Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου και παρουσίασε σημαντικά θέματα σχετικά με νέες τακτικές και μεθόδους στη διαχείριση της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής, με στόχο την συνεχόμενη ενημέρωση των συνεργατών των δύο εταιρειών στις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν το άμεσο μέλλον στον κλάδο.
Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο κ. Frank Kuchenmeister, Τεχνικός Σύμβουλος της Lallemand Animal Nutrition, ο οποίος παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις και νέες τεχνικές στην ενσίρωση καλαμποκιού και μηδικής, καθώς και ο κ. Σταύρος Αυγερινός, Διευθυντής Πωλήσεων της ARTEMIS A.E., ο οποίος ανέλυσε νέα πρωτόκολλα και βελτιωμένες τεχνικές αρμέγματος.
Η ημερίδα προσέλκυσε μια ευρεία γκάμα επαγγελματιών στον τομέα της αγροτικής παραγωγής και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών του κλάδου, με στόχο την παραγωγή ποιοτικότερων προϊόντων για τον τελικό καταναλωτή.
Μετά το πέρας της Ημερίδας, ακολούθησε γεύμα εργασίας με στελέχη και όλους τους συμμετέχοντες, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.
Η ανταπόκριση στην Ημερίδα ήταν συγκινητική, με υπόσχεση των δύο εταιρειών για άμεση συνδιοργάνωση νέων μελλοντικών εκδηλώσεων με επιμορφωτικό χαρακτήρα, πάνω σε καίρια θέματα - στόχους του κλάδου.