αργοναύτες", συμμετέχοντας στην καθιερωμένη παρέλαση που διοργανώνει κάθε χρόνο η αντιπεριφέρεια Κιλκίς, για να τιμηθούν οι αγώνες και οι αγωνιστές που με τη θυσία τους επέτρεψαν σήμερα σε εμάς να ζούμε σε γη ελεύθερη.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου η μεγάλη εκδήλωση της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, στις 7:30 το απόγευμα, στο Πάρκο - Κήπος του Κιλκίς, με τίτλο: Μπείτε Αγόρια στον Χορό, Κορίτσια στο τραγούδι.

Το Θέατρο του Βορρά με περηφάνια φέτος παρουσιάζει την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μιας από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών!

               Με οδηγό τον Μικρό Πρίγκιπα, θυμόμαστε ξανά τις παιδικές μας ζωγραφιές, φτιάχνουμε έναν πλανήτη όπως εμείς ονειρευόμαστε και απλώνουμε τα φτερά μας για να πετάξουμε!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς