Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 6:21:24 μμ
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 21:23

Αναβάθμιση ΕΚΑΒ στο Κιλκίς με δυο κινητές μονάδες - ασθενοφόρα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την προσεχή Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Κιλκίς οργανώνεται η τελετή παραλαβής δυο κινητών μονάδων - ασθενοφόρων που δωρίζει ο αγωγός φυσικού αερίου, ΤΑΡ, στο ίδρυμα.


Σημαντική προσφορά που αναβαθμίζει τον στόλο του ΕΚΑΒ και επέκεινα την περίθαλψη των πολιτών του νομού. Σημειώνουμε ότι το Νοσοκομείο ευθύς μετά την παραλαβή θα παραχωρήσει τα δυο ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ για κάλυψη των αναγκών του νομού.

 

Να πάει στο καλό...
Νοέμβρης ήταν και πέρυσι όταν μας επισκέφθηκε ο Εγκέλαδος, Νοέμβρης και φέτος, ευτυχώς με μικρότερη ένταση της περσινής.
Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη έγινε η μεγαλύτερη (4,3 ρίχτερ) από μια ακολουθία σεισμικών δονήσεων με επίκεντρο τα σύνορα Θεσσαλονίκης-Πιερίας.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλούς κατοίκους του Κιλκίς, παρά το προχωρημένο της ώρας, αλλά λόγω της μικρής σχετικά έντασής του σε συνδυασμό με το ...μιθραδατισμό που υπέστημεν  από τις συχνές επισκέψεις του Εγκέλαδου στην περιοχή μας, δεν προκάλεσε και μεγάλη ανησυχία.
Να πάει στο καλό (και να μην μας ξανάρθει).

Που άλλες εποχές...
Εκλογές το άλλο Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς και δεν παρατηρείται ιδιαίτερος συνωστισμός στους υποψηφίους για μια θέση στα όργανα.
Που άλλες εποχές (δεκαετίες του '80 και του '90) όπου η ένταση ξεπερνούσε την ανάλογη που καταγράφεται σήμερα στις εκλογές του Επιμελητηρίου.

 

Τονικίδης vs Βιολιτζή
στις eidisis webTV
Την Κυριακή το πρωί, στις 10π.μ., οργανώνουμε στο στούντιο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ντιμπέιτ μεταξύ των δυο βασικών υποψηφίων για την προεδρία του Επιμελητηρίου, του κ. Παύλου Τονικίδη και του κ. Κώστα Βιολιτζή.
Θα τους έχουμε στα γραφεία των εφημερίδων μας και η συνέντευξή τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πέραν των δικών μας ερωτήσεων θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις.
Η συνέντευξη θα αναρτηθεί το πρωί της Δευτέρας στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, eidisis.gr και θα βρίσκεται στην διάθεση των αναγνωστών - επισκεπτών μας, ενώ βασικά σημεία της θα δημοσιευτούν και στις εφημερίδες μας, ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επανεμφάνιση με συνέχεια Οι ψεκασμένοι απόγονοι »