Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 6:04:27 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την ώρα που η Τουρκία δεσμεύει μεγάλη περιοχή εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή των θαλασσίων συνόρων μας με την Κύπρο με το πρόσχημα σεισμικών ερευνών, οι Υπουργοί Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της χώρας μας συγκρούονται στο Υπουργικό συμβούλιο για την πολιτική τους επιβίωση στις επόμενες εθνικές εκλογές. Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός, στην σκιά των Κοτζιά και Καμμένου, ζητάει από τους Υπουργούς του να στηρίξουν την Κυβέρνηση του!

Στα πλαίσια δράσεων του Δικτύου πρόληψης και προαγωγής της υγείας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέλοντας να καλύψει τον τομέα συμβουλευτικής των γονέων, αλλά και να ενισχύσει τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο, θα οργανώσει βιωματικά σεμινάρια με θέμα: "Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας."

Η παραγωγική ερήμωση του νομού απεικονίζεται εναργέστερα πάσης άλλης περιγραφής από την ερήμωση των περιφερειακών σχολικών μονάδων του νομού.
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτά των ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΠΡΩΙΝΗΣ, τα χωριά όπου η πάλαι ποτέ ακμάζουσα κτηνοτροφία και παραδοσιακές καλλιέργειες συγκρατούσαν τον πληθυσμό, την τελευταία 20ετία (τουλάχιστον) η καταστροφή της παραγωγής, η συνεχής μείωση καλλιεργειών και εκμεταλλεύσεων οδήγησαν στη μετανάστευση των κατοίκων στα μεγάλα αστικά κέντρα, εσωτερικά κυρίως στο Κιλκίς και δευτερευόντως στο Πολυκάστρο.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 20:06

22η γιορτή Κάστανου στην Γρίβα Κιλκίς

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 ξεκινάνε οι χοροί στο ετήσιο ραντεβού με τις γεύσεις και τ΄ αρώματα, στην καρδιά του, το χωρίο Γρίβα Κιλκίς.
Το τοπικό συμβούλιο Γρίβας, ο Σύλλογος Γυναικών Γρίβας και ο “Μακεδονικός” Γρίβας σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας και την Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, και σε συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων που κάθε χρόνο οργανώνονται στον καστανότοπο της Γρίβας καλωσορίζουν τούς επισκέπτες με τα χάλκινα της Γουμένισσας, ψημένα κάστανα, νόστιμο τυρί και καλό κρασί.

Η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για χρηματοδότηση έργων υποδομής που στηρίζουν την ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας και ύστερα από την κατάθεση προς κύρωση στη Βουλή της σύμβασης για την ανάπτυξη του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο, ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του εν λόγω έργου.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΣΔΥΚ στους αγώνες του Παρθένου Δάσους που πραγματοποιήθηκαν στο Παρανέστι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Στον αγώνα των 46 χιλιομέτρων «Παρενέστιο Μονοπάτι» ο Άγγελος Αμανατίδης κατέκτησε την 2η θέση της γενικής κατηγορίας με χρόνο 4ώρες και 26 λεπτά ενώ ο Σταύρος Κατσαρώνας κατέκτησε την πρώτη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 19 της γενικής με χρόνο 5 ώρες και πενήντα τέσσερα λεπτά.

Πως; Μα συμμετέχοντας στο τμήμα θεατρικού παιχνιδιού και αυτοσχεδιασμών
Γιατί; Γιατί το θεατρικό παιχνίδι ενεργοποιεί τη φαντασία και συνεισφέρει στη γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών.

Στον φωτογραφικό φακό πόζαραν οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς για τις ανάγκες του ημερολογίου της ομάδας. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του πρώτου μήνα της λειτουργίας των τμημάτων του Στίβου.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Σελίδα 1 από 11920