Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 1:52:08 πμ
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 22:08

Τα Πάθη του Χριστού και η ΠΑΘΕ της ντροπής!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον φίλο του και πρώην υπουργό Δημήτρη Μάρδα φιλοξενούσε την Μ. Παρασκευή ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Παιονίας Γιάννης Αδαμόπουλος. Δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν και στον Οσιο Νικόδημο και στην τελετή Αποκαθήλωσης. Αμέσως μετά την τελετή, στο αρχονταρίκι της Μονής, Αδαμόπουλος και Κώστας Σιωνίδης «μπλόκαραν» τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να του θέσουν το σοβαρό πρόβλημα με την κατάσταση της ΠΑΘΕ, όπου τις τελευταίες ημέρες θρηνήσαμε από σοβαρά τροχαία έξι θύματα!

 

***
Με την ευκαιρία, στο φίλο Αδαμόπουλο, τις πιο θερμές ευχές μας για το τρίτο εγγόνι που απέκτησε. Να τον χαίρετε όλη η οικογένεια το νέο μικρό της μπόμπιρα.
Και ο… χαζοπαππούς Γιάννης έγινε τρεις φορές χαζοπαππούς!

 

Βρε τους αθεόφοβους...
Ανακαλύπτουν την Αμερική με αποκλειστικά(!) ρεπορτάζ τους κάποιες εφημερίδες των Αθηνών και τα "αποκλειστικά" ρεπορτάζ τους αναμεταδίδονται από τους ...ιθαγενείς της Περιφέρειας.
Για να αντιληφθείτε πόσο κουράστηκαν οι συντάκτες πρόσφατου ρεπορτάζ αθηναϊκής εφημερίδας αναφορικά με τα γαλάζια ψηφοδέλτια στην Κ. Μακεδονία, ιδού ένα δείγμα που μπορείτε να αξιολογήσετε.
Γράφει για το Κιλκίς: "Στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο βουλευτής Γ. Γεωργαντάς. Το ψηφοδέλτιο θα έχει μια παρουσία με γυναικείο άρωμα που ακούει στο όνομα  της αναπληρώτριας γραμματέως Γυναικείων Θεμάτων  Νατάσας  Σωτηριάδου.  Έντονα ακούγεται και πάλι ο  Σούλης Καζαντζίδης.  Κι από εκεί και πέρα ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα ότι θα είναι υποψήφιος και ο πρώην υπουργός Κώστας Κιλτίδης"
"Πουλιά στον αέρα"  πιάνουν οι ερίφηδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρόστιμα Τροχαίας Διαρροές νερού »