Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 5:24:56 μμ
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 23:51

Αν μπει αυτός...

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάνω που εμπεδώθηκε η εντύπωση ότι στο ΚΙΝ.ΑΛ. δημιουργούν ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο, με τους Φραγγίδη, Παραστατίδη, Ανθρακίδη και Αναστασιάδη συν μια υποψηφιότητα από την Παιονία, άρχισαν τα ...όργανα.
Επανεμφανίστηκε η εκβιαστική λογική "αν μπει αυτός, εγώ δεν μπαίνω".


Συμμαζευτείτε σύντροφοι, γιατί μας ...βλέπουν. Και τα συμπεράσματα για τον υπαίτιο δεν θα είναι κολακευτικά.

 

Βούλιαξαν οι εξέδρες
Η μαρτυρία προέρχεται από τον φίλο Παπακώστα αλλά απέχει ελάχιστα από τη γενικευμένη εικόνα των ημερών.
Πήγε λοιπόν ο φίλος Παπακώστας στο Χέρσο, ανήμερα της εθνικής επετείου για να καμαρώσει τα παιδιά του στην παρέλαση.
Και τι διαπίστωσε; Παρά λίγο οι χειροκροτητές της εξέδρας, οι επίσημοι, θα ήταν περισσότεροι από τους παρελαύνοντες μαθητές. Βούλιαξε η εξέδρα από επίσημους, τουτέστιν ενδιαφερόμενους για την ψήφο μας στις προσεχείς εκλογές. Κάθε λογής εκλογές, εννοείται.
Να έτρεχαν με τον ίδιο ζήλο μπας και επιλύσουν κάποιο τοπικό πρόβλημα, τι καλά θα ήταν...
Παρέλαση... υποψηφίων είχαμε!

 

Απούσα ως συνήθως η κυβέρνηση
Με την ευκαιρία να το ξαναπούμε. Για άλλη μια εθνική επέτειο στο Κιλκίς η κυβέρνηση έλαμψε δια της απουσίας της. Και μην νομίσετε ότι αποτελεί γενικευμένη στάση. Σε άλλες (και γειτονικές) πρωτεύουσες νομών η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε.
Το Κιλκίς αποτελεί "άγνωστη χώρα" για το γκουβέρνο. Έτσι επικεφαλής στην εξέδρα τέθηκε ο αντινομάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Όχι πως μας κακοπέφτει ο Ανδρέας. Τουναντίον. Αλλά δεν παύει να είναι αυτοδιοικητικός. Η κυβέρνηση που ήταν;
***
Ευτυχώς πάλι που ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς είναι ανθεκτικός άνθρωπος και δεν αρρωσταίνει εύκολα. Διότι αν είχε αρπάξει κάποιο γερό συνάχι, ούτε βουλευτή του νομού θα βλέπαμε στην εξέδρα της παρέλασης.
Σημεία των καιρών.

 

Αφήστε τους να "σφάζονται"
Και για όσους ρωτούν γιατί δεν ακούγεται τίποτα για την υποψηφιότητα Παύλου Τονικίδη στο Δήμο Κιλκίς, η απάντηση είναι απλή. Η υποψηφιότητα είναι δεδομένη εδώ και χρόνια και όσο καιρό αυξάνονται και πληθύνονται οι γαλάζιοι ενδιαφερόμενοι να κατέλθουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι, χωρίς να ξεκαθαρίζει τη στάση της η Νέα Δημοκρατία, θα ήταν αφελές εκ μέρους του Παύλου Τονικίδη να αναμειχθεί και να αποπροσανατολίζει τη γαλάζια σφαγή.
Κι εσείς το ίδιο δεν θα κάνατε;