Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018, 4:38:46 μμ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 21:21

Περισσότεροι οι εισαγγελείς!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η βραδιά όπερας που οργάνωσε ο δήμος Κιλκίς και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης, την περασμένη εβδομάδα στο Συνεδριακό, ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, και πολύ διαφορετική από τις εκδηλώσεις που έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Κιλκίς.
Κι επειδή ήταν εξαιρετική κι επειδή την οργάνωνε και ο δήμος, στην αίθουσα βρίσκονταν και πάρα πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, οι... εξής δύο: Άννα Δημάκη και Ιωάννα Ρούσσου! Τόσο καλά τα πάνε οι δημοτικοί μας άρχοντες με τον πολιτισμό.


Το ευτύχημα ήταν πως μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν και παρακολουθούσαν δυο εισαγγελείς. Λίγο ακόμα δηλαδή και οι εισαγγελείς θάταν περισσότεροι από τους δημοτικούς συμβούλους!

 

Ο ...σωλήνας στη Βουλή
Κι εμείς που νομίζαμε πως είναι κοπυράιτ μόνο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς να κατατίθενται ερωτήσεις για θέματα όπως: διαρροή μιας βάνας, σπασμένοι κάδοι απορριμμάτων και άλλα παρόμοιας σοβαρότητας.
Κοτζάμ κόμμα που βαδίζει προς την εξουσία, η Νέα Δημοκρατία, εν προκειμένω, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τη διαρροή νερού από τα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς!
Ένα θέμα που θα άξιζε μιας αναφοράς του σωματείου εργαζομένων προς τη διοίκηση να φροντίσει για τη συντήρηση των μηχανημάτων για να αποφευχθεί επανάληψη του ατυχήματος, γιγαντώθηκε με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και ανήχθη σε πολιτικό θέμα μετά την ερώτησή των τομεαρχών υγείας της Ν.Δ. προς τον αρμόδιο υπουργό.
Χάσαμε την αίσθηση του μέτρου ή δεν την είχαμε ποτέ; το ερώτημα. Και κλίνω προς τη δεύτερη εκδοχή.
Θ.Π.