Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 6:24:00 μμ
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 22:15

Δεν συνέπεσαν

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Παραστατίδης, στην Κατερίνη ως μέλος της κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Στέφανος Παραστατίδης το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Να προσέχουν μην συμπέσουν την ίδια ημέρα στην ίδια πόλη κι έχουμε ενδοοικογενειακές (πολιτικές) έριδες.

 

 

Ολίγον ... οφ σάιντ ο Μηνάς
Μάλλον το παράκανε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, όταν στον χαιρετισμό του παραήταν επιθετικός απέναντι σε Συμπιλίδη, Τσιτουρίδη και Κιλτίδη. Δεν τους κατονόμασε μεν, αλλά τους φωτογράφισε επαρκώς στις αναφορές του σε διάφορες φάσεις της πολιτικής ιστορίας του νομού.
Και το παράκανε τόσο ώστε ο αντιπρόεδρος Κ. Χατζηδάκης, ουσιαστικά έλαβε αποστάσεις από τις αιχμές του Μηνά με τη γενικόλογη ευχή: Δεν είναι ώρα γι' αυτά. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε.
***
Πάντως, αν ο Μηνάς ήταν εντελώς δίκαιος μάλλον όφειλε να θυμηθεί ότι και ο παρακείμενός του στο πάνελ, Δημήτρης Σταμάτης, την έκανε την ...κουτσουκέλα με τον Σαμαρά. Δηλαδή ένοχος ο Συμπιλίδης και αθώος ο Σταμάτης;
Για να μην πάμε και στον ίδιο τον Σαμαρά...

 

Ποντιακή
ευγένεια
Για την παραγωγική ερήμωση του νομού εδώ και τουλάχιστον μια 20ετία και αν υπάρχει επεξεργασμένη πολιτική παραγωγικής ανασυγκρότησης, ρώτησα τον Κωστή Χατζηδάκη στη συνέντευξη τύπου την περασμένη Παρασκευή στο Κιλκίς. Επικαλέστηκα και παραδείγματα από καλλιέργειες που χάθηκαν, εκμεταλλεύσεις που συνεχώς μειώνονται (μόνο η καταστροφή της κτηνοτροφίας ισοδυναμεί με το κλείσιμο κάθε χρόνο ενός εργοστασίου 200 εργαζομένων, τόνισα) και ζήτησα τι έχει να πει και να προτείνει επ' αυτού ένα κόμμα εξουσίας όπως η Ν.Δ.
- Συμφωνώ 150% με την ερώτηση και όσα περιγράψατε, ξεκίνησε την απάντησή του ο Κώστής Χατζηδάκης. Κι ύστερα αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να γίνουν, πρέπει να κάνουμε, πρέπει να αλλάξουν , πρέπει... πρέπει... πρέπει...
Κοντολογίς και πάλι θεωρία και ευχολόγια.
Μόλις τελείωσε, στο ...τσάφ κρατήθηκα να μην σχολιάσω:
Κι εγώ συμφωνώ με το 5% της απάντησής σας.
Αλλά ως πόντιος ευγενής, συγκρατήθηκα. Να ήμουν Θρακιώτης σαν τον Πινέλη και θάβλεπε ο Χατζηδάκης...
Θ. Παγλαρίδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι να εννοούσε άραγε; Ο καθείς κρίνεται »