Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, 1:21:04 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

paragogoi-rodiouΝέο κύκλο συναντήσεων με προέδρους Τοπικών Συμβουλίων Ξεκίνησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γκουντενούδης. Η πρόσφατη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στη Γουμένισσα με τη συμμετοχή των προέδρων Τοπικών Συμβουλίων του πρώην δήμου Γουμένισσας.

tonikidisΟ κ. Τονικίδης καταγγέλλει τον Σταύρο Χατζηγεωργιάδη και τους συνεργάτες του πως «υπόσχονται προσλήψεις στο Επιμελητήριο και αναθέσεις προγραμμάτων»Από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο - Πρωταγωνιστής» και υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλο Τονικίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου είναι γνωστοί οι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου για την ανάδειξη της νέας του Διοίκησης.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:47

Συνάντηση των στελεχών του κ. Στ. Χατζηγεωργιάδη

Συντάκτης:
xatzigeorgiadisΤην Κυριακή 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του ψηφοδελτίου ¨Επιχειρηματική Ενότητα¨  με επικεφαλής τον Σταύρο Χατζηγεωργιάδη.
«Στην συνάντηση διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του συνδυασμού καθώς και η θετική ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου προς τα υποψήφια μέλη του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού.
epixeirhmatikh enothtaΑπό τον επικεφαλής του συνδυασμου «Επιχειρηματική Ενότητα» και υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Σταύρο Χατζηγεωργιάδη, καταγγέλονται τα εξής:
«Κατά την κατάθεση του συνδυασμού μας  στο Ε.Β.Ε Κιλκίς, την 3/11/2011, εν'  όψει  των εκλογών στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2011 διαπιστώθηκε  από τον επικεφαλή του συνδυασμού μας Σταύρο Χατζηγεωργιάδη απαγορευμένη  από τον νόμο μεταφορά 202 μελών του Ε.Β.Ε από το Τμήμα μεταποίησης στο Τμήμα υπηρεσιών, η οποία έγινε χωρίς απόφαση της εκλογικής επιτροπής
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:43

Ο.Σ. Κιλκίς και ΑΙΑΣ Κιλκίς μαζί στο Πάικο

Συντάκτης:
oskilkis-aiaskilkisΤην Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς και ο αθλητικός ΑΙΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη εξόρμησή τους στο Πάικο και συγκεκριμένα στη λίμνη του Σκρα και στη λίμνη Μεταλλείου.
konstantinidis-panagiotisΠροτάσεις και λύσεις για τη δραστική μείωση της γραφειοκρατίας, τη βελτίωση και απλοποίηση του κανονιστικού πλαισίου και την άμεση επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης του προγράμματος LEADER είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τα στελέχη της ΑΝ.ΚΙ. κ.κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (Συντονιστής LEADER) και Σταύρος Τριανταφυλλίδης (οικονομολόγος) κατά την τεχνική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν στην Αθήνα
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 19:50

Μειώσεις δημοτικών τελών στο δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:
dimarxeio-kilkisΣε ενοποιήσεις -όπως προβλέπεται και στην κείμενη νομοθεσία- και μειώσεις των δημοτικών τελών για το έτος 2012 συμβούλιο προχωρά ο Δήμος Κιλκίς έπειτα από τις σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν στο δημοτικό της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2011.
mpalaskas-eidiko-sxoleioΣτο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Μακεδονία-Θράκη" και ειδικότερα στον Άξονα προτεραιότητας "07-Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" εντάχθηκε η πράξη "Εξοπλισμός ειδικών σχολείων Δήμου Κιλκίς", μετά από την αίτηση χρηματοδότησης του έργου που κατέθεσε ο Δήμος Κιλκίς τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή. 
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 19:41

Καρδιολογική διημερίδα υψηλού επιπέδου στο Κιλκίς

Συντάκτης:
kardiaΚαρδιολογική διημερίδα υψηλού επιστημονικού επιπέδου θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς με πρωτοβουλία του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας και τη στήριξη της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς.
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 20:59

Θα δούμε ποιος θα γελάσει καλύτερα και τελευταίος

Συντάκτης:
mpalaskas«Επιτέλους έφτασε η ώρα να με δικάσουν οι φυσικοί δικαστές. Διότι μέχρι τώρα με δίκαζαν στο Κιλκίς κομπλεξικοί ,εμπαθείς και ιδιοτελείς. Σε λίγες ημέρες επίκειται η απόφαση για προσωρινή αργία μου. Σας ανακοινώνω από τώρα πως αναπληρωτής δήμαρχος θα είναι ο Περικλής Κολότσιος. Θα υπογράφει πλέον τα δημοτικά έγγραφα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση στο δικαστήριο. Εγώ όμως θα είμαι καθημερινά στο δήμο και θα ασχολούμαι με τα θέματα του δήμου. Προφανώς και δεν πρόκειται να έχω καμιά οικονομική απολαβή. Εξάλλου δεν έχω ανάγκη τα χρήματα του δήμου. Ξέρετε ότι ήμουν πετυχημένος επαγγελματίας και τώρα συνεχίζει τη λειτουργία της επιχείρησής μου η γυναίκα μου.