Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2025, 8:34:45 μμ

Αυτοδιοίκηση

Με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Κιλκίς πύραρχο Χρήστο Γκαντίδη και τον αναπληρωτή τού, διοικητή της ΠΥ Κιλκίς Γιάννη Πολιτίδη, συναντήθηκε, σήμερα στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στο δημαρχείο του δήμου Παιονίας, ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης υποδέχτηκε τον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κιλκίς Πύραρχο Χρήστο Γκαντίδη, συνοδευόμενο από τον διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Αντιπύραρχο Γιάννη Πολιτίδη.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου και Υπαρχιπυροσβέστης Νίκος Ρουκούδης.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2025 18:53

Οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:

Σε τηλεδιάσκεψη της Προεδρίας της Κυβέρνησης για το Τοπικό Σχέδιο Ανάπτυξης συμμετείχε ο Δήμαρχος Κιλκίς

Την κοπή της Βασιλόπιτας 2025 είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κιλκίς με τις ευλογίες του Κιλκισίου Βαρθολομαίου, στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025.

Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών και το  Κέντρο Διεθνούς & Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας & Διακυβέρνησης (ΚεΔΕΠΟΔ)  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διεξήγαγε έρευνα προκειμένου να καθορίσει τον δείκτη αποτελεσματικότητας των δήμων της Ελλάδας.

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2025 13:51

Το Πολύπετρο και ο Πολυκράτης Παντσίδης

Συντάκτης:

Ο Πολυκράτης Παντσίδης με ανοικτή πρόσκληση κάλεσε στο πολιτιστικό κέντρο τους κατοίκους της Κοινότητας και όχι μόνο για ενημέρωση ( πεπραγμένα του ), με την συμπλήρωση ενός έτους θητείας ως κοινοτικού συμβούλου στην κοινότητα Πολυπέτρου.

Πέντε νοσηλευτικά ιδρύματα και το ΕΚΑΒ εξοπλίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χρηματοδοτώντας μέσω του ΕΣΠΑ, την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τους και την προσθήκη σύγχρονων μηχανημάτων, που θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον ανάδοχο του έργου Νικόλαο Καϊσίδη η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Κιλκίς για τη χρονική περίοδο 2024-2025», παρουσία του αν. προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων (ΥΤΕ) Νίκου Γρηγοριάδη και του  αν. προϊσταμένου τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της ΥΤΕ, Γιώργου Γεωργούλια.

Μετά τη θετική εξέλιξη και την έγκριση δεύτερου προγράμματος σπουδών στο Κιλκίς από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, είναι επιτακτική ανάγκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κιλκίς να δρομολογήσουν άμεσα έργα για την κατασκευή ασφαλούς πρόσβασης στο ΤΕΙ Κιλκίς.