Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 3:09:22 πμ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 22:46

Οι αδελφές Κώστογλου στην προεθνική Κορασίδων

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία ακόμη διάκριση για τις αθλήτριες βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς καθώς οι αδερφές Κώστογλου Σοφία και Σταυρούλα επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις της προεθνικής Κορασίδων που θα γίνουν Παρασκευή & Σάββατο 20-21/7.

 

Ο σύλλογος ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ είναι ο μοναδικός σύλλογος από την Ένωση Μακεδονίας που θα συμμετάσχουν αθλήτριες του μεταξύ άλλων ιστορικών σωματείων.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει για μία ακόμη φορά τις αθλήτριες που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με προσπάθεια και σωστή προπόνηση.
Ο ΑΙΑΣ Κιλκίς τα τελευταία χρόνια κατορθώνει να καταστήσει την πόλη του Κιλκίς αναγνωρίσιμη δύναμη στον χώρο του βόλεϊ τόσο με τις συλλογικές επιτυχίες των ομάδων μου όσο και με τις ατομικές διακρίσεις των αθλητριών του.

Πληροφορίες & Εγγραφές: Αβραμίδης Ανδρέας Τ. 6972030876
Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς διατηρεί τμήματα υποδομών, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα (παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων & γυναικών) όπου παιδιά όλων των ηλικιών (6-16 ετών) μπορούν να γνωρίσουν τις πραγματικές αξίες του αθλητισμού, το νόημα της συνεργασίας και την σημασία της προσπάθειας υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων καθηγητών φυσικής αγωγής.