Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 5:08:55 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 23:41

Τη συκιά και τα μάτια σας!

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή την επιστολή του κ. Γιώργου Ηλιάδη προς το δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, και την πρότασή του για αναγραφή στις πινακίδες ονοματοδοσίας οδών και πλατειών της πόλης μιας μικρής επεξήγησης του ονόματος, καταθέτω την απόλυτη συμφωνία μου, προσθέτοντας πως μια επίσκεψη στην Κομοτηνή θα έπειθε γι’ αυτό.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Το υπουργείο Υγείας προκήρυξε τις επτά θέσεις γιατρών, με την ειδικότητα της γενικής ιατρικής ή παθολογίας για τη λειτουργία της Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) στο Κιλκίς.

Η προκήρυξη αφορά όλες τις Τ.ΟΜ.Υ. της χώρας και συνολικά 953 γιατρούς. Η αίτηση κατατίθεται μόνο ηλεκτρονικά προς το Υπουργείο. Σύμφωνα με την προκήρυξη η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 22 Ιουνίου και ώρα 23:59, ωστόσο πληροφορίες της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς αναφέρουν πως μάλλον θα δοθεί παράταση μιας εβδομάδας.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 09:48

Θέση εργασίας στην Euroagro A.E.

Γράφτηκε από τον

Η EUROAGRO Α.Ε. , Εταιρία Εμπορίας Αγροεφοδίων και Μελετών, ζητά για άμεση πρόσληψη Γεωπόνο A.E.I. ή Τ.Ε.Ι. για θέση στο Εμπορικό Τμήμα της εταιρίας στο Κιλκίς.

Απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων :

√ 3ετή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση

√ Πολύ καλή γνώση και χρήση  Η/Υ 

√ Δίπλωμα οδήγησης

Παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα υπ'όψιν Νικολέτας Κεσογλίδου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 20:04

“Κερνάμε Κιλκίς” στο τέλος του καλοκαιριού

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, όπως είχαμε αποκαλύψει, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνουν το 4ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο.
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 30/8 έως και την Κυριακή 2/9/2018.

Με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας ο κ. Μανωλάς Αριστοτέλης του Γρηγορίου, υποστράτηγος Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτοικος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, υμνεί τη δουλειά και την ευγένεια των γιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ εγκρίθηκε από τον ΟΑΕΔ για τους ανέργους πρώην εργαζομένους των εταιρειών «Κλωστήρια Κιλκίς ΑΕ» και «Χαρτοποιία Θράκης ΑΕ».

Ειδικότερα, σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο της εταιρείας «Κλωστήρια Κιλκίς ΑΕ», που, κατά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, καθώς και σε κάθε εργαζόμενο της εν λόγω εταιρείας, ο οποίος, κατά τη δημοσίευση της παρούσας έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας (άρθρο 325 ΑΚ) και πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει επιδότηση ανεργίας, λόγω επίσχεσης, από τον ΟΑΕΔ.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 15:45

Προσωρινή διακοπή ρεύματος την Παρασκευή στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος από την κάτω πλευρά της πόλης του Κιλκίς (περιοχή Παναγίας) μέχρι τον οικισμό της Κρηστώνης την Παρασκευή 15 Ιουνίου από τις 12:00 έως τις 13:30  λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης για το Ψωμί, για «πολλούς αποδέκτες», μεταξύ των οποίων «κρατικές υπηρεσίες και καταναλωτές», έδωσε στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και στο κανάλι μας WΕΒ TV ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Κιλκίς “Ο Προφήτης Ηλίας” Νικολ. Χατζηευφραιμίδης.