Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024, 7:30:01 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 19:47

Εμπρησμός κατέστρεψε κέντρο διασκέδασης!

Συντάκτης:
villaΣτις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ξέσπασε πυρκαγιά στο κέντρο διασκέδασης “VILLA MERCEDES”, που βρίσκεται στο 1ο χλμ Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, κι ενώ το κατάστημα ήταν κλειστό. Επί τόπου έφθασε δύναμη της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα και έξι πυροσβέστες, με επικεφαλής το διοικητή της Π.Υ. Κιλκίς, αντιπύραρχο Αριστείδη Μαυρόπουλο. Τα πολλά εύφλεκτα υλικά όμως δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους πυροσβέστες. Αποτέλεσμα ήταν η ολοσχερής καταστροφή του καταστήματος.
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 19:43

Μαθητές του 3ου Δημοτικού στις εγκαταστάσεις μας

Συντάκτης:
3o-dimΓέμισαν προχθές παιδικές φωνές, χαμόγελα και απορίες οι εγκαταστάσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΕΙΔΗΣΕΙΣ, από την επίσκεψη των δυο τμημάτων της Δ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.
1o-dimΟι μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης του 1ου Δημ. Σχ. Κιλκίς και οι δάσκαλοί τους Εύα Στραβοκώστα και Ιωάννης Σαλαβασίδης, ευχαριστούν τον κ. Παναγιώτη Ναζλόγλου και την κ. Σοφία Ιωαννίδου-Ναζλόγλου για την ξενάγηση στην κτηνοτροφική τους μονάδα στη Χρυσόπετρα.
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 19:03

Απαιτούμε Δικαστικό Μέγαρο εδώ και τώρα!

Συντάκτης:
dikastiria«Τριάντα πέντε χρόνια δικηγόροι, δικαστές και δικαστικοί υπάλληλοι του Κιλκίς, έχουμε επιδείξει ιώβεια υπομονή, περιμένοντας την υλοποίηση των υποσχέσεων της Πολιτείας για ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου. Η πόλη μας είναι η μοναδική πλέον στην Περιφέρεια που δεν διαθέτει ένα αξιοπρεπές δικαστικό μέγαρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς.
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 19:00

Το εργατικό Κέντρο Κιλκίς στηρίζει την απεργία

Συντάκτης:
ergatiko_kentroΤο  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει και στηρίζει την 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε με  την ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 15-6-2011 και καλεί όλους τους εργαζόμενους - συνταξιούχους και άνεργους να λάβουν  μέρος στην συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 18:59

Στη Βουλή οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Κιλκίς

Συντάκτης:
4dim-vouliΠραγματοποιήθηκε το τριήμερο 4,5,6 Ιουνίου 2011  επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στην Αθήνα.
gkountenoudisΣε εξειδίκευση των μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 18:56

Σύλληψη για «φρουτάκια»

Συντάκτης:
astynomiaΑπό Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., το βράδυ της περασμένης Τρίτης στη Ν. Σάντα, συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός διότι, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος «πιτσαρία – ψητοπωλείο» κατελήφθη να έχει επιτρέψει την εγκατάσταση και λειτουργία του τυχερού παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» (με αριθμούς) σε ένα Ηλεκτρονικό Παιγνιομηχάνημα, με οθόνη, κουμπιά και δέκτη κερμάτων, τοποθετημένο επάνω στο μπαρ.
konstantinidis-panagiotis(δημοσιεύουμε το δεύτερο τμήμα της εισήγησης του κ. Παναγιώτη Κωνσνταντινίδη σε εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς  με θέμα το Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και τη σύνδεση του ν. Κιλκίς με αυτό, τα πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες κ.ο.κ.. Όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης πρόκειται για την πρώτη δημόσια και  εκτενή παρουσίαση του μείζονος αυτού θέματος στο οποίο δεν αποδόθηκε η προσήκουσα σημασία, τουλάχιστον στο επίπεδο του δημόσιου διαλόγου)
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 16:40

Κοινωφελής Εργασία για 500 ανέργους στο ν. Kιλκίς

Συντάκτης:
Συνολικά 500 άνεργοι θα απασχοληθούν σε κοινωνικούς, περιβαλλοντικούς, πολιτιστικούς τομείς στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που θα συνεχιστεί στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής και Πελοποννήσου. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα απασχοληθούν συνολικά 9.500 άτομα.