Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024, 11:27:59 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011 13:16

«Εταιρικές Εκδηλώσεις» στην Κύπρο από NOTESIS

Συντάκτης:
notesisΣυνεχίζεται η δραστηριοποίηση της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στην Κύπρο, με τη διοργάνωση του 3ου κατά σειρά προγράμματος κατάρτισης με αντικείμενο τις δημόσιες σχέσεις. Την περασμένη εβδομάδα, διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λεμεσού το πρόγραμμα τίτλο «εταιρικές εκδηλώσεις», στο οποίο συμμετείχαν 25 στελέχη εταιρειών & οργανισμών των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου.
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 20:38

Στηρίξτε μας κι αφήστε την κριτική

Συντάκτης:
nosokomeioΑντέξαμε τις μνημονιακές υποχρεώσεις μας, επιλύσαμε χρόνια προβλήματα και υστερήσεις παρότι λειτουργούμε με ελλιπές διοικητικό προσωπικό, κατεβάσαμε το λειτουργικό κόστος, συνεργαζόμαστε μεταξύ μας άριστα, επομένως στηρίξτε μας και αφήστε την εύκολη κριτική, που προδίδει άγνοια.
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 20:35

Αειφορική Διαχείριση της λίμνης Δοϊράνης

Συντάκτης:
doiraniΤο  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς διοργάνωσε στο πλαίσιο της Πράξης: ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ –ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ 2ήμερο θεματικό σεμινάριο με τίτλο «Αειφορική Διαχείριση Υγροτόπων: Η περίπτωση της λίμνης Δοϊράνης Κιλκίς» .
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 20:33

Περιμένει απάντηση για ΚΕΓΕ ο δήμος Κιλκίς

Συντάκτης:
dimos_kilkis2Απάντηση σε αίτημα που έχει αποστείλει, ήδη από τις 13 Ιανουαρίου 2011, και αφορά στην παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Οργανισμού Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Απασχόλησης (Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α.) “Δήμητρα”, αναμένει ο Δήμος Κιλκίς από την Διοίκηση του Οργανισμού. Ο χώρος ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα για να φιλοξενήσει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των λοιπών πολυμελών οργάνων του Δήμου.
dimos_paionias2Στα 11 εκατομμύρια ευρώ διαμορφώνονται τελικά οι οφειλές του δήμου Παιονίας, ποσό που είναι κατά 1 εκατομμύριο μικρότερο από τους αρχικούς υπολογισμούς των οφειλών των πρώην δήμων. Όπως προκύπτει από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παιονίας, την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, και τον Ισολογισμό που παρουσίασαν ο Δήμαρχος Αθανάσιος Λαπόρδας και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κων/νος Σιωνίδης, το χρέος του Δήμου Παιονίας ανέρχεται στο  10.551.355,41  ευρώ όπως αθροίζεται και από τους ισολογισμούς του κάθε πρώην Δήμου στις 31/12/2010. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν και 500.000 ευρώ περίπου από οφειλές που δεν έχουν ακόμη τιμολογηθεί.
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 20:19

Συνάντηση για θέματα Τουρισμού

Συντάκτης:
toyrismos-xalkidikiΤέταρτος σταθμός στη διαδικασία προγραμματισμού της Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν ο Πολύγυρος, η έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 υπό την προεδρεία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη.
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 20:14

Συνάντηση εξηντάρηδων συμμαθητών

Συντάκτης:
Η συνάντηση γκριζομάλληδων έως ασπρομάλληδων συμμαθητών του εξαταξίου Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς έγινε με επιτυχία το Σάββατο 26 Μαρτίου με παρόντες 42 μαθητές που οι περισσότεροι απεφοίτησαν πριν 42 χρόνια και τους καθηγητές Γεωργάκο Ανδρέα, Χρυσουλίδη Αλέξιο και Αμοιρίδη Ιωάννη. Δικαιολογημένοι απόντες οι καθηγητές Χατζημητάκος Αθανάσιος και Μάνος Παναγιώτης καθώς επίσης και αρκετοί μαθητές που έγκαιρα ενημέρωσαν τους συντονιστές. Μερικοί μαθητές ήταν αδικαιολογήτως απόντες που δεν πτοούν τους συντονιστές για την πραγματοποίηση της επόμενης συνάντησης το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 που θα ξανακαλεστούν.
girokomeioΗ επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Χρήστου Γκουντενούδη, στο Γηροκομείο Κιλκίς και η συνάντησή του με την πρόεδρο του ιδρύματος, Αναστασία Τζελέπη, επιβεβαίωσε το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας μας, πριν από ένα μήνα, πως οι εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου κτηρίου του Γηροκομείου θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν ως τα τέλη του χρόνου.
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 16:41

«Η Παιονία θα βρίσκεται δίπλα σας»

Συντάκτης:
lapordasΤην αμέριστη συμπαράσταση του εξέφρασε ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας κατά την επίσκεψη του στο ηλικιωμένο ζευγάρι που είδε το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες, στο χωριό Χαμηλό. Ο δήμαρχος εξέφρασε τη λύπη του για το ατυχές συμβάν και σημείωσε πως ο δήμος θα βρίσκεται δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν.
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 16:39

Εθελοντική Εργασία στο Βοτανικό Κήπο

Συντάκτης:
Votanikos_kiposΗ Κοινωνία Πολιτών ν. Κιλκίς έχει ανακοινώσει την καμπάνια εθελοντικής εργασίας στον Βοτανικό Κήπο Κρουσίων κατά την διάρκεια της άνοιξης, λόγω των αυξημένων εποχιακών εργασιών που απαιτούνται. Την ερχόμενη Κυριακή, στις 3-4-2011, μέλη και φίλοι της θα επισκεφτούνε τον Βοτανικό Κήπο για να προσφέρουνε εθελοντική εργασία.