Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2025, 8:13:42 πμ

Ελλάδα

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης από την Έδεσσα, στην ετήσια δεξίωση του Επιμελητηρίου Πέλλας και τη βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τη δράση τους και την προσφορά τους στην τοπική οικονομία.

Νεκρός εντοπίστηκε στην καμπίνα του 45χρονος, μέλος του πληρώματος επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Κεραμωτής Καβάλας.

Ο θάνατος του 45χρονου, που είχε την ειδικότητα του α’ μηχανικού, διαπιστώθηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Νέστου.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, προανήγγειλε την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου περιθωρίου για να στηριχθεί ο παραγωγικός κόσμος, στη διάρκεια σύσκεψης με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων από τον Έβρο και τη Σαμοθράκη, που πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε σήμερα ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, με στόχο τη συζήτηση κρίσιμων θεμάτων σχετικά με την ανάπτυξη, τις υποδομές και την κοινωνική αλληλεγγύη στην περιοχή.

Σε συνολική κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε ένας 59χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Την ανάγκη τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης να τρέξουν με ταχύτητες αυτών της Αθήνας και ακόμα μεγαλύτερες τόνισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους.

Η Σελένα Γκόμεζ εκφράζει την απογοήτευσή της για την απουσία μαγείας στην ταινία Emilia Pérez εν μέσω διαμάχης. Η Σελένα Γκόμεζ εκφράζει ανησυχία για την απουσία της μαγείας στην ταινία Emilia Pérez, σχολιάζοντας τις πρόσφατες αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει.

Ένα σπήλαιο δύο εκατομμυρίων ετών γίνεται ο χώρος που θα φιλοξενήσει μία συναυλία. Παραδοσιακά όργανα των Μαορί θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη για να «ταξιδέψουν» το κοινό μέχρι τη μακρινή Ωκεανία.

Σε περίπου 34.000 έφτασαν τα έργα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία διαχειρίστηκε κατά την περίοδο του ΕΣΠΑ 2014-2020 η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ, με τον προϋπολογισμό τους να ανέρχεται στο 1,5 δισ.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχωρά στην ενίσχυση των υπηρεσιών αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων από την Περιφερειάρχη Αθηνά Αηδονά.

Σελίδα 1 από 7729