Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 12:41:19 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 14:00

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Δημαρχείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση του Δημαρχείου Κιλκίς λόγω τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κιλκίς που αφορούν στην υπογειοποίηση του ηλεκτρικού δικτύου της Γ. Καπέτα.

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 28 και 34 ετών, καθώς προσπάθησαν να παραδώσουν ποσότητες ναρκωτικών σε κρατούμενο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς.
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 07:56

Νεαρός «σήκωσε» 400 ευρώ από κατάστημα στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιουλίου  στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 19χρονος, καθώς τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας 47χρονης και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τα δημοσιεύματά των εφημερίδων μας για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει το Κιλκίς από ενδεχόμενη πυρκαγιά στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου, τουλάχιστον ο Δήμος Κιλκίς κινητοποιήθηκε και ξεκίνησε προσπάθεια καθαρισμού.

Την Πέμπτη 26-07-2018 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη Ανδρέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έκτακτη σύσκεψη συναρμόδιων φορέων, προκειμένου να εκτιμηθεί ο βαθμός ετοιμότητας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών – φορέων για την αντιπυρική προστασία του Νομού Κιλκίς.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 21:14

Η Δ.Α.Σ. καταγγέλλει τη δίωξη Καλεμκερίδη

Γράφτηκε από τον

“Ως παράταξη, καταγγέλλουμε την πειθαρχική δίωξη του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέα Καλεμκερίδη, από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς και κατόπιν σχετικής καταγγελίας της συντονίστριας του ΕΚΑΒ, επειδή διεκδίκησε (με ανάρμοστο τρόπο κατά την συντονίστρια του ΕΚΑΒ) την άμεση διακομιδή ασθενούς σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και απαιτούμε την άμεση ανάκληση της.

Συνελήφθη στις 24 Ιουλίου 2018 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 66χρονος, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 66χρονος σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε να μεταφορτώνει σε όχημα συνολικά 39 φιάλες λαθραίων ποτών, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.

Τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους .

Οι πληγέντες συμπολίτες μας της Αττικής χρειάζονται τη βοήθειά μας. Οι συνάνθρωποί μας τούτη την ώρα στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους.
Η Ομάδα εθελοντών Aνάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς σε μια προσπάθεια συνδρομής στην ανακούφιση των πυροπαθών του Ν. Αττικής, απευθύνει κάλεσμα προς τους συμπολίτες μας, να προσφέρουν τρόφιμα φαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης.

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 12:39

Προσωρινή διακοπή ρεύματος στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας από τις 9:00 μέχρι τις 10:30 για την οδό Γ. Καπέτα από 21ης Ιουνίου έως Θεσσαλονίκης 10:00 μέχρι τις 12:30 για τις οδούς Καλούδη και Θεσσαλονίκης από Καπέτα έως Καλούδη και 12:00 μέχρι τις 14:30 για την οδό Γ. Καπέτα από Θεσσαλονίκης έως Κύπρου.