“Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση των δυναμικών αθλημάτων και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 154 στον αριθμό .
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.00 ώρα το πρωί και διήρκεσαν περίπου έως της 15.00 η ώρα το μεσημέρι πράγμα που οφείλεται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει ταυτόχρονα αγώνες σε δυο αγωνιστικά ρινγκ και ένα αγωνιστικό Κλουβί "Octagon".
Τα αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν ήταν 14
1. Α.Σ. Κινέζος team
2. Α.Σ. DIAMOND FIGHTERS LARISSA SIAVALAS
3. Α.Σ. ΜΑΚΕΔΑΝΟΣ ΠΕΝΤΣΟΣ TEAM
4. Α.Σ. TALOS FIGHT CLUB
5. Golden Gloves Arena
6. Α.Σ. ΣΙΘΩΝΙΑ ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ
7. Α.Σ. ΛΕΓΕΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑ
8. Α.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ
9. Α.Σ. GOLDEN EAGLES ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
10. ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
11. Α.Σ. ΡΟΝΙΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
12. Α.Σ. ΑΙΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
13. Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
14. Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο χώρο θεατών.
Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές.
Τους αγώνες προλόγισε ο διοργανωτής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή να διοργανωθεί ένα τέτοιο event στο Κιλκίς φέρνοντας στο κοινό τα αθλήματα του ring και του οκτάγωνου κλουβιού .
Ο προπονητής του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες άλλα και αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί άλλα και να εξελιχθεί ομαλά αυτή η διοργάνωση.