«Πάρα πολλά χρόνια τώρα η οικογένεια μας λειτουργεί με βάση το καλό ψωμί, συνεχίζουμε την παράδοση της οικογενειακής μας ιστορίας με πολύ καλά υλικά, μεράκι. Είμαι η τέταρτη γενιά που έχουμε αναλάβει το αρτοποιείο με τον αδερφό μου. Εξυπηρετούμε 13 χωριά τριγύρω που δεν έχουν αρτοποιείο.
Η Καθαρά Δευτέρα είναι πολύ σημαντική μέρα για κάθε αρτοποιό, είναι δύσκολη μεν γιατί χρειάζεται προετοιμασία. Εκείνη τη μέρα βγάζουμε αρκετές γεύσεις σε λαγάνα, με παραδοσιακές γεύσεις και πιο σύγχρονες. Ο κόσμος είναι πλέον δεκτικός, στην αρχή ήταν και η δύναμη της συνήθειας, μετά βρέθηκε σε ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά ο κόσμος άρχισε να αγκαλιάζει τις διαφορετικές γεύσεις», όπως λέει.
ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Ελένη Καμπάκη