Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:26:55 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Εδώ και είκοσι χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά με γνώμονα  το καλό των πολιτών και του τόπου μου, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης. Ως Πρόεδρος Αναπήρων ν. Κιλκίς, ως Πρόεδρος του Γηροκομείου Κιλκίς, ως Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος και ως  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς. Εργάστηκα ως τεχνικός υπάλληλος του ΟΤΕ και σήμερα είμαι συνταξιούχος.

Το 2017 η διοίκηση του κ. Γκουντενούδη επανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της γνωμοδότησης για επένδυση υδροηλεκτρικού σταθμού στη θέση Δύο Ποτάμια Γουμένισσας.

Η παράταξή μας ξεκάθαρα δήλωσε τότε,  ότι δεν συντρέχει λόγος να συζητηθεί το θέμα αυτό και εμμένει στη θέση που έχει τεκμηριώσει από το 2013, άποψη που πλειοψήφησε στο δημοτικό συμβούλιο.

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς αναμένεται να τοποθετηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ο κιλκισιώτης κ. Δημήτρης Χαραλαμπίδης, άριστος γνώστης του νομού και της Διεύθυνσης, την οποία υπηρετεί για πολλά χρόνια.

Τη δυνατότητα πρόσβασης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας παρέχει δωρεάν σε νοικοκυριά δεκατριών οικισμών του Δήμου Κιλκίς που έχουν ασθενές τηλεοπτικό σήμα η Γεν. Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής.  Η Γεν. Γραμματεία θα παρέχει δωρεάν ειδικό εξοπλισμό σε νοικοκυριά των  οικισμών Μεταλλικού, Αγίου Αντωνίου, Άνω και Κάτω Θεοδωρακίων Κοκκινιάς, Μελισσουργειού, Μονολιθίου, Παλατιανού, Παροχθίου, Ποντοκερασιάς, Τριποτάμου,  Παλαιού Γυναικοκάστρου, Χέρσου και Αγίου Χαραλάμπους με την προϋπόθεση ότι οι κάτοικοί τους είναι μόνιμοι.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 21:52

Κυκλοφοριακή αγωγή και οδική ασφάλεια

Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης, Πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Μ.Α.Β.Ε. και Γενικός διευθυντής των αντιπροσωπειών Τιρεκίδη.

 

H κυκλοφοριακή αγωγή και η οδική ασφάλεια, αποτελεί, ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που θα πρέπει να δώσουμε σημασία, ως πολιτεία, ως άνθρωποι, ως πολίτες, ως χρήστες δικτύου.
Όπως υπάρχουν κανόνες για την συνύπαρξη των ανθρώπων, στην κοινωνία, στην οικογένεια, στις βαθμίδες εκπαίδευσης, έτσι υπάρχουν γραπτοί και άγραφοι κανόνες για την αρμονική συνύπαρξη, όλων των χρηστών στο δρόμο.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 21:50

Φραγγίδης: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;

Του Γιώργου Φραγγίδη, πρώην και υποψήφιου βουλευτή ΚΙΝ.ΑΛ.

«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος πασχίζει να γεννηθεί. Τώρα είναι η εποχή των τεράτων» έγραψε ο Αντόνιο Γκράμσι.
Είναι ίσως η πιο αντιπροσωπευτική φράση για να περιγράψει κανείς όσα διαδραματίστηκαν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας τους δύο τελευταίους μήνες.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του να δώσουν το παρών στην πολιτική εκδήλωση-Ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24-02-2019 και ώρα 11:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Σελίδα 1 από 12038