Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 3:08:41 μμ
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 20:22

Ησυχάστε να ησυχάσει κι ο κόσμο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μακροσκελής έως κανονικό "σεντόνι" η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. μετά την πρώτη συνεδρίασή της όπου καταγράφεται και η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
Με το συμπάθειο, αλλά κάπως νωρίς δεν ξεκίνησε η "αλληλογραφία" με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ; Και με το "καλημέρα" άντε αρχίσαμε την κριτική στην αντιπολίτευση; Κοιτάξτε εσείς τι θα προσφέρετε στον τόπο κι αφήστε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνος κρίθηκε. Σειρά σας τώρα.
Και προπάντων: Αφήστε τον κόσμο να ανασάνει λίγο... Τρεις μήνες μόνο για αντιπαραθέσεις διαβάζει κι ακούει. Πολλές μάλιστα και ...εσωτερικές. Νισάφι πια.

 

 

Παρομοίως
Τούτο αυτό ισχύει και για τους συντρόφους της αριστεράς. Που βρήκαν ευκαιρία μια εβδομάδα μετά τις εκλογές, μαζί με τα συγχαρητήρια, να ειρωνευτούν τον Γεωργαντά, προτρέποντάς τον αν δεν μπορεί να φέρει και δεύτερο τμήμα στο ΤΕΙ τουλάχιστον να κρατήσει το ένα. Δηλαδή να το καταλάβουμε: Θεωρούν οι ίδιοι ότι κατέβαλαν ηρωική προσπάθεια για να σώσουν το μοναδικό τμήμα του ΤΕΙ ώστε να αποτελεί ένα ελάχιστο όριο φροντίδας προς τον τόπο;
Ησυχάστε, θα έχετε χρόνο να ασκήσετε αντιπολίτευση.
***
Αντίθετα πολύ καλά έπραξαν και υπενθύμισαν στην νέα Υπουργό Παιδείας ότι δεν χρειάζεται να ξαναστείλει βιβλία στα σχολεία. Αφού τα βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία πριν τις εκλογές και την ανάληψη της υπουργίας από την κ. Κεραμέως.
Να προσέχουν οι υπουργοί. Ιδιαίτερα αυτοί που τελείωσαν το Χάρβαντ.

 

Χρειάζεται άλλα 10 χρόνια
Πονηρός ο Κώστας Παπαδάκης. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαρίστησε τους πολίτες - δημότες που τον εμπιστεύτηκαν τριάντα χρόνια - τόσα συμπλήρωσε- ως αυτοδιοικητικό παράγοντα στην κοινότητα Νέου Γυναικοκάστρου, το Δήμο Πικρολίμνης και το Δήμο Κιλκίς διαδοχικά. Γιατί πονηρός ο Παπαδάκης; Διότι φρόντισε να στείλει το μήνυμα πως χρειάζεται άλλα 10 για να συνταξιοδοτηθεί...

 

Ξουράφια στην Χαριλάου Τρικούπη
Ξουράφια εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη. Κάνουν κάτι επιλογές να τις πιεις στο ποτήρι.
Φορ εξάμπλ τις προάλλες κατένειμαν τους τομείς ευθύνης στους εκλεγέντες βουλευτές. Και στον ημέτερο Γιώργο Φραγγίδη ανέθεσαν τον τομέα Τουρισμού!
Σου λένε γιατρός γυναικολόγος - χειρουργός είναι ο άνθρωπος αποκλείεται να μην έχει σχέση με τον ...τουρισμό. Κι αν δεν έχει σχέση ως γιατρός σίγουρα θα έχει ως Κιλκισιώτης. Δοθέντος ότι στο ν. Κιλκίς φιλοξενούμε μερικά εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.
***
Μην γελάτε. Κάθε χρόνο σχεδόν 10 εκατομμύρια φιλοξενούνται στο ν. Κιλκίς. Για μια ώρα, όση χρειάζεται για να διανύσουν την απόσταση Εύζωνοι-Αξιοχώρι, τελευταίο χωριό στον δρόμο (τον αποκαλούμενο και ΠΑΘΕ) που άγει από τα σύνορά προς την ενδοχώρα.
Έχουν γνώση οι σύντροφοι... Γι' αυτό και πανηγύρισαν μετά τις εκλογές. Όπου κατά δήλωσή τους αύξησαν τη δύναμη τους, άντεξαν στην πίεση του δικομματισμού κ.ο.κ.
***
Μεταξύ μας, τα πανηγύρια της Φώφης και των συν αυτή στην Χαριλάου Τρικούπη θυμίζουν τα πανηγύρια της ομάδας Ποντίων στο πόλο (υδατοσφαίριση) ύστερα από αγώνα όπου έχασαν 10-0. Κι όταν τους ρώτησαν γιατί πανηγυρίζουν απάντησαν ότι κατάφεραν να τελειώσουν τον αγώνα χωρίς να πνιγεί κανείς από την ομάδα!