Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 2:32:10 πμ
Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 11:11

Μοναδικός Βορειολλαδίτης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το μάθαμε και το δημοσιεύουμε διότι έχει την αυταπόδεικτη σημασία του. Γράψαμε ότι ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς ορίστηκε μέλος της Επιτροπής για την προετοιμασία που συγκροτήθηκε με απόφαση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.


Αυτό που μάθαμε είναι ότι στην εν λόγω επιτροπή ο κ. Γεωργαντάς είναι το μοναδικό στέλεχος που κατάγεται ή εκλέγεται ή δραστηριοποιείται κομματικά εντός της Νέας Δημοκρατίας από τη Λάρισα και πάνω!
Και κάτι τελευταίο που δείχνει την υψηλή εκτίμηση που απολαμβάνει ο ημέτερος βουλευτής από την ηγεσία του κόμματος. Στην πρόσφατη συνεδρίαση των προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών όλης της χώρας μίλησαν δυο πρωτοκλασάτα στελέχη. Φυσικά ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και ο τομεάρχης διοικητικής ανασυγκρότησης - βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.
Μάλιστα μετά την ομιλία Γεωργαντά ο κ. Μητσοτάκης αποχώρησε.
Αυτά, και τα συμπεράσματα δικά σας.

 

ΣΥΡΙΖΑίικη πλάκα
στον Πινέλη!
Σήμερα το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοιχτή ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς με το γεν. γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών για τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση.
Χθες το πρωί μας τηλεφώνησε ο Κώστας Πινέλης, με ανάμικτα συναισθήματα: «Δεν μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα. Μου ήρθε με το ταχυδρομείο πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωσή του στο Συνεδριακό. Και νάταν μόνο αυτό; Το γραμματόσημο που μου κόλλησαν είναι της ΑΕΚ!»
Τι να πεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε με γραμματόσημο της ΑΕΚ έναν original κομμουνιστή και βαμμένο ΠΑΟΚτζή!
Αντε να κάνει μια ιδεολογική… υποχώρηση και να πάει, πώς να καταπιεί όμως μια… οπαδική υποχώρηση;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νισάφι πια... Όση η Γαλλία »