Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 10:12:31 μμ
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 22:05

Έμπρακτη αλληλεγγύη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το αληθινό και ουσιαστικό νόημα της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στο πρόσωπο του κάθε ανθρώπου, που η Εκκλησία όλως ιδιαιτέρως τιμά, ανέπτυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Εμμανουήλ στην πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.
Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην καθιερωμένη πλέον γιορτή δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως αγκαλιάζει ζεστά τη μεγάλη προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας για την υποστήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας. Συμμετοχή την οποία επαίνεσε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος εξήρε παράλληλα και τον αγώνα των μελών των Φιλοπτώχων Ταμείων. Αγάπη στην πράξη!

 

 

Ελπίδα ανθρωπιάς
Στο ευφρόσυνο κλίμα της εορτής, και λίγο πριν κλείσει την ομιλία του, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, παρέδωσε μια επιταγή στην μικρή Ουρανία, συμβάλλοντας στον αγώνα της όπως και της οικογενείας της, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν για την αποκατάσταση της υγείας τους. Αναμενόμενη κίνηση που καταχειροκροτήθηκε απ' όλους!

 

Αποτελεσματικός
Έχουμε ξαναγράψει από την στήλη για τον δικό μας Χρήστο Καναρόπουλο. Που μπορεί να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εφημερίδα μας, αλλά προσφέρει αποτελεσματικά με ό,τι καταπιάνεται. Όπως με την εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως, για την οποία εργάστηκε πολύ στο οργανωτικό κομμάτι για να έχει -ομολογουμένως απ' όλους-επιτυχία.