Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 6:04:05 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα παρουσιάζει τις απόψεις της σε μια σειρά θεμάτων που ενδιαφέρουν τους δημότες ενόψει και των δημοτικών εκλογών Κιλκίς.
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξηςμε την κ. Πάκα έχει ως εξής:

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 15:34

Αφήγηση παραμυθιού στην ΤΕΧΝΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στο πλαίσιο διαφύλαξης της πολιτιστικής κληρονομιάς των παραδοσιακών παραμυθιών και της προσφοράς στους μικρούς της φίλους αγωγής ψυχής, θα υλοποιήσει από τις 6 έως και τις 29 Μαΐου 2019, αφηγήσεις παραδοσιακού παραμυθιού με τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Θεόδωρο Γιαννακό και απευθύνεται στους μαθητές των δημοτικών σχολείων Κιλκίς.

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 15:32

Προκηρύχθηκε το LEADER/CLLD της ΑΝΚΙ

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία δημοσιεύθηκε η πολυαναμενόμενη πρόσκληση για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα χρηματοδότησης επιχειρηματικών ιδεών, το LEADER/CLLD της Αναπτυξιακής Κιλκίς.

Την Κυριακή 7/4 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία και τον διωγμό των Ελλήνων της Θράκης από την Θρακική Εστία Κιλκίς.

Το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής σε συνεργασία με το παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και τη Δ.Δ.Ε. Ροδόπης διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου τον 1ο Πανελλήνιο “Διαγωνισμό Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών”, στον οποίο οι μαθητές και μαθήτριες κλήθηκαν να επιλύσουν γρίφους από τον χώρο των μαθηματικών χρησιμοποιώντας τη λογική τους σκέψη.

Επίσκεψη στο 3ο και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς πραγματοποίησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Σιδηρόπουλο και Μάγδα Σαχινίδου.

Κατά την επίσκεψη το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επιβεβαίωσε τα γνωστά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες του Κιλκίς και για τα οποία η σημερινή Διοίκηση του Δήμου, όπως και οι προηγούμενες, καθώς και η κυβέρνηση, δεν παίρνουν ουσιαστικά κανένα μέτρο.

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 15:05

Χαρούμενο Πάσχα στη βιβλιοθήκη!

Σας περιμένουμε και φέτος το Πάσχα στη Βιβλιοθήκη για να διαβάσουμε βιβλία, να παίξουμε, να φτιάξουμε Πασχαλινές κατασκευές, να καλωσορίσουμε την Άνοιξη!
Τετάρτη 17 Απριλίου, 5:00 - 6:00 το απόγευμα
‘’Η παπαρούνα της καρδιάς’’ Διαβάζουμε το βιβλίο της Κατερίνας Τζαβάρα, μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης που μπορεί να κάνει το κρυφό μας όνειρο πραγματικότητα και φτιάχνουμε λουλούδια της άνοιξης. Με την Όλγα Σαλτσίδου Για μικρά, μεγάλα νήπια και παιδιά Α΄ τάξης Δημοτικού. Με προεγγραφή

Ξεκινήσαμε μια αξιόλογη προσπάθεια στο Δήμο μας άνθρωποι με κοινές ανησυχίες, αντιλαμβανόμενοι τόσο τη στασιμότητα στην περιοχή μας, όσο και την ανάγκη που αισθάνεται ο δημότης για κάτι διαφορετικό τοποθετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη σωστή της βάση.

Μια κίνηση που θα σέβεται την εκπροσώπηση, τις αξίες και τη συνεργασία προς όφελος του τόπου μας και των ανθρώπων του. Μια προσπάθεια που, βέβαια, δεν καρποφόρησε. Γιατί, ξέρετε, τη μάχη οφείλαμε να τη δώσουμε με μόνο στόχο την αλλαγή νοοτροπίας στην Τ.Α.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του ΜΟΣΧΟΤΟΓΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ (ΝΟΤΗ).

Ο Αναγνώστης (Νότης) Μοσχοτόγλου σφραγίζει νικηφόρα την εκλογική περιφέρεια των Μουριών με την ένταξή του στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη

Και ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος με την Παιονία Ισχυρή

Με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες η Παιονία γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και δεν έχει να φοβάται τίποτα στο μέλλον. Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός μεγαλώνει με την συμμετοχή του Βίκτωρα Παπαδόπουλου από το Πολύκαστρο.
Σελίδα 1 από 12111