Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 9:46:48 μμ

Πολιτιστικά

Εκείνος κι Εκείνος για μια μοναδική βραδιά στο ΛΟΦΟ Κιλκίς την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019,έλαβε χώρα η 35η συνάντηση της ομάδας «Πνευματικών αναζητήσεων» του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων με θέμα: «Το αρχείο ψυχής της κας ’Ολγας Κουκάκη».

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 23:50

Λάχανα και χάχανα κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα

Γράφτηκε από τον

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ΚΙΛΚΙΣ το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκις την Πέμπτη 11 Απριλίου για δύο παραστάσεις στις 17:30 και στις 19:30 το απόγευμα.

Κλιμάκιο του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" με τον υποψ. Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο και τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους Αναστασιάδου Λένα, Μαυροκεφαλίδου Δέσποινα και Κωφίδου Βιολέτα, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς και είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση για τα δρώμενα του συλλόγου και παράλληλα συζητήθηκαν τα προβλήματα και τα μελλοντικά σχέδια του παραρτήματος Κιλκίς. Διαπιστώσαμε ότι όπου υπάρχει το όραμα και η χρηστή διαχείριση της διοίκησης και των λειτουργιών ενός συλλόγου τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 15:55

Σε συνέδριο για τον Μυριβήλη ο Γιάννης Τσιτσίμης

Γράφτηκε από τον

Στο συνέδριο "Μίλτος Κουντουράς Στρατής Μυριβήλης βίοι παράλληλοι και τεμνομενοι" που διοργάνωσε η περιφέρεια εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου πήρε μέρος ο συγγραφέας Γιάννης Τσίτσιμης με την εισήγηση " από τη ζωή εν τάφω σε μια καλύτερη ζωή". Μυτιλήνη από 4 ως 7 Απριλίου

Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 18:04

Η Κύπρος τίμησε τον Δημήτρη Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Στο διήμερο των εκδηλώσεων τιμής που έχει καθιερωθεί εδώ και 3 χρόνια, ενώ ήταν ένα απλό μνημόσυνο, τιμήθηκε και φέτος από το Δήμο Κιλκίς ο Κύπριος ήρωας Γρηγόρης Αυξεντίου.

Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 18:03

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της κ. Φρεγγίδου

Γράφτηκε από τον

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της κιλκισιώτισσας ψυχολόγου και ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου στη Θεσσαλονίκη. Η αίθουσα του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ στην Αριστοτέλους αποδείχθηκε πολύ μικρή για να στεγάσει τους φίλους και τους αναγνώστες της ποιήτριας!

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 15:29

"η Πόλις": Το τραμ το τελευταίο

Γράφτηκε από τον

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο "η πόλις" σε συνεργασία με τo Δήμο Κιλκίς θα παρουσιάσει την μουσικοθεατρική παράσταση «Το τραμ το τελευταίο».
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.

Για ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προβολή για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέξτε Αξιόπιστους Επαγγελματίες και Μέσα με Κύρος…

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:21

Διήμερο εκδηλώσεων τιμής και μνήμης του Γρηγόρη Αυξεντίου

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, ο Δήμαρχος Λύσης κ. Ανδρέας Καουρής και το Συμβούλιο Ιστορικής μνήμης ΕΟΚΑ ( 1955- 1959) σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις διήμερες εκδηλώσεις μνήμης του Κύπριου ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου το Σάββατο και την Κυριακή 7 Απριλίου στο Δήμο Κιλκίς.