Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, 4:35:18 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ορκίστηκε ο κ. Γιάννης Ανδρίτσος από τα Γιαννιτσά, ο οποίος μετά την ανάληψη καθηκόντων, δήλωσε:

“Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πολλή δουλειά επιθυμώ να προσφέρω μέσα από αυτή την καινούρια μου θέση, τα βέλτιστα στους ανθρώπους του τόπου μας”.

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στα τοπικά ΜΜΕ του Κιλκίς στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, από την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του κόμματος μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αποδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η Πατρίδα μας και η ΝΔ κινούνται ήδη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αφήνοντας πίσω τους το λαϊκισμό και το ξεπερασμένο που τόσα δεινά επέφεραν στον τόπο μας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-1-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-1-2015)

Νεκρός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου σε κατοικία στην Γουμένισσα του Κιλκίς, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, για να σβήσουν τη φωτιά.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» προσκαλεί τα μέλη του στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, επί της οδού Στενημάχου 2 και ώρα ενάρξεως την 11:00 π. μ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ κο Ξανθό Γεώργιο για την σταθερή και διαχρονική προσφορά του και  υποστήριξη του, τόσο στα μέλη μας όσο και στην ευρύτερη κοινωνία του Νομού Κιλκίς.

Η επανίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία- δυστυχώς προηγήθηκαν κι άλλες απείρως πικρότερες αφορμές- για τεθεί εξαρχής το ζήτημα της φιλοξενίας των προσφύγων - μεταναστών σε δομές ανά την χώρα. Με αιχμή την αναλογική κατανομή τους στις περιφέρειες, ου μην, αλλά και τις περιφερειακές ενότητες (νομούς) της Επικράτειας.

22 χρόνια σε χαρήκαμε!
22 χρόνια μας λείπεις!
Πάντα όμως ζεις στην καρδιά μας!!!
Λατρεμένο μου Βικάκι!
Ένα βράδυ ακόμη που περνάω με τη θύμησή σου.

Πρωινή Κιλκίς (17-1-2020): Ο χορός του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Σελίδα 1 από 12335