Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 5:29:11 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχει λαός που στην ιστορική διαδρομή του να μη γνώρισε εναλλάξ το φωτεινό και το σκοτεινό πρόσωπο της Σελήνης… Δεν υπάρχει λαός που να μην πέρασε την παλίρροια των διαδοχικών εξάρσεων και καταστροφών ή αυτοκαταστροφών. Αλλά, σ’ εμάς, αυτό το «φαινόμενο» είναι τόσο συχνό, τόσο «μοιραίο», συχνά ακαριαίο, που έχει φτάσει ν’ αποτελεί την άλλη, διόλου κρυφή, όψη του εθνοσήμου μας…

Του Στέφανου Παραστατίδη.

Σε συνέντευξή του στη Real Νews, o Γιώργος Παπανδρέου αποκρυπτογραφεί τη στάση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, προσδιορίζοντας αυτούς ως επιτιθέμενους στην προοδευτική παράταξη όπως το 89' -συμφωνώ με την προσέγγιση.
Η στρατηγική της ΝΔ σε οικονομική ορολογία είναι αυτή της επιθετικής εξαγοράς. Η προσέγγιση σε κάποια επιτελικά στελέχη αλλά και δεκάδες μεσαία στελέχη μεταρρυθμιστικής αντίληψης του δικού μας χώρου με υλικά ανταλλάγματα και υπό τον μανδύα του τέλους των ιδεολογιών, έχει ένα συγκεκριμένο στόχο: την συρρίκνωση του Κινήματος Αλλαγής, την εγκαθίδρυση του (απολιτικού) άξονα μεταρρυθμισμός/λαϊκισμός ως διαιρετική τομή της εκλογικής βάσης και τον ΣΥΡΙΖΑ ως βολικό αντίπαλο· διότι είναι εμφανής η αδυναμία του να αντιπολιτευθεί τεκμηριωμένα σε συνθήκες ομαλότητας, όπως επίσης και το αντιαριστερά αντανακλαστικά που προκαλεί στη λαϊκή δεξιά και την εγκλωβίζει εντός των τειχών ΝΔ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-12-2019)

Εγκαίνια για μια νέα επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες του μέλλοντος έγιναν στις 8 Δεκεμβρίου στο Κιλκίς, επί της οδού 21ης Ιουνίου 16, με την παρουσία δεκάδων κιλκισιωτών.

Ο Κωνσταντίνος Κωφίδης μας συστήνεται πλέον με την mysky.gr, μια εταιρία ψηφιακού marketing, που έρχεται να αναβαθμίσει και να εκσυγχρονίσει τον τρόπο που πρέπει να διαφημίζεται οποιαδήποτε επαγγελματική προσπάθεια.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-12-2019)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-12-2014)

Μετά από τις έκτακτες παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. και την αδυναμία αναπλήρωσης αυτών, αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» με θέματα:

Όλα άκυρα κι όλα θα συζητηθούν εκ νέου. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης εξέδωσε την απόφασή της επί της προσφυγής τεσσάρων δημοτικών συμβούλων (Τονικίδης, Φαχουρίδης, Τσαντάκης, Βαφειάδης) κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, επί πρότασης αναβολής της συνεδρίασης και την Τρίτη επί της απόφασης για τη διανομή του οικοπέδου του «Μύλου Σαμαρά».

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης  δέχθηκε την επίσκεψη του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη και μελών της Διοίκησης του φορέα.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και επικεντρώθηκε σε ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις της περιοχής, όπως:

Την ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Κέντρου, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, στο ΚΚΣ.

Σελίδα 1 από 12301