Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:35:50 μμ
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 22:09

Εκλογές στην ΕΠΣΚ χωρίς Χατζηαποστόλου!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η είδηση δεν είναι πως σε λίγες ημέρες θα έχουμε εκλογές για νέα διοίκηση στην ΕΠΣ Κιλκίς. Η είδηση είναι πως οι εκλογές αυτές θα γίνουν χωρίς τη συμμετοχή του ιστορικού προέδρου της Ένωσης, Βασίλη Χατζηαποστόλου. Κι αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια για την ΕΠΣΚ και άδικο για τον ίδιο το Βασίλη.


Η δικαστική περιπέτεια της ΕΠΟ δεν έχει λάβει τέλος, κι αυτό δυστυχώς στερεί το δικαίωμα στο Β. Χατζηαποστόλου να είναι υποψήφιος και πρόεδρος της Ένωσης. Βεβαίως, σχεδόν όλοι όσοι εμπλέκονται στην εκλογική αναμέτρηση είναι «δικά του παιδιά», αλλά θα θέλαμε ο «κύκλος» του Β. Χατζηαποστόλου να κλείσει έτσι όπως του αξίζει και για όλα όσα πρόσφερε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού και της χώρας.
Θάρθει, όμως, ο καιρός της δικαίωσης!
***
Κουίζ: Ποιος παράγοντας της ΕΠΣΚ προσπάθησε πριν από τα Χριστούγεννα να συναντήσει τον Ιβάν Σαββίδη, για να «πάρει» την Ένωση και να γκρεμίσει το σημερινό πρόεδρο, τον οποίο αποκαλούσε «ανδρείκελο του Χατζηαποστόλου»;
Έπεσαν κάποια τηλέφωνα -μέσω τρίτου- στη γραμματέα του Ιβάν, αλλά το ραντεβού δεν έγινε. Και η… επανάσταση έσβησε πριν καν ανάψει!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος…

 

Είναι παράνομο κι έγινε πράξη!
Το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε. Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προσέρχονταν στο χώρο της εκκλησίας του Σκρα για τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Μάχη του Σκρα, περνώντας μπροστά από το τιμητικό στρατιωτικό άγημα, τρία μέτρα (κυριολεκτικά) πάνω από το κεφάλι του πετούσε ένα drone (το ελικοπτεράκι που φωτογραφίζει), που το χειρίζονταν ένας στρατιώτης!
Και το μόνο που είχε να παρατηρήσει ένας αξιωματικός στο χειριστή ήταν: «Είναι χαμηλά, ακούγεται (στην κάμερα της ΕΡΤ), σήκωσε λίγο πιο ψηλά»!
Αυτά τα drones ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πετούν πάνω από συγκεντρωμένους ανθρώπους, όπως τους δεκάδες παράγοντες, πολίτες και παιδιά έξω από την εκκλησία του Σκρα. Αυτός που το χειρίζεται χρειάζεται να έχει πτυχίο χειριστή και για κάθε πτήση υποβάλλεται έτοιμα και δίνεται η σχετική έγκριση «σχεδίου πτήσης» από την ΥΠΑ, σε διαφορετική περίπτωση η Αστυνομία οφείλει να κατασχέσει το drone και να επιβάλλει πρόστιμο, αλλά και να οδηγήσει στο δικαστήριο τον χειριστή του Drone που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Κι όλα αυτά έγιναν πάνω από το κεφάλι του Προέδρου της Δημοκρατίας από στρατιωτική υπηρεσία με τους δεκάδες αστυνομικούς μας να παρακολουθούν άπραγοι!