Το Σάββατο 5 Απριλίου στον τρίτο και τελευταίο αγώνα στη Βέροια ηττήθηκε με 29-22 και η αγωνιστική περίοδος τέλειωσε για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης ικανοποιημένο ότι αγωνίστηκε τον αγώνα τον καλό, έδωσε κάθε ικμάδα των δυνάμεών του και όσα πτυχε φέτος θα αποτελέσουν αφετηρία για ακόμα ψηλότερες πτήσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πεντάλεπτα: 2-1, 5-3, 6-5, 10-5, 11-6, 15-10 [ημ], 18-13, 21-15, 22-17, 24-17, 27-20, 29-22.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Στυλιανή Σμυρνάκου-Συν. Ρήγας Παπαρήγας): Παπαρήγας 5, Μουρατίδης, Κουτσοκώστας 4, Ατσίμοβιτς 3, Βελισσαρίου, Δουλουμπάκας, Καράγγελος, Τσορλίνης 3, Ψωμαθιανός, Γιαβασίδης 1, Ντάμαρης, Δημολάρης 1, Παλαιστής, Καρακασίδης, Φιλίππου, Τουλκερίδης 5.
Διαβάστε πως αποτιμούν στη διοίκηση την αγωνιστική χρονιά που εξέπνευσε.
«Άλλη μια αγωνιστική χρόνια τελειώνει με παρακαταθήκη την ψηλότερη θέση στην ιστορία του συλλόγου. Όλοι μπορεί να ήθελαν και κάτι παραπάνω γιατί η ομάδα μας έδωσε το δικαίωμα να το ονειρευτούμε! Και αυτό ακόμη φτάνει. Μπορέσαμε και ονειρευτήκαμε και πιστέψαμε ότι και αυτό γινόταν! Ομάδα με μέλλον, παίκτες με μέλλον, προπονητές με μέλλον διοίκηση με όραμα, κόσμος με πίστη, απόδειξη το παρόν! Τότε γιατί να μην συνεχίζεις να ονειρεύεσαι;
Συγχαρητήρια πολλά στην όμορφη και άξια ομάδα του Φέρωνα Βεροιας και φυσικά συγχαρητήρια στους μαχητές μας. Περι μαχητών πρόκειται για όσους είναι στην οικογένεια του ΑΣΑ και για όσους δεν είναι τέτοια θέληση παικτών για συμμετοχή και διάκριση σπανίζει, και φέτος ξεχείλισε, από επίπεδο παίδων, νέων και φυσικά Ανδρών! Όπως και ανθρώπων που τους ακολουθούν ταξιδεύοντας μακριά! Καλή ξεκούραση σε όλους και το έργο συνεχίζεται..»