Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 9:58:21 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Το παραδοσιακό ιστορικό κέντρο της πόλης μας ασκεί μια απροσδιόριστη γοητεία, ίσως την έλξη του παλιού. Είναι συνυφασμένο με τις εικόνες της προσφυγιάς, με τον ιδρώτα των μεροκαματιάρηδων επαγγελματιών, με τον αγώνα επιβίωσης της πρώτης γενιάς των Κιλκισιωτών. Ένα καλά εξασκημένο μάτι θα αντιληφθεί τα ίχνη της πρώτης εμπορικής συγκέντρωσης σε κάποια παλαιάς κοπής μαγαζάκια με τις βαριές πόρτες και τη στενόμακρη διάταξη χώρου πάνω στην 21ης Ιουνίου και στους γύρω δρόμους.

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 22:46

Ισοπαλία για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Με ισοπαλία έκλεισε το 2018 ο Αλέξανδρος Κιλκίς με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου στην προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Στο εντός έδρας παιχνίδι σε βάρη αγωνιστικό χώρο και αρκετό αέρα οι δυο ομάδες δεν παρουσίασαν υψηλό θέαμα και οι τελικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες. Στο 14’ σουτ του Αγαθαγγελίδη πέρασε ελάχιστα out. Στο 19’ σουτ του Προβατίδη μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 58’ σουτ του Τσολακίδη επίσης out, ενώ σε δυο περιπτώσεις των φιλοξενούμενων στο 27’ & και 83’ μπλόκαρε ο Αθανασίου.

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 22:43

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας

Γουμένισσα-ΠΑΟΝΕ Επταλόφου 2-3
(προσωρινό, διακοπή λόγω ομίχλης)
Η ομίχλη σφύριξε πρόωρα
Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε στη Γουμένισσα, αλλά η ομίχλη φρόντισε να παρατείνει την αγωνία για την τελική έκβασή του. Πολύ ωραίο παιχνίδι στο α' ημίχρονο με φάσεις και γκολ με το ..καλημέρα.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης (ΦΩΤΟ 1) παρότι συνταξιούχος αστυνομικός έχει μόνο δυο μάτια. Νωρίς βράδυ της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου επέστρεφε στο σπίτι του. Και κατέληξε στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Στο πεζοδρόμιο της Περικλέους, αριθμός 12, από το απόγευμα είχε σπάσει το πλαστικό καπάκι φρεατίου της ΔΕΥΑ Κιλκίς. Το είδε περαστικός και το φωτογράφισε. (ΦΩΤΟ 2) Ο Γιώργος Ιωαννίδης όμως, εκεί κοντά στις 21.12οο, δεν συνηθίζει να περπατάει με το κεφάλι κάτω. Δεν είδε την τρύπα από το σπασμένο καπάκι και ...

1: Προλεγόμενα
Το Δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων είναι η χρονική περίοδος δώδεκα ημερών που αρχίζει μετά τα Χριστούγεννα (25 Δεκεμβρίου) και τελειώνει την παραμονή των Θεοφανείων (5 Ιανουαρίου). Όλος αυτός ο χρόνος θεωρείται χρόνος εορταστικός και ιερός. Διαφέρει από τον απλό χρόνο, τον καθημερινό, ο οποίος επιδαπανάται για τις καθημερινές βιοποριστικές εργασίες και επαγγελματικές, επιστημονικές και άλλες ασχολίες των ανθρώπων.

Το Σάββατο 22/12/2018 και ώρες 10:30-14:00 στα εργαστήρια του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» αντί μαθημάτων θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα!
Μαθητές, γονείς και φίλοι είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στη γιορτή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την έκθεση Χριστουγεννιάτικων έργων των μαθητών των τμημάτων ζωγραφικής και κόμικς καθώς και να πάρετε μέρος σε καλλιτεχνικά και σκακιστικά παιχνίδια.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Αϊδαρίνη στην Γουμένισσα οργανοληπτικός έλεγχος των οίνων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης που παράγονται στην περιοχή του Κιλκίς.
Μετά από τις εργαστηριακές αναλύσεις στην ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ του 2016 και τον έλεγχο των ποσοτήτων σταφυλιών που παρήχθησαν ανά αμπελοτεμάχιο και στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του οίνου με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, ακολούθησε ο Οργανοληπτικός έλεγχος από την επιτροπή η οποία αποτελείται από πέντε(5) έμπειρους οινολόγους σε συνεργασία με την Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς.

Για πρώτη χρονιά φέτος το Πάρκο-Κήπος του Κιλκίς αποκτά χριστουγεννιάτικο χρώμα και ρυθμό, με τις εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις που θα πραγματοποιήσουν από κοινού, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς και η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», κατά το διάστημα από 22 Δεκεμβρίου 2018 έως 2 Ιανουαρίου 2019.

Σελίδα 1 από 11974