Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, 1:50:02 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σύνολο γραμμένων στον κατάλογο των εκλογέων

93

Σύνολο εκλογέων που ψήφισαν

85

Κυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 14:07

Νοσηλευτές του Κιλκίς κατά ΠΟΕΔΗΝ

Γράφτηκε από τον

Νοσηλευτές-συνδικαλιστές της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Κιλκίς με ανακοίνωσή τους βάλουν κατά της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέροντας:

"Αφορμή της επικοινωνίας είναι το τελευταίο δελτίο τύπου της πλειοψηφίας της  ΠΟΕΔΗΝ που δυστυχώς ξεπέρασε κάθε όριο διασύροντας για ακόμη μια φορά πανελλαδικά το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.  Εμείς οι εργαζόμενοι το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε άναυδοι μια μονότονη επιθετική ρητορική καταστροφολογίας, υποβάθμισης, δυσφήμισης  και απαξίωσης του έργου που προσφέρουμε καθημερινά με εκφράσεις όπως:τρισάθλιο, απαράδεκτο, με αποκορύφωμα τη φράση: της τρισάθλιας φυλακής υψίστης ασφαλείας.

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα, στους Ευζώνους Κιλκίς, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε 40χρονος και 29χρονη, υπήκοοι Ινδίας, να μεταφέρουν σε όχημα που επέβαιναν, ένα 18χρονο υπήκοο Πακιστάν, που δεν κατείχε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου του από τη χώρα.

Την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ αναφορικά με τα προβλήματα που δημιουργούν αδέσποτα σκυλιά σε εργαζόμενους στο ίδρυμα θέσαμε υπόψιν της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Κιλκίς Μαρίας Βλάχου.
Η θέση - απάντησή της μέσω του Δημοσιογραφικού Οργανισμού των ΕΙΔΗΣΕΩΝ έχει ως εξής:
Εκφράζω τη λύπη και τον έντονο προβληματισμό μου για το είδος της υποτιθέμενης κριτικής που επιμένει να ασκεί στη διοίκηση  του Νοσοκομείου Κιλκίς  η ΠΟΕΔΗΝ προφανώς καθ' υπόδειξιν ορισμένων μελών του δ.σ.  του σωματείου.

Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 17:56

Τραπέζι αλληλεγγύης της Μητρόπολης Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Μητρόπολη Κιλκίς και συνεργαζόμενοι φορείς στρώνουν "Τραπέζι Αλληλεγγύης", το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Ειρήνης. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς και των ενοριακών παντοπωλείων.

Τι μπορείτε να προσφέρετε; Ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, όσπρια, σάλτσες και γενικά τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η Μητρόπολη προσφέρει καθημερινά 200 μερίδες φαγητού και 300 δέματα τροφίμων μηνιαίως!

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά το Νοσοκομέιο Κιλκίς γίνεται επίκεντρο αρνητικού σχολιασμού ύστερα από την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) όπου καταγράφεται ένα σημαντικό πρόβλημα στη λειτουργία του ιδρύματος με τις επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών στο προσωπικό.

Παρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 21:33

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ : Στήριγμα για τον επιχειρηματία

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, απέκτησε σημαντική υπόσταση, φωνή και ρόλο. Είναι υπολογίσιμος φορέας των θέσεων των επιχειρηματιών και σοβαρός θεσμικός σύμβουλος και συνομιλητής της Πολιτείας.
•Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας.

Παρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 21:32

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον Κάκκαβο

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς συμμετείχε σε μια διαφορετική πεζοπορία. Στο όρος Κάκκαβος  στις Σκουριές Χαλκιδικής εκεί όπου η εξορυκτική δραστηριότητα καταστρέφει το αρχέγονο δάσος βρέθηκαν 170 άνθρωποι από συλλόγους, 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς, ανακοινώνει για την ένταξη της Πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒηματίΖΩ»», συνολικού προϋπολογισμού 204.763,00 ευρώ,

Παρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 21:27

Βραδιά για τους εθελοντές της από τη Βιβλιοθήκη

Γράφτηκε από τον

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ, διοργανώνουμε μια βραδιά αφιερωμένη  σε εσάς, τους εθελοντές μας, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθειά σας στην υλοποίηση των δράσεών μας!