Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 6:30:38 μμ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 21:32

Καταγγέλλει ανάμιξη Σισμανίδη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξέσπασε και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της μειοψηφίας Παύλος Τονικίδης, και συνεχίζει να καταγγέλλει όπου βρεθεί τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.
Συγκεκριμένα ο νυν -και υποψήφιος εκ νέου στις εκλογές- πρόεδρος του Επιμελητηρίου καταγγέλλει τον Δήμαρχο Κιλκίς ότι παρεμβαίνει τις εκλογές ασκώντας με ανορθόδοξο τρόπο την επιρροή του σε μέλη - εκλογείς του Επιμελητηρίου ώστε να μην ψηφίσουν Τονικίδη, αλλά Κ. Βιολιτζή.


Πάντως, στην τελευταία κοινή συνέντευξη των δυο υποψηφίων στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ο κ. Τονικίδης αφού επανέλαβε τις αιχμές του κατά του Δημάρχου, υπογράμμισε ότι δεν καταλογίζει ευθύνη στον ανθυποψήφιό του Κώστα Βιολιτζή.

 

Πολιτισμός
Το γράφουμε και στο σχετικό ρεπορτάζ: Προκάλεσε αίσθηση η ποιότητα του διαλόγου μεταξύ Τονικίδη-Βιολιτζή στη συνέντευξη τους στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Προφανέστατα κι ο καθένας υπερασπίστηκε και προέβαλλε τις θέσεις του, εξίσου προφανές ότι και οι δύο άσκησαν κριτική - ενίοτε σκληρή- στις απόψεις του αντιπάλου, αλλά όλα αυτά έγιναν σε κλίμα που περιποιεί τιμή στον πολιτικό πολιτισμό και των δυο.
Κι επειδή δεν είναι το πλέον συνηθισμένο πράγμα στο Κιλκίς, καταγράφουμε και εξαίρουμε τη στάση τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι ψεκασμένοι απόγονοι Ξερό ΟΧΙ στα καζίνο »