Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 6:27:02 μμ
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 21:19

Τονικίδης: Επιλέγουμε σοβαρότητα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ποια είναι η απάντηση του νυν και υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη στα μύρια όσα γράφονται σε σάιτ για τον ίδιο και τον συνδυασμό του;
Ιδού:
«Για άλλη μια φορά, προκαλεί θλίψη και οργή σε όλους τους συναδέλφους όλων σχεδόν των συνδυασμών, η απόπειρα κάποιων “αυτόκλητων προστατών” του τόπου, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δηλητηριάζουν τις διαδικασίες και υποβαθμίζουν τον ίδιο τον Θεσμό του Επιμελητηρίου.
Ευτυχώς, οι επιχειρηματίες γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους, το έργο της σημερινής διοίκησης και τις υπηρεσίες που εισπράττουν καθημερινά τα μέλη του.


Από δω και πέρα, οποιαδήποτε απόπειρα συνέχισης της κομματικοποίησης των εκλογών, θα πέσει το κενό.
Ο τόπος μας είναι αρκετά μικρός, ώστε οι απαράδεκτες πρακτικές ορισμένου “τοπικού περιβάλλοντος”, να μην αποδίδουν όσα αναμένουν. Συνήθως η λάσπη επιστρέφεται σε αυτούς που την εκτοξεύουν. Εμείς στηριζόμαστε στους συμπολίτες μας, που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας, για την συνέχιση της πετυχημένης ήδη πορείας μας. Συναδέλφους αναγνωρισμένους, αποδεκτούς από την πλειοψηφία της κοινωνίας μας, με όρεξη και διάθεση προσφοράς στα κοινά του φορέα.
Η παράταξη “Επιμελητήριο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ”, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, επιλέγει την οδό της ηρεμίας και, πάνω απ’ όλα, του σεβασμού, της δουλειάς και της προσωπικότητας όλων των συναδέλφων.
Αυτών δηλαδή που θα έχουν τον τελικό λόγο στις εκλογές στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου”.

Παύλος Τονικίδης
“Επιμελητήριο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ”

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θα δουν καυσόξυλα; Τυχεροί οι αγρότες ...άλλων νομών »