Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, 5:56:24 πμ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 11:37

Συγχαρητήρια από τον βασιλιά Κάρολο στην εθνική Αγγλίας και ευχή για νίκη στον τελικό του Euro 2024

Η Αγγλία κέρδισε την Ολλανδία και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Euro, με τον βασιλιά Κάρολο να συγχαίρει την ομάδα, ευχόμενος νίκη και την Κυριακή.

Τα συγχαρητήρια του Βασιλιά Καρόλου δέχθηκε η εθνική Αγγλίας, αμέσως μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Euro 2024. O βασιλιάς Κάρολος, αφού συνεχάρη τους Άγγλους διεθνείς, θέλησε να τους ενθαρρύνει να πετύχουν μια καθαρή νίκη την Κυριακή, ευχόμενος να αποφύγουν τη διαδικασία των πέναλτι.

Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου:

«Η σύζυγός μου και εγώ και όλη η οικογένειά μας, θέλουμε να σας απευθύνουμε τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U.E.F.A – και να στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας για τον αγώνα της Κυριακής.

Αν μπορώ να σας ενθαρρύνω να εξασφαλίσετε τη νίκη πριν από την ανάγκη για κάποιο γκολ – θαύμα της τελευταίας στιγμής ή άλλο ένα δράμα με πέναλτι, είμαι βέβαιος ότι ότι οι πιέσεις στον συλλογικό καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή πίεση της χώρας θα μετριάζονταν πολύ!

Καλή τύχη, Αγγλία».

Ο Κάρολος αστειεύτηκε για το πρόσφατο δράμα που υπέστησαν οι οπαδοί της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένης της ισοφάρισης της τελευταίας στιγμής στο β’ ημίχρονο εναντίον της Σλοβακίας και του θριάμβου με τα πέναλτι εναντίον της Ελβετίας στον προημιτελικό, ζητώντας από τους παίκτες να «προσέξουν την αρτηριακή πίεση του έθνους» στην τελική αναμέτρηση με την Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα, Όλι Γουότκινς, μπήκε από τον πάγκο και σκόραρε στο 90ό λεπτό ένα γκολ που οδήγησε την Αγγλία κόντρα στην Ολλανδία στον δεύτερο συνεχή τελικό.

Δείτε επίσης: Ηνωμένο Βασίλειο: Η Καμίλα ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα κάνει ό,τι του λένε γιατί η υγεία του πηγαίνει καλά

Πηγή: Politic.gr