Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 4:44:42 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 23:13

Με υπογραφή Σωτήρη Πατσιούρα

Το πρώτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στην Ελλάδα έγινε στο Κιλκίς, με μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας πως και θέλουμε και μπορούμε. Αυτό το πρωτάθλημα όμως έχει ονοματεπώνυμο: Σωτήρης Πατσιούρας. Δικαιολογημένα λοιπόν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τίμησε στην έναρξη τον πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς (Ράντσο).

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό γεγονός που προσελκύει κάθε χρόνο αθλητές και αθλούμενος από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με τις μικρότερες διαδρομές, τις παράλληλες εκδηλώσεις και την συμμετοχή όλης της τοπικής κοινωνίας ξεπερνάει τα όρια του αθλητικού γεγονότος και αποτελεί μία γιορτή ανάδειξης και προβολής της περιοχής. Μουσικοχορευτικά δρώμενα, παράλληλες εκδηλώσεις, τοπικά εδέσματα και άφθονη ρακή περιμένουν τους επισκέπτες.

Το τρίτο και τελευταίο τέτραθλο Κ14 του διασυλογικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου για τον όμιλο του Κιλκίς στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Το ριπτικό τέτραθλο για αθλητές-τριες του 2006-2007 περιελάμβανε 60μ., άλμα σε μήκος, σφαιροβολία και ρίψη vortex.
Οι αθλητές του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ κυριάρχησαν στην κατηγορία των Παμπαίδων Β για άλλη μία φορά κερδίζοντας μετάλλια σε όλα τα επιμέρους αγωνίσματα αλλά και κάνοντας το 1-2 στη συνολική βαθμολογία.

“Το αίτημα για νέο Νοσοκομείο είναι ώριμο και ξεκίνησα ήδη τη διεκδίκησή του”.
Περισσότερο σαφής δεν θα μπορούσε να γίνει ο βουλευτής Κιλκίς και υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος σε ομιλία του ενώπιον της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς επιβεβαίωσε πλήρως όσα πριν λίγες εβδομάδες αποκάλυψαν ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ περί ανάληψης πρωτοβουλιών εκ μέρους του κ. Γεωργαντά για την κατασκεή νέου Νοσοκομείου.

Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβουνιωτών, ο οποίος μετά το μεγάλο Συναπάντημα που οργάνωσε τον Αύγουστο, προχώρησε και στην καθιερωμένη Γιορτή Τρίτης Ηλικίας.
Έχοντας για σύμμαχο το ζεστό ήλιο του φθινοπώρου, η διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου οργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση με τιμώμενα πρόσωπα τους ηλικιωμένους του χωριού.

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 21:47

Ευχαριστούμε τον Τόλη!

ΧΡΥΣΑΛΙΣ, το παλιό Μεταξουργείο της Γουμένισσας, το οποίο η Μητρόπολη Γουμένισσας κάνει το παν για να αξιοποιηθεί, να αναδειχθεί και να μετατραπεί σε έναν πολυχώρο δημιουργίας και πολιτισμού.
Ο χώρος έχει αποκτήσει μια ζωντάνια, αλλά να σταθούμε σ’ αυτό που ο πατέρας Χριστόδουλος -ψυχή της όλης προσπάθειας- επισημαίνει:

Στην σκιά των μοναδικών Αγραφιώτικων δασών που έζησε η Νύμφη Χρυσοπέλεια για να προστατεύει τα έλατα στο Φράγμα του ποταμού Ταυρωπού περπάτησαν εκατό μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών.

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Kυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα.

Σε εστία εσωτερικής αναταραχής μεταλλάχθηκε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το θέμα που ανέκυψε με την ερώτηση-διαμαρτυρία του δημοτικού συμβούλου επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμετέχω", Δημήτρης Αγαθόπουλου σε συνεδρίαση του Δημ Συμβουλίου Κιλκίς περί αποκλεισμού των μαθητών του ν. Κιλκίς από το πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων.

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 20:32

Μη μιλάς για καλοκαίρια…

Από την Κωνσταντίνα Γεράκη.

Το καλοκαίρι το αποχαιρετήσαμε ημερολογιακά, αν και προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας πως δεν τελείωσε.. φλερτάρουμε ακόμη με την ιδέα της τελευταίας βουτιάς στη θάλασσα και δεχόμαστε ευχάριστα τις ηλιόλουστες μέρες…
Το θέμα είναι πως έρχεται ο χειμώνας, αποφασισμένος να μας βάλει σε μια άλλη ρουτίνα και να φέρει μαζί του το κρύο…

Σελίδα 1 από 12256