Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 12:15:09 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

To πρόγραμμα θεματικών ομιλιών του κ. Κωνσταντίνου Κιλτίδη, Ιατρού – Υποψηφίου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς, δόθηκε στη δημοσιότητα από το πολιτικό του γραφείο και έχει ως εξής:

1) Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 Γουμένισσα - Κέντρο Νεότητας και ώρα 9:00 μ.μ.

     Θέμα: Εκλογές 2019 - «Οι κίνδυνοι των εθνικών υποχωρήσεων και το  μεγάλο ζήτημα της αυτοδιοίκησης».

Η χορωδία του ΠΠΣΚ Συκεών Θεσσαλονίκης συμμετέχει, την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, 11:00 πμ στα Κάτω Θεοδωράκια Κιλκίς, στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει ο Σύλλογος Κάτω Θεοδωρακίων Κιλκίς, για τα 100χρόνια απο την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο καθηγητής Κοινωνιολογίας  του ΑΤΕΙ Θ κ.Σάββας Μαυρίδης.

Ακούω συχνά νέους ανθρώπους να αποστρέφονται την έννοια της πολιτικής. Άλλοι, πάλι, εύκολα επιλέγουν οτιδήποτε ακραίο, για να εκφράσουν την αντίθεση τους προς το σύστημα.

Ουσιαστικά, η πολιτική επιχειρηματολογία απουσιάζει από όλες τις συζητήσεις και τη θέση της παίρνει ο εύκολος χαρακτηρισμός προς τον συνομιλητή μας και η συνθηματολογία. Και η αίτια, προφανώς, δεν μπορεί να είναι μόνο στο επίπεδο που επιλέγουμε να απευθυνθούμε αλλά και στο επίπεδο παραγωγής πολιτικών αποτελεσμάτων και πώς αυτά ενημερώνονται στον κόσμο.

Η Εταιρεία Μικρασιατικών Σπουδών και Ευρενών Ευρωπού ν. Κιλκίς προσκαλεί: Να τιμήσουμε μαζί το ιερό μνημόσυνο - εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ευρωπού για τις ψυχές των προγόνων μας που θυσιάστηκαν στις Aλησμόνητες Πατρίδες: Φούλατζικ Μικράς Ασίας και Τσαντώ Ανατολικής Θράκης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. «ΑΕΡΩΠΟΥ» , σύλλογος για την διάδοση της Ελληνικής γλώσσας στα Βαλκάνια, αποχαιρέτησε την περασμένη Κυριακή 9/6/2019, την αγαπημένη μας φίλη και μέλος του Δ.Σ., Σοφία Σταύρου Παπαδοπούλου, συνταξιούχο δασκάλα.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε από τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, Παλαιού Ροδώνα στις Μουριές του Νομού Κιλκίς.

Βουτιά στα βιβλία από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς με το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, που έχει ως εξής:

 

ΙΟΥΝΙΟΣ

Δευτέρα 24 Ιουνίου, 11:00 - 12:30 το πρωί. 

Γιορτή έναρξης καλοκαιρινής εκστρατείας 2019.

Ζωγραφίζουμε στον εξωτερικό χώρο της βιβλιοθήκης το ημερολόγιο της καλοκαιρινής εκστρατείας, δημιουργούμε τα βάζα των ερωτήσεων, των ονείρων και των αναμνήσεων παρέα με μουσική και δροσερούς χυμούς.

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 14:58

Οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς του ΚΚΕ

Οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς του ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι:
Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία), ιδιωτική υπάλληλος. 
Σιδηρόπουλος Κώστας, εκπαιδευτικός. 
Τσαουσίδης Κώστας, ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής. 
Φαχουρίδης Γιάννης, αρχιτέκτονας. 
Χατζή Ειρήνη, αγρότισσα. 
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 13:42

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Σελίδα 1 από 12174