Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 4:06:47 μμ
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 17:55

Τα νέα από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων,

στην Αττική, όπου συμμετείχε και ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον ίππο Golden Spirit, για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία 80 χλμ. Εκτός από την αξιόλογη θέση όμως, ο αθλητής πήρε και την πρώτη πρόκριση για το Εθνικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής.

 

Στην Τελετή έναρξης της SPORTEXPO 2019 παραβρέθηκαν οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, όπου φωτογραφήθηκαν με την Εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κυρ. Χαλκοπούλου Κατερίνα, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Κυρ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Δημήτρη Πέλκα.

Σε μια νέα κατηγορία Ιππικής Αντοχής πήρε μέρος ο Χαράλαμπος Κουτρής, με τον ίππο Rio Deva, στον Αγώνα Ιππικής Αντοχής που έγινε στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων, την Κυριακή 31 Μαρτίου.
Ο αθλητής, ο οποίος τυχαίνει να είναι και πρώην τζόκεϊ του ιπποδρόμου, συμμετείχε στην κατηγορία 20 χλμ πρώην ιππιδρομιακών αλόγων, τερματίζοντας επιτυχώς και δίνοντας τη δυνατότητα στο άλογο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο άθλημα.
Θεωρείται ότι η κατηγορία των πρώην δρομέων του ιπποδρόμου, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού αναβάτης και ίππος είχαν από τις καλύτερες κριτικές στο χώρο του ιπποδρόμου.
Η Rio Deva έπειτα από τον αγώνα, μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του Ράντσου Κιλκίς, με νέο ιδιοκτήτη του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς.
Το Ράντσο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον κύριο Νίκο Παπαδόπουλο, πρώην ιδιοκτήτη της φοράδας, για τη γενναιόδωρη προσφορά του.

Έκθεση εικόνων