Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 3:41:24 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης.

Η χώρα μας αποτελεί τουριστικό προορισμό παγκόσμιας κλάσης .

Ο τουρισμός μας δεν στηρίζεται μόνο στον ήλιο και την θάλασσα ή μάλλον δεν θα πρέπει να στηρίζεται και να περιορίζεται μόνο σε αυτά. Ο επισκέπτης πρέπει να φεύγει έχοντας ικανοποιήσει και τις πέντε του αισθήσεις . Ο επισκέπτης φεύγοντας από τη χώρα μας πρέπει να έχει δεί, να έχει ακούσει, να έχει γευτεί, να έχει μυρίσει , να έχει αγγίξει.

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 22:43

Φλωρίδης: Κεντρώος Διπολισμός

Γράφει ο Γιώργος Φλωρίδης, πρώην υπουργός και βουλευτής Κιλκίς.

 

Ο  τίτλος υποδηλώσει δύο καταστάσεις στα νέα πολιτικά πράγματα της χώρας. Πρώτον, την κατάληξη της μνημονιακής περιπέτειας του πολιτικού συστήματος  και δεύτερον, τον διακηρυγμένο προσανατολισμό των δύο σημερινών πόλων του. Οι εκλογικές μάχες του 2019 κλείνουν τον διαταραγμένο κύκλο της μνημονιακής εποχής και των πολιτικών κλυδωνισμών που αυτή επέφερε, και επανασυνθέτουν το πολιτικό τοπίο, με επαναφορά στους βασικούς πόλους, τον Κεντροδεξιό και τον Κεντροαριστερό.

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα–για τελευταία φορά- το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, λίγες ημέρες πριν αναλάβουν οι νέοι αυτοδιοικητικοί μας άρχοντες.

Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7 το απόγευμα με τα εξής θέματα:

Με την ταινία “Γάτος ο Φευγάτος”  για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμά την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21  Αυγούστου 2019  στις 9.30 το βράδυ.

Ο Φευγάτος, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του  τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα όπου γεννήθηκε, θέλει να ζήσει ελεύθερος στον αληθινό κόσμο! Ο πατέρας του, ο Παντόφλας, έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, προσπαθεί να τον αποτρέψει...

Προβληματισμός που σιγά σιγά εδραιώνεται στην επιστημονική κοινότητα είναι ότι τελικά σε όλα τα δάση μας, με ό,τι δυσκολίες έχει το εγχείρημα, θα πρέπει να πάμε σε μείξη, που έχει να κάνει και με την εισαγωγή πλατυφύλλων, που δεν είναι τόσο πυρόφιλα είδη επισημαίνει ο δασολόγος και δασάρχης Κιλκίς, Γιώργος Βούρτσας.

Με μια ταινία για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο λάθος άνθρωπος πατούσε το λάθος κουμπί, το “S.O.S. Πεντάγωνο καλεί Μόσχα”  συνεχίζονται οι  προβολές   στο  Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτρης Ζωηρός”, την Πέμπτη 15 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, για μία και μόνη προβολή.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 και ώρα 21.30 στην Πλατεία Θάνου Ζελέγκου Γουμένισσας "Κρήτη και Πόντος σμίγουν σε μια εκδήλωση για τη διατήρηση της μνήμης" στα πλαίσια των 44ων Θεοτοκείων Γουμένισσας.

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο Δροσάτου το απόγευμα της Κυριακής από την αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δροσάτου.

Συνελήφθη χθες (13 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 37χρονη αλλοδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η 37χρονη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πρόσκληση για την ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα του ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, την 20η  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00, με μόνο θέμα:«Την έκθεση – απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του Προγράμματος Δημοτικής δράσης για το οικονομικό έτος 2018», απηύθηνε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας Γιάννης Παπαδόπουλος, απολογισμό που θα παρουσίαση ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης.

Σελίδα 1 από 12220