Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 9:58:18 πμ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 22:41

Σάρωσε η webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με το θέμα της ΔΕΗ που αποκαλύψαμε

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το γύρω της Ελλάδας έκανε το θέμα που αποκάλυψε ο δημοσιογραφικός μας οργανισμός με την απόπειρα εμπρησμού στα γραφεία της ΔΕΗ.
Ολα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν το θέμα, προβάλλοντας το βίντεο της webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες μας, ενώ έγιναν και συνδέσεις με τα γραφεία μας. Είναι ενδεικτικό πως μόνο μέσω του YouTube οι προβολές του βίντεο της webTV μας έφθασαν στις 4.500.
Εντάξει, δεν μας λείπουν οι δημοσιογραφικές επιτυχίες, αλλά δεν τις θέλουμε μέσα από τέτοια γεγονότα!

 

 

Επέστρεψε με κλάματα
ο δράστης στη ΔΕΗ!
 Ο 70χρονος που απείλησε να κάψει τα γραφεία της ΔΕΗ, γιατί η επιχείρηση του έκοψε το ρεύμα, μετά που αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα πήγε στο κατάστημα της ΔΕΗ στο Κιλκίς και ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από τα στελέχη της επιχείρησης.
Μαζί του συναντήθηκαν ο προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς Γιώργος Ξανθός και η προϊσταμένη της ΔΕΗ Κιλκίς Μαρίνα Καραφουλίδου, η οποία είχε υποστεί και το σοκ με τις απειλές και τη βενζίνη.
Ο 70χρονος ήταν συντετριμμένος και ζητούσε συνεχώς συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, σπάζοντας ορισμένες φορές και κλαίγοντας, τονίζοντας πως δεν επρόκειτο να βλάψει τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Οι προϊστάμενοι της επιχείρησης αντιμετώπισαν με κατανόηση τον συμπολίτη μας, αναγνωρίζοντας και τη δύσκολη οικονομική του θέση.
***
Θέλουμε κι εμείς να επισημάνουμε, πως είναι ανάγκη οι φορείς μας και η μικρή τοπική μας κοινωνία να επιδείξουν τη μέγιστη ευαισθησία και να συμβάλλουν, ώστε ο συμπολίτης μας να βρει τη βοήθεια και τη διέξοδο που χρειάζεται απέναντι και στη ΔΕΗ, με τον απαραίτητο σεβασμό στην προσωπικότητά του.

 

Θα συνεχίσει να πουλάει
αφορολόγητο πετρέλαιο;
Κόλαφος για την πώληση αφορολόγητου πετρελαίου από τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών , και των Ευζώνων, η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο οποίο προσέφυγαν οι πρατηριούχοι της χώρας, καθώς με την πράξη αυτή τα πρατήρια εντός του ελληνικού εδάφους στις παραμεθόριες περιοχές επλήγησαν θανάσιμα.
"Η Ελληνικη Δημοκρατια, θεσπιζοντας και διατηρωντας σε ισχυ νομοθεσια που επιτρεπει την πωληση αφορολογητων πετρελαιοειδων προϊοντων απο τα πρατηρια της «Καταστηματα Αφορολογητων Ειδων AE» τα οποια βρισκονται στους μεθοριακους σταθμους Κηπων Εβρου (Ελλαδα), Κακαβιας (Ελλαδα) και Ευζωνων (Ελλαδα), ητοι σε περιοχες που συνορευουν με τριτες χωρες –συγκεκριμενα, με τη Δημοκρατια της Τουρκιας, τη Δημοκρατια της Αλβανιας και την Πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας, αντιστοιχως–, παρεβη τις υποχρεωσεις τις οποιες υπεχει απο το αρθρο 7, παραγραφος 1, της οδηγιας 2008/118/ΕΚ του Συμβουλιου, της 16ης Δεκεμβριου 2008, σχετικα με το γενικο καθεστως των ειδικων φορων καταναλωσης και για την καταργηση της οδηγιας 92/12/ΕΟΚ."
αναφέρεται στην απόφαση και οι πρατηριούχοι της παραμεθόριας ζώνης των Ευζώνων αναμένουν από την Πολιτεία να πράξει τα δέοντα.
Να απαγορεύσει δηλαδή την πώληση αφορολόγητου πετρελαίου. Θα το πράξει ή θα προτιμήσει να πληρώνει πρόστιμα χάρι του συμφέροντος μιας ιδιωτικής εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα αφορολόγητα;
Ελπίζουμε πως η 8χρονη οικονομική κρίση δεν εξαφάνισε και τις ανθρώπινες ευαισθησίες και την αλληλεγγύη στις μικρές μας κοινωνίες!