Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019, 11:40:59 πμ
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 22:39

Περιμένουν τα ...κριάρια

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πέρασαν τόσες ημέρες κι ακόμα δεν είδαμε (διαβάσαμε) κάποια νέα υποψηφιότητα ενόψει των δημοτικών εκλογών σε Κιλκίς και Παιονία.
Τι αν απέγιναν άραγε εκείνες οι βολιδοσκοπήσεις στις οποίες ασκήθηκαν επί εβδομάδες κάμποσοι μουστερήδες;


Η πιθανότερη απάντηση είναι πως οι βολιδοσκοπούντες αναμένουν την τελική απόφαση των ...κριαριών.
Και βλέποντας και κάνοντας.

***
Ας πούμε πως, στην Παιονία κάποιοι φίλοι “μούτρωσαν” όταν γράψαμε πως βολιδοσκοπήσεις γίνονται, αλλά η τελική σούμα θα αργήσει καθώς αποτελεί έθιμον η ατελέσφορη έντονη κινητικότητα κάμποσους μήνες πριν τις εκλογές.
Όταν επέλθει ο καταληκτικός χρόνος λήψης αποφάσεων, τοτε θα μετρηθεί και το αποτέλεσμα των ...βολιδοσκοπήσεων. Ποιοι θα πάνε μπροστά και ποιοι θα στοιχηθούν πίσω από τα ...κριάρια που λέγαμε.

 

Ο γρίφος της Γουμένισσας
Αφήστε που υπάρχει και ο γρίφος της Γουμένισσας. Έτσι κι ανοίξει η συζήτηση για τα γεωγραφικά όρια του “Καλλικράτη” να ξέρετε πως η Γουμένισσα είναι μεταξύ των πρώτων αιτημάτων για αυτοτελή δήμο που θα ικανοποιηθεί.
Έχει γίνει πολλή και σοβαρή δουλειά στο παρασκήνιο.
Το καταγράφουμε ως φιλική συνεισφορά στη στρατηγική των ...μουστερήδων. Να έχετε υπόψιν σας και το ενδεχόμενο η Γουμένισσα να αποτελεί αυτοτελή δήμο.

 

Αναμένουμε
Δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχής από την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη λήξη του α' παγκοσμίου πολέμου ο φίλος και συνεργάτης μας γιατρός Τάσος Αμανατίδης.
Περίμενε περισσότερα και ...ποιοτικότερα ή αν θέλετε, περισσότερο εντοπισμένη στο ν. Κιλκίς την καταγραφή όσων άφησε πίσω του η αγριότερη ανθρωποσφαγή που γνώρισε ο κόσμος.
Κι επειδή ο γιατρός γνωρίζει την τοπική Ιστορία μας όσο ελαχιστότατοι στο Κιλκίς, αναμένουμε τη δική του παρέμβαση στο θέμα. Αμήν.

 

Προς αναζήτηση ερεισμάτων
Μπορεί να μην είναι το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, αλλά οι υποψήφιοι (ανεπισήμως) βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. δεν ..κρατιούνται. Οι επισκέψεις στα χωριά πύκνωσαν προς αναζήτηση ...ερεισμάτων . Κι όχι από ένα ή δυο (φερόμενους ως) υποψήφιους.
Τουλάχιστον από ετοιμότητα σκίζουν στο Κίνημα.