Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 5:11:37 μμ
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 21:58

Μόνο οι ...Πινέληδες στις απεργίες

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για να μην πλανώνται λανθασμένες εντυπώσεις. Προφανώς και το Κιλκίς συμμετείχε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν για την παρελθούσα Τρίτη η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.
Συμμετείχε δηλαδή όπως συμμετέχει σε κάθε απεργία. Συμβολικά, ήσυχα, σχεδόν νοερά.


Είμαστε με τους απεργούς δηλαδή συναισθηματικά και νοερά. Όπου απεργούν. Διότι εμείς εδώ είμαστε εργασιομανείς και δεν την αποχωριζόμαστε ούτε λεπτό. όταν την έχουμε.
Αφού να φανταστείτε στις απεργίες δεν πάνε ούτε οι άνεργοι.
Μόνο κάτι περίεργοι και επίμονοι συνταξιούχοι, του ΠΑΜΕ, τις θυμούνται, αλλά κι αυτοί ελέγχονται ως ...κομμουνιστές.

 

Σάββας Τσιτουρίδης: Μπράβο στο Σταύρο Θεοδωράκη! 
Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ριζοσπαστών, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει την κρατική χρηματοδότηση του Ποταμιού μέσω του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ελληνικό δημόσιο.
Μπράβο του!».
Και μπράβο και στον Σάββα.

 

Και ο Βελόπουλος ζητεί λύση
για το Νοσοκομείο Κιλκίς
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε δια τη Βουλής και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Επικαλούμενος όσα καταγγέλλονται από την ΠΟΕΔΗΝ και τις κατά καιρούς ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων ο κ. Βελόπουλος εκθέτει τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Κιλκίς και ζητεί την επίλυσή τους.

 

Κοτζάμ Πανεπιστήμιο αθέατο στους ξένους
Δεκάδες είναι τα δημοσιεύματα και οι αναφορές μας στην ανάγκη να αναβαθμιστεί η σήμανση του οδικού μας δικτύου όπου τα κενά είναι πολλά και αδικαιολόγητα.
Ιδού ένα ακόμα παράδειγμα της ταλαιπωρίας που υφίστανται όσοι οδηγοί έρχονται είτε από το εξωτερικό είτε από άλλους νομούς και ψάχνονται και βλαστημούν...
Πρωί της Τετάρτης (χθες) και στο γραφείο μας μπαίνει μια κυρία, σχεδόν ημιλυπόθυμη: Σας παρακαλώ, μήπως γνωρίζετε που είναι το Πανεπιστήμιο του Κιλκίς; Δυο ώρες το ψάχνω, έκανα το γύρο του νομού και ακόμα να το βρω... Πουθενά δεν είδα μια πινακίδα...
Η κυρία ερχόταν με την κόρη της (ή συγγενή της) από παραθαλάσσιο κεφαλοχώρι του ν. Θεσσαλονίκης κι απλά είχε την ατυχία να μην γνωρίζει το Κιλκίς.
Βγήκαμε έξω και της εξηγήσαμε πως θα πάει.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε να της εξηγήσουμε γιατί σε πέντε δέκα βασικούς προορισμούς στο Κιλκίς (Τελωνείο, Μουσείο, ΤΕΙ, ΒΙΠΕ...) δεν υπάρχει επαρκής και κατατοπιστική σήμανση στο οδικό μας δίκτυο.
Κι είναι και κοτζάμ Πανεπιστήμιο δηλαδή...