Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 4:03:21 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 23:23

Πατρίδα έδρα κι εξέδρα 

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης. 

Πατρίδα είναι η γη των πατεράδων. Είναι ο ιερός τόπος στον οποίο  το δικαίωμα για ζωή ταυτίζεται με τη δικαίωση για  προσδοκία και  προκοπή. Εκεί όπου η Παιδεία, η Υγεία και η κοινωνική δικαιοσύνη δεν είναι προνόμιο των λίγων, αλλά δικαίωμα των πολλών.
Όπου η Πολιτεία  είναι κομματιασμένη στα δυο, συνοχή εκεί δεν αναπτύσσεται.  Όπου η πολιτική είναι σπάταλη κι ασύδοτη, η Πολιτεία εκεί βουλιάζει στη χρεοκοπία, όπως συνέβη και στην Ελλάδα. Στη χώρα της αρπαχτής, όπου εκείνοι που θα έπρεπε τώρα να σιωπούν, φωνασκούν ελέω πλειοψηφίας.

Με την ευκαιρία της πρώτης συνάντησης των συντονιστών του προγράμματος φιλαναγνωσίας Erasmus+ στο Κιλκίς, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε χθες στο γραφείο του πολυμελή εκπαιδευτική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους συντονιστές καθηγητές και τους διευθυντές βιβλιοθηκών δύο χωρών, της Τσεχίας και της Ρουμανίας, που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-11-2019)

Μια παράσταση δυνατή, με ωραίες ερμηνείες,   ρυθμό,  απίστευτες εικόνες, υπέροχη μουσική, προσεγμένα κοστούμια και σκηνοθεσία με άποψη απολαύσαμε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.
Η "ΓΕΡΜΑ" συγκίνησε, άγγιξε, προβλημάτισε, ψυχαγώγησε.

Μια συλλογική πρόσκληση για την ελλόγιμη κοινότητα των ελπίδων μας και συνάμα μιαν ατομική πρόσκληση σε κάθε πιστό και εκπαιδευτικό και σε κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια απευθύνει ενημερωτικά με την καρδιά και το στόμα μας ένας λαμπρός πολιτισμός αιώνων, που τον μελετά επιστημονικά και τον αναγνωρίζει διαρκώς η οικουμένη στα ποικίλα των κρατών επικοινωνιακά όργανα, η UNESCO και κάθε Ακαδημαϊκό ίδρυμα. Ποιός είναι αυτός ο πολιτισμός; Είναι η δική μας περίλαμπρη Αθωνική Μοναστική Πολιτεία, το δικό μας πασίγνωστο και οικουμενικό Αγιονόρος. Και ποιό είναι το περιεχόμενο αυτής της πρόσκλησης; Η γνωριμία σας με ένα συμβολικό-μνημειακό ιερό και άγιο θησαυρό.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων πρώην Δήμου Γαλλικού, υπό τον Πρόεδρό της κ. Αλέξανδρο Κατσιαβό, επισκέφθηκε χθες το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Κατά τη συνάντηση ετέθη από πλευράς Συνδέσμου πρόταση μείωσης των δημοτικών τελών για τους στεγασμένους βιοτεχνικούς χώρους, τις μεταποιητικές επιχειρήσεις καθώς και τις μεγάλες επιχειρήσεις με βάση την επιφάνεια που καταλαμβάνουν ενόψει της φορολόγησής τους από το Δήμο για το οικονομικό έτος 2020.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (14-11-2019)

Ματαιώνεται για τεχνικούς λόγους η προγραμματισθείσα για αύριο Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ενημερωτική δράση του Δήμου Κιλκίς  για την παγκόσμια ημέρα του σακχαρώδη διαβήτη.

«Το αθλητικό νομοσχέδιο κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας, συμβάλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το  δίκαιο της  χώρας μας στο κοινοτικό κεκτημένο.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υφυπουργός  Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ειδική και εμπεριστατωμένη  αιτιολογία, έχουν φέρει προς ψήφιση στη βουλή επιτελικές  αρμοδιότητες και κυρωτικά άρθρα. Αποδεικνύουν έτσι, ότι  αυτή  η  κυβέρνηση μένει συνεπής σε μια προσπάθεια εξυγίανσης και  μεταρρυθμίσεων που προάγουν την ισχυρή ανάπτυξη.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Αξιούπολης σας προσκαλούν στη Γουμένισσα για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης του Διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το Σάββατο 16  Νοεμβρίου 2019  στο πνευματικό κέντρο Γουμένισσας και ώρα 17.00 μ.μ.

Σελίδα 1 από 12282