Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 12:33:27 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 11:24

Προσλήψεις 6 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ

Γράφτηκε από τον

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων στην Κομοτηνή, στο Κιλκίς και στον Άγιο Νικόλαο.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 22/05/2019 έως και 31/05/2019.

H σχετική διακήρυξη δημοσιεύεται στην ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στο φύλλο της Τρίτης 21 Μαΐου.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 09:57

Πρόσληψη στο σύλλογο "Βηματίζω" του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»  για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει  Με σύμβαση εργασίας μερικής  απασχόλησης στις παρακάτω ειδικότητες:

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 23:33

Η Dream Team του Δημήτρη Κυριακίδη

Γράφτηκε από τον

Η Dream Team του Δημήτρη Κυριακίδη

Κατά τις επικείμενες ευρωεκλογές και τις εκλογές για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση διορίστηκαν, ως δικαστικοί αντιπρόσωποι, εκτός από δικηγόρους, δικαστές και συμβολαιογράφους, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυτό συνέβη λόγω της μεγάλης αύξησης των εκλογικών τμημάτων στην οποία προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, για την οποία δεν επαρκούσε το σύνολο των δικηγόρων της χώρας.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μικτής επιφάνειας 280,50τ.μ. (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) και συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 230,00τ.μ., εκ των οποίων 160,00 τ.μ. για γραφειακούς χώρους και 70,00τ.μ. για αρχειακούς-βοηθητικούς χώρους, όπως αναλύονται στο κτιριολογικό πρόγραμμα.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς ενημερώνει ότι η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 21:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και της αγοράς του Κιλκίς.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 09:20

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον

Ζητείται γραμματέας για επιχείρηση στο Κιλκίς. 

Αποστολή βιογραφικών στη διεύθυνση 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 21:36

ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΟΝΙΑ «είπαν» ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ

Γράφτηκε από τον

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Απριλίου 2019 από την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του ΑΝΘ Θεαγενείου στο Δροσάτο Κιλκίς και στην Αξιούπολη Παιονίας αντίστοιχα

Ένα ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ανομολόγητο από τους θύτες του στοιχειώνει έναν αιώνα την αδούλωτη ψυχή του Πόντου. Κάθε κρίκος της βαριάς αλυσίδας της Γενοκτονίας αφήνει σκληρά τα αποτυπώματά του στα μαρτυρικά χώματα του Πόντου: Μαζικοί εκτοπισμοί, αθρόες απελάσεις, εξοντωτικές πορείες θανάτου, τάγματα εργασίας (αμελέ ταμπουρού), βιαιοπραγίες, άγριες δολοφονίες, συνέθεσαν το οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης ενός περήφανου λαού.

Ο Γαλλικός έχει αποφασίσει να πάει Μπροστά! Διατράνωσε την πεποίθησή του να ακολουθήσει το Δημήτρη Κυριακίδη σε ένα καινούριο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Δήμο Κιλκίς με καθαρότητα αρχών